Lisää päivät

DubaiSafari- ja villieläinaktiviteetit

Suosituksemme kategoriassa Dubai Safari- ja villieläinaktiviteetit

Dubain akvaario ja vedenalainen eläintarha: Päivälippu

1. Dubain akvaario ja vedenalainen eläintarha: Päivälippu

Kävele akvaariotunnelin läpi ja koe vedenalainen maailma. Katsele 10 miljoonan litran tankkia, jossa on yli 33 000 vesieläintä, sekä maailman suurinta hietahaikokoelmaa. Tutustuttuasi akvaariotunneliin, riippuen valitusta vaihtoehdosta, jatkat retkeäsi toisessa kerroksessa sijaitsevassa vedenalaisessa eläintarhassa nähdäksesi erilaisten eksoottisten merenelävien uskomattoman kirjon. Vedenalainen eläintarha tarjoaa interaktiivisen taloa opettaa lapsia ja vierailijoita meren ekosysteemistä ja kestävyydestä. Matkaan kuuluu kolme ekologista aluetta: Rainforest, Rocky Shore, ja Living Ocean.  Tapaa leikkisiä saukkoja, iloisia pingviinejä ja koe uniikki mahdollisuus nähdä yksi maailman suurimmista krokotiileista, King Croc, puolisoineen vedenalaisessa eläintarhassa. Paranna kokemustasi entisestään akvaariotunnelin, vedenalaisen eläintarhan, kierroksen kulissien takana, vedenalaisen näköalapaikan, sukellussimulaattorin sekä lasipohja-akvaarion sisältävän Explorer Experience -paketin avulla.

Dubai: Akvaario ja Burj Khalifa, 124. tai 125. kerros

2. Dubai: Akvaario ja Burj Khalifa, 124. tai 125. kerros

Koe Dubain taika tämän kaupungin kahden upeimman nähtävyyden yhdistelmälipun avulla ja nauti sisäänpääsystä Dubain akvaarioon ja Burj Khalifaan samana päivänä. Koe sekä meren että taivaiden salat ja lisää Burj Khalifa -elämykseesi vierailu Dubain akvaarioon sekä vedenalaiseen eläintarhaan, josta löytyy 485 merieläinlajia. Aloita matkaamalla Dubain ikonisimman monumentin, Burj Khalifan, huipulle etukäteen varatun pääsylipun avulla. Kun olet valinnut sisäänpääsyaikasi, kiidä maailman nopeimmalla hissillä maailman korkeimman rakennuksen 124. kerroksen näköalatasanteelle. Nauti henkeäsalpaavista 360 asteen panoraamanäkymistä yli kaupungin, aavikon ja lahden. Opi lisää tämän ainutlaatuisen pilvenpiirtäjän arkkitehtuurista ja teknologiasta. Astu sisään maailman suurimpaan sisätila-akvaarioon. Ihastele tuhansia vedeneläviä, jotka ovat peräisin ympäri maailmaa. Nähtävillä on esimerkiksi harvinaisia lajeja, kuten kuningas krokotiili ja hietahai. Tutustu kolmeen ekologiseen vyöhykkeeseen: Sademetsä, kallioranta ja elävä valtameri. 

Green Planet - Dubain ainutlaatuinen sisäsademetsä

3. Green Planet - Dubain ainutlaatuinen sisäsademetsä

Green Planet -kasvitieteellinen puutarha houkuttelee vierailijoita tutustumaan maailman ihmeelliseen floraan ja faunaan vaikuttavalla matkalla tropiikkiin. Rajatuksi ekosysteemiksi suunniteltu Green Planet esittelee maailman trooppisia metsiä yli 3000 kasvilla ja eläimellään sekä maailman suurimmalla ihmisen kasvattamalla sisäpuulla. Astu Lepakkoluolan sisään ja tutustu luonnon hurjimpiin ja kiinnostavimpiin asukkaisiin. Kosketa smaragdiboaa, jos uskallat. Kuuntele Green Planetin erilaisten lintujen laulua. Tervehdi toista kahdesta laiskiaisista, jotka asustavat täällä ja jotka nukkuvat päivittäin 15-20 tuntia. Katsele kun saimiapinat hyppivät ja käyttävät häntäänsä tasapainotellessaan puusta toiselle. Opettavainen kohde nostaa tietoisuutta luonnon herkästä tasapainosta ja maailman vanhimman elävän ekosysteemin tärkeydestä. Kohde on opettavainen koko perheelle! Green Planet inspiroi kaikenikäisiä ihmisiä kaikista maista. Opi lisää maailmaa asuttavista kasveista ja eläimistä. 

