Valitse päivämäärät
Dubai

Vesiskootteri

  • Vesiaktiviteetit
13 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Dubai: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dubai? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Dubai : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 474 arvosteluun

Ennen aktiviteettia henkilö ottaa sinuun yhteyttä WhatsAppilla voidakseen antaa tarkan osoitteen, jossa vesiskootterikeskus sijaitsee. Vesiskootterin toiminnan selityksen jälkeen lähdimme matkaan noin 1h15 tai saimme pysähtyä Burj Alarabin ja Dubain kaupungin eteen monitorille ottamaan meistä kuvan. Olimme muiden turistien kanssa (kuusi vesiskootteria) ja meillä oli hetkiä, jolloin saimme tehdä vesiskootterilla mitä halusimme ohjaajan valvonnassa. Tehtävästä palattuamme saimme kuvat toiminnan päätteeksi. Suosittelemme todella tätä kokemusta, koska meillä on toinen näkymä Dubain kaupunkiin.

Upea adrenaliinipakattu seikkailu

Tämä oli ehdottomasti minun kohokohta Dubaissa! Vesihiihtojoukkue on erittäin ammattitaitoinen ja ystävällinen, ja nauttin kokemuksestani valtavasti. Arvostan erityisesti sitä, että hienoja valokuvia ja videoita on tehty merellä, joten sinun ei tarvitse riskittää omalla kameralla / puhelimella. Paras adrenaliini ja upeat valokuvat Burj al-Arabin kanssa tekivät kokemuksesta unohtumattoman. Sinun ei tarvitse olla asiantuntija tai edes kokeillut vesihiihtoa aiemmin, jokainen voi noutaa sen nopeasti ja joukkue varmistaa, että olet turvassa. Kiitos ohjaajalle Samba, Peter ja koko joukkue!

Minulla oli hauskaa ja voin vain suositella matkaa ja Nemo-vesiurheilua. Kaikki olivat erittäin tarkkaavaisia ja ystävällisiä. Ovi oli hauskaa ja valokuvista ja videoista on tullut uskomattoman kauniita. Upea kokemus. Valitettavasti olin varannut sinut vain 30 minuutiksi, mutta tulen takaisin ja varaan sitten 1 tunnin kiertueen tai enemmän. Kaikki sujui hyvin. Opas (valitettavasti en tiedä enää hänen nimeään enää) teki matkasta täydellisen minulle ja vauhdilleni.

Paras paikka Dubaissa vesihiihtoa varten, ohjaajat ovat huipulla, ja olipa tasosi mikä tahansa, he ovat vakuuttavia ja ovat mukanasi alusta loppuun. Saatavillamme tuoreita vesipulloja ja myös aurinkovoidetta! Todella viileä tunnelma, todellinen herkku. Ohjaaja ottaa meistä kuvia monumenttien edessä ja siirtää ne maksutta harjoituksen päätteeksi. Todella suuri kiitos heille

hienoa aikaa 1 tunnin ajomatka huipulla. Kävelyoppaamme Sako oli huipulla, hän puhuu hyvää ranskaa. hän otti valokuvia Atlantiksessa ja Burj l Arabissa ja lopulta lähetti ne meille. Meillä oli liian hauskaa. Jos hän näkee, että sinulla menee hyvin, voit todella kiihtyä täydellä nopeudella. Kiitos koko todellisten ammattilaisten tiimille tekemisestä ja uusimisesta!!!