Valitse päivämäärät

Dubai Perheystävälliset aktiviteetit

58 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/4

Dubai: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Dubai parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Dubai?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Dubai ovat

Abu Dhabi

Dubai: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dubai? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Dubai : Mitä vierailijat sanovat

Paras kokemus koskaan! Oppaamme kutsuttiin Vinziksi, ja hän oli erittäin avulias ja sai meidät tuntemaan olonsa erittäin mukavaksi ja käytti aikaa selittääkseen kaiken. Delfiinimme oli nimeltään Hilma, emmekä muista toisen ohjaajan nimiä, mutta molemmat tekivät upeaa työtä. Suosittelen tätä ehdottomasti kaikille, jotka haluavat kokea sen, delfiinit olivat niin hyvin käyttäytyviä ja koulutettuja ja yksinkertaisesti aivan kauniita.

Aivan jumalallista! Kävin vaimoni kanssa häämatkallamme. Erittäin hyvin järjestetty, delfiinit ovat ystävällisimpiä ja majesteettisimpia. Voit nyt ottaa matkapuhelimesi rantaan, mutta jonkun uima-altaan ulkopuolella pitäisi ottaa valokuvasi (ystävän tai lastenhoitajan). Akvaariokuvaajan viralliset kuvat ovat niin kalliita! 50 dollaria per kuva! Mutta se on todella kaunis kokemus

Niin ihana kokemus, valokuvat ovat vähän kalliita, mutta myös sen arvoisia. Saimme upeita valokuvia, henkilökuntamme oli ihana ja avulias koko ajan, näyttää siltä, että he kaikki rakastavat työtään, joka on mukavaa ja vieraanvaraista. Minun ei olisi pitänyt kertoa heille, että oli syntymäpäiväni, koska delfiini roiskui minulle lahjaksi lopussa.

Todella rahan arvoinen .. Meillä oli yksi vuorovaikutus delfiinien kanssa ja esikunnat ovat erittäin kohteliaita ja ystävällisiä. Saimme märkäpuvut ja kuivat pyyhkeet sekä kaapit tavaroidemme säilyttämistä varten. Kaiken kaikkiaan kokemus oli todella unohtumaton. Kuvapaketit olisivat voineet hinnoitella hieman paremmin. Se on erittäin kallista.

vaikuttava akvaario tehdä. meillä on aikaa vierailla ja ottaa kuvia. olla varovainen mennä katsomaan pingviinejä joudut maksamaan lisämaksun, joka on erittäin korkea ja mahdotonta ottaa kuvia niiden kanssa, mikä pakottaa meidät ostamaan valokuva(t) valokuvaajat haluat säilyttää muiston.(200aed kuva) on myös muita yön eläimiä.