Dubai: Atlantis Aquaventure ja Lost Chambers -pääsylippu

4. Dubai: Atlantis Aquaventure ja Lost Chambers -pääsylippu

Pidä hauskaa Aquaventure Waterpark -vesipuiston laitteissa ja liukumäissä ja näe sitten yli 65 000 merieläintä lähietäisyydeltä Lost Chambers Aquariumissa Atlantis the Palm -hotellilla Palm Jumeirahissa, Dubaissa. Ohita Aquaventure Waterparkin pitkät jonot ja uskaltaudu sitten maailman ensimmäiseen kaksoisvesiliukumäkeen, joka on toisen vesiliukumäen sisällä. Anna pulssisi nousta 30 laitteessa ja liukumäessä, pidä hauskaa Dubain pisimmällä Lazy Riverillä ja rentoudu 500 metrin yksityisrannalla. Valmistaudu taistoon meren kuningasta vastaan Tower of Poseidonissa tai liu'u pimeän ja mutkikkaan Aquaconda-vesitunnelin läpi. Kellu renkaan päällä vuorovesijoessa tai koe The Torrentin dramaattiset aallonharjat. Lost Chambers Aquariumissa pääset näkemään yli 65 000 merieläintä lähietäisyydeltä. Kävele kadonneen kaupungin raunioiden seassa ja vieraile kulissien takana nähdäksesi millaista on olla merieläinekspertti. Kohtaa haita sekä rauskuja ja kosketa muutamia maailman eksoottisimmista selkärangattomista kosketusaltaassa.

Dubai: Puolen päivän aavikkosafari, kamelit ja mönkijä

5. Dubai: Puolen päivän aavikkosafari, kamelit ja mönkijä

Tämä elämys alkaa Dubain hotelliltasi, josta sinut noudetaan nelivetoajoneuvolla. Suuntaa 45 minuutin matkalla oppaasi kanssa aavikkoleirille. Kun saavut Lahbabin aavikolle, voit nauttia virvokkeita, kun sinut toivotetaan tervetulleeksi ilmastoituun telttaasi. Mikäli kaipaat jännitystä, hyppää mönkijän kyytiin ja kiidä Dubain kauniilla punadyyneillä. Koe seuraavaksi elämys, jossa hyppäät nelivetoajoauton kyytiin ja lähdet hurjastelemaan dyyneille. Kiidä punaisilla dyyneillä ja tunne jännitys mahanpohjassasi. Ällisty ja näe, kuinka auto kiipeää epätasaista maastoa ja jyrkkiä rinteitä.  Hurjastelun jälkeen voit joko ihailla maisemia tai kokeilla hiekkalautailua. Hyödynnä mahdollisuus napata kuvia upeasta autiomaasta.  Seuraavaksi voit kokea upean kameliratsastuselämyksen aavikolla. Suuntaa sitten leiriin nauttimaan arabialaista taatelia, vettä, teetä kahvia ja virvokkeita. Kierroksesi päättyy, kun sinut kuljettaa takaisin Dubain hotellillesi.

Dubai: Ski Dubai Snow Plus Pass

6. Dubai: Ski Dubai Snow Plus Pass

Pidä taukoa kaupungin polttavasta kuumuudesta ja vietä hauska päivä perheen tai ystävien kanssa Ski Dubaissa. Varaa Snow Plus Pass -lippusi ja tunne adrenaliinipiikki nauttiessasi suurimmasta sisätiloissa sijaitsevasta lumipuistosta, jossa on Snow Plus Pass -ajeluja ja nähtävyyksiä, kuten Bob Sleigh, Tubing Run, Snow Cavern, Tobogganing, Giant Zorb Ball ja Bumper Cars. Snow plus -passin hinnalla ja lipulla pääset nauttimaan rajattomasti Mountain Thriller -ajeluista ja tuolihissikyydeistä. Snow Plus Pass -passi antaa sinulle pääsyn yhteen näistä kokemuksista: joko 2 tuntia rinteessä (laskettelijoiden/lumilautailijoiden on oltava Intermediate level 2 -hiihtäjiä päästäkseen rinteeseen) tai kaksi Snow Bullet Rides -ajelua (zipline). Eikö sinulla ole talvivaatteita tätä matkaa varten? Ei hätää! Lipuissasi on kaikki tarvittavat talvivaatteet, jotka pitävät sinut lämpimänä ja mukavana koko päivän ajan!

