Valitse päivämäärät
Dubai

Sukeltaminen

  • Pääsyliput
  • Vesiaktiviteetit
12 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Dubai: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dubai? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Dubai : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 209 arvosteluun

Mieheni ja minulla oli hämmästyttävä aika tällä snorklausmatkalla. Nouto ja pudotus meni sujuvasti. Odottaa noin 2 tunnin ajomatkan sinne ja takaisin. Pysähdyimme polttoasemalle matkalla sinne, on hyvä aika saada kahvia ja välipaloja. Näimme tonnin erilaisia kaloja, ankeriaita, riuttahaita ja jopa joitain seepia! Meillä oli paljon aikaa olla vedessä. Lounaaksi oli tarjolla kanakebabeja, naudanlihapistejä, pitaleipää, hummusta ja siruja ja se oli erittäin maukasta. Henkilökunta oli kaiken kaikkiaan ystävällistä, ammattimaista ja iloa olla mukana. Suosittelen tätä toimintaa.

Tämä on erinomainen perhekokemus. Nouto tapahtui ajoissa ja se oli hyvin koordinoitu muiden noutojen kanssa. Miehistö oli uskomaton, puhdas vene ja varusteet, loistavat snorklausvedet ja grilli oli yksinkertainen, raikas ja ehdoton bonus tähän hämmästyttävään kokemukseen. Suosittelen sitä erittäin hyvin, mutta se on varhainen aloitus ja osallistujien valmiudet noutoaikaan tekevät kokemuksesta nautinnollisen kaikille, joten jos yrität pysyä ajan suhteen, vaikeutat asioita isäntälle.

Rentouttava päivä, asiallinen, mukava henkilökunta sukelluksen osalta. Mukava plussa märkäpuvut, koska vesi ei ollut vielä kovin lämmintä.