Dubai Safari- ja villieläinaktiviteetit
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit
Paras hinta-laatusuhde

Dubai: Suosikit / Safari- ja villieläinaktiviteetit

Safari- ja villieläinaktiviteetit: Katso kaikki
Kaikki 356 lippua ja kierrosta

Dubai : Mitä vierailijat sanovat

Uskomattomat dyynimaisemat ja auringonlasku

Dyyniajelu on upea kokemus mutta pysähdykseen ja maisemien sekä muun miljöön valokuvaukseen voisi varata enemmän aikaa. Dyyneillä ajelu on sinänsä hauskaa ja lapsetkin tykkäävät mutta unohtumattomat aavikkomaisemat ovat tärkein syy retkelle tuloon. Pimeän laskeuduttua maisemia ei enää näe ja vaikka ”aavikkoleirillä” käynti ohjelmineen ja ruokailuineen onkin hyvä paketti, niin aavikolle ja auringonlaskulle on oltava riittävästi tilaa. Kameliratsastus ja dyynilautailu ovat pienessä roolissa, eikä niillä ole mielestäni taloudellista arvoa. Ennen dyyniajelun pysähdyimme ”koontipisteelle”, joka oli Minimarket aavikon keskellä. Nämä paikat eivät ole hyvää mainosta hienoille elämysmatkoille. Epäsiistit tilat, hirmuinen määrä autoja ja porukkaa ja surkeat WC:t eivät ole sitä mihin länsimaiset ovat tottuneet. Mielestäni tämä asia olisi helppo laittaa kuntoon. Turistit ovat valmiita maksamaan tasokkaista palveluista ja tällaisella Safarin koontipisteellä ei ole mitään syytä olla näin epäsiisti.

Mukava ja toimiva aamupäivä sekä lasten että aikuisten makuun!

Reissu varattiin netistä ja kaikki toimi näppärästi mobiililippujen avulla. Kuski tuli hakemaan meidät ajallaan hotellilta - varmisti tulonsa vielä noin tunti ennen Whatsapp-viestillä. Matka aavikolle (Dubain keskustasta) oli sopivan lyhyt, kuskilla on mukana kylmää vettä ja pysähdyspaikalla saa mehua. Kameliratsastus ei kestä kauaa, mutta on ihan riittävä. Pikku vinkki: Jos teille tullaan laittamaan pysähdyspaikalla huivit päähän, niin ne eivät kuulu reissu hintaan... tingin ja pulitin vain n. 12 euroa (4 huivia) ja kameliratsastuskuvat ovat niiden ansiosta kyllä erityisen kivat. Kuski oli taitava ja dyyniajelu oli vauhdikas, jännittävä ja iloinen kokemus. Hiekkalautailua olisi saanut jatkaa varmasti pidempäänkin, jos kunto olisi kestänyt kiivetä useamman kerran dyyniä laudan kanssa ylös :) Teimme reissun noin kolmessa ja puolessa tunnissa ja aikaa jäi iltapäivä vielä muille kuvioille. Meillä mukana oli 8- ja 9-vuotiaat lapset, jotka tykkäsivät reissusta kovasti. Suosittelen!!

Mahtava tapa aloittaa uusi päivä Dubaissa.

Safarimme alkoi kun oppaamme Bashir tuli noutamaan meidät hotellilta. Noutoaika oli alkuperäistä aikaisempi, mutta olimme saaneet siitä edellis iltana sähköpostia. Bashir oli sosiaalinen ja iloinen opas, joka kertoi Dubain historiasta. Opimme uusia asioita esimerkiksi vanhasta kaupungista. Pian saimme safarin kolmannen jäsenen kyytiin ja matka aavikolle alkoi. Puitteet perillä olivat loistavat ja saimme hyviä valokuvia. Dyyneillä ajelu oli kuin hurja vuoristorata, mutta hauskaa riitti. Ajelun jälkeen oli aika ottaa valokuvia ja testata hiekkalautailua. Päivä päättyi kun Bashir palautti meidät hotellille. Kiitimme hyvästä palvelusta ja muistoista joita saimme retkeltä.

Vauhdikas, jännittävä ja hauska seikkailu.

Kuljettajamme Imram ei säälinyt autoaan eikä kuljetettaviaan, vaan antoi kaikkensa meidän viihdyttämiseksi hiekkadyyneillä. Siihen kuului myös opastus hiekkalautailun alkeisiin, joka näytti olevan meidän suomalaisten helppo omaksua. Näin jälkikäteen kuvia katsellessa, voi todeta, että Imram onnistui mainiosti myös kuvaajana. Safarin oheisohjelma maistui pakkopullalta, jolla tarjotaan enemmänkin paikallisille turismiin liittyvän elannon mahdollisuus. Kuitenkin kaikki toimi ennakkotietojen mukaisesti. Erikoinen ja upea kokemus, jota voi suositella. Thank you Imram for offering this tremendous experience. All the best for the new year 2018!

Onnistunut valinta, erityisesti safari oli hyvä.

Burj Khalifaan piti osata omatoimisesti, mutta se ei ollut ongelma. Näkymät olivat upeat jos tykkää korkeista paikoista ja kaupunkimaisemasta. Ihan ok. Safari oli ainakin meillä yksi reissun parhaita hetkiä ja sitä kyllä suosittelen. Kyydin löytäminen tuotti alussa vaikeuksia, mutta loppu hyvin. Meillä safari kesti ruokailuineen 6 tuntia ja oli sopiva. Keitaalla ruoka ja tanssiesitykset illan hämärtyessä olivat hyviä.

Dubain aavikkosafari ja Burj Khalifa (vain lippu) Arvostelija: Sauli, 16.05.2016