Dubai: Fujairahin koko päivän snorklausretki BBQ-lounaalla.

7. Dubai: Fujairahin koko päivän snorklausretki BBQ-lounaalla.

Mikä olisikaan parempi tapa tutustua kauniisiin eksoottisiin kaloihin, jotka elävät täällä Fujairahissa, kuin laittaa snorkkeli ja naamari päähän ja sukeltaa suoraan sisään! Tämä turvallinen, hauska ja perheystävällinen tapa tutustua upeisiin koralleihin ja värikkäiden kalojen parviin sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Me huolehdimme kaikista varusteista. Saat maskin, snorkkelin ja evät. Käytössämme on myös pelastusliivit niille, jotka tarvitsevat pintatukea, sekä pyydettäessä ammattitaitoinen snorklausopas. Kun saavumme snorklauspaikalle, sinun tarvitsee vain pukea varusteet päälle ja sukeltaa suoraan sisään - niin yksinkertaista se on. Sitten lähdet tutkimaan uskomatonta vedenalaista maailmaa, katselet pinnalta alaspäin pinnan alla olevaa kauneutta - kohtaat monenlaista meren elämää ja jos olet onnekas, kilpikonnia, rauskuja ja haita! Ylellisessä sukellusveneessämme on kaikki, mitä tarvitset koko päivän ajan - aluksella on wc, aurinkotuoleja ruskettumista varten sekä runsaasti vettä ja juomia, jotta saat juotavaa koko snorklausseikkailun ajan. Kokenut oppaasi valitsee parhaan snorklauspaikan sään ja meriolosuhteiden mukaan. Retkellä käydään enintään kahdessa snorklauskohteessa. Kun palaamme takaisin maihin, B.B.Q.-lounas on valmiina. Paluumatkalla pysähdymme kahdella pysähdyksellä; ensimmäisellä pysähdyksellä katselemme kuuluisaa Khorfakkan-vesiputousta, ja sen jälkeen meillä on mahdollisuus ihailla Khorfakkan-amfiteatterin näkymiä.

Dubai: Safari, mönkijäajelu, kameliratsastus, hiekkalautailu

8. Dubai: Safari, mönkijäajelu, kameliratsastus, hiekkalautailu

Pakene Dubain hulinaa ja vilinää kaupunkia ympäröivälle rauhalliselle aavikolle. Kierroksen aluksi sinut noudetaan hotelliltasi, jonka jälkeen matka aavikolle jatkuu nelivetoisella ajoneuvolla. Lähde jännittävälle seikkailulle, olitpa sitten matkalla yksin, perheesi seurassa tai kumppanisi kanssa. Valitse jaettu tai yksityinen vaihtoehto ja nauti legendaarisesta arabialaisesta vieraanvaraisuudesta. Matkaa Lehbabin syrjäiselle aavikolle noin 50 kilometrin päähän Dubain keskustasta. Hämmästele silkinsileitä korkealle kohoavia punaisia hiekkadyynejä, jotka tarjoavat kuvankauniita näkymiä ympäröivään maisemaan. Pidä pieni tauko saavuttuasi Lehbabiin kuljettajan tyhjentäessä ajoneuvon renkaita hiekalla ajoa varten. Nouse kamelin selkään lyhyelle ratsastukselle. Valitse ehkä jopa valinnainen mönkijäelämys (ikärajoitus). Suuntaa sitten aavikolle nelivetoisen Land Cruiserin kyydissä ja pidä kiinni hatustasi ajoneuvon ylittäessä hiekkadyynejä kuin olisit vuoristoradalla! Mene syvemmälle aavikolle nähdäksesi vieläkin upeampia maisemia korkeimmalta dyyniltä. Kokeile hiekkalautailua surffaamalla dyyneillä tai rentoudu ja ota valokuvia ainutlaatuisista maisemista. Aavikkoseikkailun jälkeen sinut kuljetetaan takaisin hotellillesi.

