Dubai Gastronomia ja yöelämä

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Seikkailut
  • Vesiaktiviteetit
  • Muut elämykset
79 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/5

Dubai: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Dubai parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Dubai?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Dubai ovat

Abu Dhabi

Dubai: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dubai? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Dubai : Mitä vierailijat sanovat

Kaikki organisaatio oli täydellinen, Shah Zaid noutaa meidät tarkalleen klo 14.30 ohjelman mukaan ja pysyi kanssamme koko ajan Meillä on kaksi lasta ja he viihtyivät hänen kanssaan. Nautimme kaikesta ajasta, mönkijöistä, aavikkomatkasta auto ja leiri, jossa syömme ja katsomme esitystä, ja lopuksi ratsastamme kamelilla!!! Hän putoaa kotiin, aja hyvin rentona ja turvallisesti .. Kiitos Shah Zaidille yrityksellemme koko päivästä!!

Meillä oli tänään upein päivä. Ahmed oppaamme oli vain hämmästyttävä. Hän oli loistava isäntä alusta loppuun. Hän oli myös loistava kuljettaja hiekkadyynillä. Emme todellakaan voi kiittää häntä tarpeeksi. Hän on antanut meille täydellisen lopun upealle lomalle. Mönkijäpyöräily ja bbq olivat myös uskomattomia! Kiitos Ahmed ja toivottavasti nähdään vielä joku päivä!

Kiertue Mohamedin kanssa oli todella hieno. Sait upean käsityksen kulttuurista ja kaupungista. Kohokohtamme: kulinaariset herkut (ruoka ja juomat), jotka Mohamed järjesti kiertueella. Tämä kiertue on todella suositeltavaa, varsinkin vierailun alussa. Tämä antaa sinulle loistavan yleiskuvan.

Loistava matka jälkiruoalle - hienoa hiekkaa ja mahtavaa olla jälkiruoassa - mönkijällä fantastinen - teki myös kamelin ratsastusta ja hiekkalautailua - kuljettajamme Ammar oli loistava - erittäin ystävällinen - myös loistava kuljettaja - 5 hengen perhe - upea päivä - kannattaa varata

Erittäin hyvää asiakaspalvelua ja unohtumattomia kokemuksia