Dubai Safari- ja villieläinaktiviteetit
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit
Paras hinta-laatusuhde
dubai premium red dunes camel safari ja bbq al khaymassa

Dubai: Premium Red Dunes, Camel Safari ja BBQ Al Khaymassa

Kesto: 7 tuntia
17889 asiakasarvostelua
GetYourGuide Original
17889

Pakene Dubaissa unohtumattomalle aavikkosafarille punaisten hiekkadyynien yli ja nauti BBQ-illallisjuhlista ja perinteisistä aavikkotoiminnoista…

Dubai: Suosikit / Safari- ja villieläinaktiviteetit

dubai aamuaavikkosafari hiekkalautailun ja kameliratsastuksen kanssa

Dubai: Aamu-aavikkosafari hiekkalautailun ja kameliratsastuksen kanssa

Kesto: 4 tuntia
1850 asiakasarvostelua
GetYourGuide Original
1850

Ihaile upeita maisemia ja koe dyynien törmäämisen ja hiekkalautailun jännitys tänä aamuna aavikkosafarilla Dubaissa.

Safari- ja villieläinaktiviteetit: Katso kaikki
Kaikki 338 lippua ja kierrosta

Dubai : Mitä vierailijat sanovat

Oli erittäin mukava elämys! Kuljettajamme Akbar ilmoitti aamulla hakuajan hotellilta ja oli jopa hieman etuajassa! Haimme kahdelta eri hotellilta eri puolilta Dubaita neljä ihmistä vielä kyytiin ja matka jatkui kohti aavikkoa. Kyyti sinne oli sujuvaa, joskin melko kovaa kyytiä mentiin. Perille matka kesti n. tunnin. Sinne saavuttuamme pääsimme heti kamelin kyytiin ja teimme pienen rinksan. Sen jälkeen maksoimme 200 dirhamia jotta pääsisimme ajamaan mönkkäreillä aidatulla alueella aavikolla. Hinta ehkä hieman suolainen mutta jaoimme mieheni kanssa ajovuoroa niin tuli koko rahan edestä. Sen jälkeen lähdimme maastureilla kohti aavikkoa ja se vasta hurjaa oli! Oli hauskaa, mutta sai pitää todella kiinni kahvoista. Teimme pienen pysähdyksen katsoammeksemme maisemia ja ottamaan kuvia. Tässä pääsimme myös laudalla laskemaan dyyniä alas. Se oli ihan jees. Sieltä sitten lähdimme takaisin Dubaita. Matkan aikana tarjottiin pullovettä ja pillimehut. Oli todella mukavaa!

7 tunnin täysipainoinen retki, joka sisälsi kuljetukset hotellilta, reilun mittaisen ajelun aavikolla, jonka aikana myös pysähdyttiin kiireettömästi ottamaan valokuvia ja lautailemaan hiekalla. Beduiinileirissä oli mahdollisuus kokeilla kameliratsastusta, pukeutua perinneasuihin, ottaa hennatatuointi sekä kokeilla shishapiippua. Leirissä tarjottiin myös runsas ja maittava buffetruoka sekä taidokkaita esityksiä.

Wonderful experience! One of the ”must do” things in Dubai. Perfectly safe and fun activity. We had shared car with other 4 people but you should book private car if you want to have your own privacy. We enjoyed to get to know other people as well :) Food is delicious in the camp! Special thanks to our driver Riaz who also took pictures for us.

The driver hosted well on the ride to the safari and during the tour itself. The professionalism and friendliness were unique. The including program did not truly match with the information provided by the Get Your Guide app.

The whole tour was organisized very well and our guide Faiq was very friendly and nice! There were so much things to do and it was a lot of fun! I highly recommend this tour for everyone else.