Valitse päivämäärät

Dubai Valokuvauskierrokset

46 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/3

Dubai: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Dubai parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Dubai?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Dubai ovat

Abu Dhabi

Dubai: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dubai? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Dubai : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 1 584 arvosteluun

Hämmästyttävä kiertue! Ehdottomasti pakko tehdä, jos sinulla on ylimääräinen päivä lisättäväksi Dubain oleskeluun. Kiitokset oppaallemme Ahmedille, joka oli paitsi erittäin perehtynyt kohteeseen ja erittäin mukaansatempaava, myös pystyi hallitsemaan ja pitämään organisoituna hyvin monipuolisen ryhmän, jolla oli erilaiset kulttuuritaustat. Kehotan jo ystäviäni lisäämään tämän kiertueen seuraavan matkan esityslistalleen!

Oppaamme Mohammed Iqbal piti meistä hyvää huolta (16 hengen ryhmä). Hän tiesi hyvin vierailluista kohteista ja antoi hyviä neuvoja parhaiden kuvien saamiseksi - jopa auttoi ottamaan perhekuvia. Nouto hotellilta ilman ongelmia. Hyvä yhteydenpito viraston ja kuljettajien kanssa. Suosittelisin kiertuetta nähdäksesi Abu Dhabin kohokohdat

Hieno opas! Kiitos ja kaikkea hyvää Robert! Erittäin hyvä kuljettaja! Tiukka aikataulu kiertue, mutta erittäin ammattimainen OceanTravelsin järjestämä! Yksittäin tuskin pystyisit saavuttamaan kaikkia tavoitteita yhdessä päivässä.

Erittäin hyvä matka Abu Dhabiin. Erinomainen organisaatio ja hyvin koulutettu ja asiantunteva opas Haseeb. Erittäin suositeltavaa!

Kaunis päivä tutustua Abu Dhabiin (palatsi, moskeija, ETIHAD-tornit...) upean oppaan kanssa! Tehdä. Kiitos paljon