Dubai
Venekierrokset ja jokiristeilyt

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Other Sightseeing Options in Dubai

Want to discover all there is to do in Dubai? Click here for a full list.

Dubai : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 7 523 arvosteluun

Elämys oli fantastinen. Vaikka oli erittäin tuulinen sää niin nautimme matkasta. Jahti oli hieman vanha ja hyteissä oli epämiellyttävä haju, mutta se ei pilannut kokemustamme. Monet kärsivät merisairaudesta, mutta kannella oli muutama paikka tuulensuojassa ja näin saimme nauttia koko matkan kannella ilman pahoinvointia. Barbeque oli ok, ei mitään laaturuokaa kuitenkaan. Työntekijät olivat mukavia, tulivat jutustelemaan silloin tällöin ja ottivat meistä kuvia. Hintaan nähden arvoisensa kokemus!

Olisi ihan hyvä veneretki kumiveneellä tutustua sataman alueeseen ja The Palm Jumeirahiin mereltä päin. Kuljettaja ajoi sopivan kovaan joillain vesi ei pätskimut mutta 1,5 h aikana ehdittiin nähdä aika paljon. Pysähtyi kuvaamista varten tiettyjen hienojen hotellien eteen. Suosittelen, hinta—laatusuhde Dubain hintatasoon oli hyvä.

Hurjaa kyytiä, leppoisa opas, hienot näkymät Marina / Palm Jumeirah ja luksushotellit. Ainoa miinus siitä, että oppaan puhe kuului joskus huonosti taakse (ei mikrofonia)

Mukava kierros, tosin kuvittelimme sen olevan hieman kattavampi. Matka ei edennytkään palmusaarten Atlantis hotellin jälkeen.. Aamiainen hyvä, mutta aika suppea.

Nice view, on time and well organized. Not exactly 90 minutes (aprox. 80) but otherwise enjoyable. And thanks to GetYoureGuide it was very affordable.