Valitse päivämäärät
Dubai

Purjehdus- ja veneretket

  • Vesiaktiviteetit
  • Muut elämykset
  • Kuljetukset
43 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 43

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Dubai, Purjehdus- ja veneretket

Purjehdus- ja veneretket: Mitä muuta kokemista on kohteessa Dubai?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Dubai ovat:

Dubai: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dubai? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Dubai : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 8 191 arvosteluun

Aikainen herätys, mutta päivä oli sen arvoinen. Sopivan pienellä ryhmällä käytiin mm. moskeijassa, soukeissa, matkattiin paikallisella veneellä kanaalin yli ja ruokailtiin perinteisessä ravintolassa. Kannattaa ehdottomasti ottaa ruokailu mukaan ohjelmaan! Lopuksi kierros Framessa ja hieman eri näkökulmasta Dubai. Oppaamme Khan oli mukava ja hän kertoi mielenkiintoisia yksityiskohtia ja vastaili kysymyksiin. Sopivasti jäi silti omaakin aikaa kierrellä kohteissa.

Yksinkertaisesti loistava kokemus kaikinpuolin! Erinomaisen ystävällinen ja huomaavainen henkilökunta, jolla on myös hyvät tiedot venesatamasta ja sen rakentamisesta, joten älä epäröi puhua heille. He ovat myös enemmän kuin valmiita ottamaan matkustajille valittamatta useita ryhmäkuvia.Bbq valmistetaan tuoreena jahdilla ja on enemmän kuin runsas lounaalle. Upeat näkymät kauniisti esitellyllä jahdilla, joka tarjoaa myös varjoisia alueita polttavalta auringolta.

Kiertue antoi sinulle täysin erilaisen, ainutlaatuisen näkymän kaupunkiin. Miehistö oli erittäin mukavaa ja ruoka oli herkullista. Suosittelemme kiertuetta kaikille, jotka matkustavat Dubaihin! Ehdoton kohokohta vierailustamme.

Wonderful views and an amazing place to watch the water show! Enjoyed the ride and the quality-price ratio is more than on point on this boat trip :)

laivamatka on hyvä, ruoka ja virvoitusjuomat sisältyvät hintaan, olimme 17:00 lähteneessä veneessä, luulisi myöhemmin olevan paljon kauniimpaa