Dubai: Pääsylippu Lost Chambers Aquariumiin

9. Dubai: Pääsylippu Lost Chambers Aquariumiin

Näe jopa 65 000 upeaa mereneläintä pääsylipulla Lost Chambers Aquariumiin Dubaissa. Tutustu "Atlantiksen kadonneen kaupungin" raunioihin Atlantis the Palm -hotellikompleksissa Palm Jumeirahin tekosaarilla. Kävele 10 ainutlaatuisen kammion ja akvaarion halki tutustuaksesi kadonneeseen sivilisaatioon. Hyödy asiantuntevien oppaiden palvelusta oppien näkemistäsi mereneläimistä. Näe lähempää Persianlahden lukuisia eläinlajeja. Tapaa hauskoja merihevosia ja näyttäviä meduusoja, ja tutustu maailman suurimpaan makean veden kalaan nähdessäsi Arapaiman Amazon-näyttelyssä. Käy sisään Ambassador Lagooniin Poseidon's Courtissa tutustuaksesi ulkoilmanäyttelyiden tarjontaan, jossa vierailijat voivat jopa sukeltaa Atlantiksen raunioille! Voit myös tutustua merielämään ja sukellukseen interaktiivisessa vesiteatterissa, jossa hauskat sukeltajat pitävät ruokkimisesityksen. Saatavilla päivittäin klo 10.30 ja 15.30. 

Dubai: Delfiinielämys matalassa vedessä, Atlantis

10. Dubai: Delfiinielämys matalassa vedessä, Atlantis

Tapaa delfiinit lähietäisyydeltä 30 minuutin elämyksen aikana Dubain Aquaventure -vesipuistossa, Atlantis the Palmilla. Suuntaa Atlantis the Palmin Dolphin Baylle ja tapaa merinisäkkäiden asiantuntija 15 minuutin turvaopastuksen aikana. Mene sitten matalaan veteen tapaamaan delfiinit. Voit viettää vedessä 30 minuuttia leikkien ja koskettaen delfiinejä enintään 10 hengen ryhmissä per henkilö. Koko elämys kestää sisäänkirjautumisen ja märkäpukuun pukeutumisen sisältäen yhteensä noin 1,5 tuntia. Tämä elämys soveltuu kaikenikäisille eikä uimataitoa vaadita.

87 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 6

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Dubai, Safari- ja villieläinaktiviteetit

Safari- ja villieläinaktiviteetit: Mitä muuta kokemista on kohteessa Dubai?

Dubai: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dubai? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Dubai : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.8 / 5

perustuen 28 462 arvosteluun

Olimme Topilla klo 10.30, siellä oli paljon liikennettä, mutta siitä oli helppo selviytyä. Upea näkymä, pakollinen kaikille! Akvaariota voi ihailla myös ulkopuolelta, mutta tunnelin läpi kulkevassa polussa on silti viehätysvoimansa ja olet vielä lähempänä eläimiä. Yhdistelmä eläintarhan kanssa on myös hyvä, olet eri trooppisilla vyöhykkeillä ja olet hyvin lähellä eläimiä. Kaiken kaikkiaan suositellaan yhdistelmänä!

vaikuttava akvaario tehdä. meillä on aikaa vierailla ja ottaa kuvia. olla varovainen mennä katsomaan pingviinejä joudut maksamaan lisämaksun, joka on erittäin korkea ja mahdotonta ottaa kuvia niiden kanssa, mikä pakottaa meidät ostamaan valokuva(t) valokuvaajat haluat säilyttää muiston.(200aed kuva) on myös muita yön eläimiä.

Erittäin onnistunut reissu kokonaisuudessaan. Erittäin ystävällinen, ammattitaitoinen ja mukava opas Inaam teki päivästämme täydellisen.

We had great time even though it rained for a bit. Our guide Syed was really nice and helpfull.

Oli kiva. Saimme kunnon pääsyliput ja kiitos hoiditte hyvin