Dubai Snorklaus

  • Pääsyliput
  • Vesiaktiviteetit
9 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Dubai: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Dubai parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Dubai?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Dubai ovat

Abu Dhabi

Dubai: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dubai? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Dubai : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 334 arvosteluun

Huolimatta aavasta merestä ja karkeasta vedestä meillä oli upea päivä .. Emme päässeet luolaan pääsemiseksi sään takia, mutta koko miehistö meni matkalla osoittamaan meille upeaa aikaa. En voi päivällä riittävästi miehistöstä näyttely! Mikään ei ollut heille liikaa vaivaa. Joidenkin kohtuuhintaisten matkamuistojen hankkiminen alukselle oli erittäin huomaavaista ... Eikä ollut hienoa, oli ajomatka Dibban satamaan, Omanin sulttaani ... Kuljettajamme oli surkea, ei koskaan sanonut sanaa asemasta ja vietti suurimman osan asemasta hänen puhelimensa ... Pieni kommentti asemaltamme olisi ollut tervetullut! Loppujen lopuksi hänellä oli kaikenlaista aikaa keskustella henkilökohtaisesti. Hyvin epäammattimainen ja AINOA päivämme ...

Mieheni ja minulla oli hämmästyttävä aika tällä snorklausmatkalla. Nouto ja pudotus meni sujuvasti. Odottaa noin 2 tunnin ajomatkan sinne ja takaisin. Pysähdyimme polttoasemalle matkalla sinne, on hyvä aika saada kahvia ja välipaloja. Näimme tonnin erilaisia kaloja, ankeriaita, riuttahaita ja jopa joitain seepia! Meillä oli paljon aikaa olla vedessä. Lounaaksi oli tarjolla kanakebabeja, naudanlihapistejä, pitaleipää, hummusta ja siruja ja se oli erittäin maukasta. Henkilökunta oli kaiken kaikkiaan ystävällistä, ammattimaista ja iloa olla mukana. Suosittelen tätä toimintaa.

Tämä on erinomainen perhekokemus. Nouto tapahtui ajoissa ja se oli hyvin koordinoitu muiden noutojen kanssa. Miehistö oli uskomaton, puhdas vene ja varusteet, loistavat snorklausvedet ja grilli oli yksinkertainen, raikas ja ehdoton bonus tähän hämmästyttävään kokemukseen. Suosittelen sitä erittäin hyvin, mutta se on varhainen aloitus ja osallistujien valmiudet noutoaikaan tekevät kokemuksesta nautinnollisen kaikille, joten jos yrität pysyä ajan suhteen, vaikeutat asioita isäntälle.

Kaunis kokemus. Henkilökunta oli uskomatonta, erittäin mukavaa ja kohteliasta. Rentouduimme paljon ja meillä oli mahdollisuus tavata ihmisiä eri puolilta maailmaa. Erittäin suositeltavaa.

Ehdottomasti tekemisen arvoinen päivä. Ryhmä veneessä oli upea, ruoka oli mahtavaa ja aktiviteetit olivat hauskoja.