Dubai Ruoka ja juoma

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Seikkailut
  • Vesiaktiviteetit
  • Muut elämykset
71 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/5

Dubai: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Dubai parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Dubai?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Dubai ovat

Abu Dhabi

Dubai: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dubai? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Dubai : Mitä vierailijat sanovat

Tämä oli enemmän kuin juhlaristeily (pitäisi nimetä uudelleen lol). Heti kun astut veneeseen, siellä oli paljon erilaisia syötävää ja juotavaa. Sitten heti kun veneet lähtivät risteilyyn, meitä viihdyttivät erilaiset esiintyjät, jotka tekivät erilaisia tansseja ja esityksiä. DJ oli erinomainen musiikin valinnallaan, mikä asetti bileiden tunnelman ja tahdin. Jokainen veneen henkilökunta oli erittäin kohtelias ja auttoi vain mielellään - tarjoten sinulle lisää ruokaa ja juomaa, kunnes mahassasi ei enää ollut tilaa. Heillä oli alkupaloja, pääruokaa ja jälkiruokia, ja ne kaikki olivat järkeviä. Kaiken kaikkiaan tämä oli meille täysin nautinnollinen kokemus.

Erinomaiset tarjoilijat, aina tarkkaavaisia, täydentävät aina ruokaa ja välipaloja, illallinen oli erittäin täydellinen, mutta en syönyt, jäin aluksi laivan pohjalle ja siellä oli (välipala, joka olisi leipää ja hampurilaista, perunoita, makkarakääryleitä , mm.) oli pastaa, jälkiruokavaihtoehtoja, ja olisi myös jäätelöä, kaikki tämä rennosti, otin sen juomien kanssa, se on sen arvoista!!! Mitä alkoholijuomiin tulee, siellä oli punainen etiketti, Smirnoff, Jim beam, Jose cuervo tequila, Bacardi kaikki mitä haluat ja kysy vain ahh tmb, siellä on Jagermeister

Hyvä kokemus. Veneessä on kolme kerrosta, joista yksi on ilmastoitu ja kaksi kattamaton. Erittäin kattava buffet, useita esityksiä (perinteistä tanssia, akrobatiaa jne.), hyvät näkymät Dubai Marinaan, mukaan lukien Ain Dubain maailmanpyörä. Suosittelen valitsemaan vaihtoehdon, joka sisältää alkoholin, koska se maksaa 30 € enemmän ja se on avoin baari koko kiertueen ajan (n. 3 tuntia) Muussa tapauksessa se sisältää vain virvoitusjuomat ja sinun on maksettava kaikista alkoholijuomista (olutpullo 10 €, lasi viiniä 15 €, pullo rommia/giniä... 200 €)

Kaikki sujui kaikin puolin erittäin hyvin. Paikka kuvattiin erittäin hyvin ja löysimme kaiken heti. Mielellään uudestaan ja uudestaan. Se oli kuin unessa, aivan ylivoimaista. Suosittelemme ehdottomasti VIP-vaihtoehdon ottamista, sillä kaikki alkoholijuomat (muuten vaikea saada Dubaissa, ei ollenkaan tai järjettömän kalliilla hinnoilla) sisältyvät tähän hintaan. Kaikki olivat erittäin ystävällisiä, mukavia ja mukavia.

Erittäin siisti kokemus. Näkymä oli uskomaton. Suosittelen menemään 124. kerrokseen auringonlaskua varten, se oli aivan uskomatonta. Burj Clubista on myös upeat näkymät Marina Baylle. Ruoka oli herkullista ja siellä oli hyvä valikoima, varaan ehdottomasti uudelleen.