Dubai Marina

Valmistaudu hämmästelemään valtavia hotelleja, luksusliikkeitä ja dekadenttisia ruokailupaikkoja tämän maailmankuulun rantakadun varrella.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Dubai Marina: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dubai Marina? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Dubai Marina : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 24 785 arvosteluun

Hämmästyttävä kokemus! Olin hermostunut lennosta, mutta ei todellakaan tarvinnut olla. Kaikki oli todella ammattimaista ja koko kokemus alusta loppuun kesti noin tunnin. Olimme onnekkaita, sillä helikopterissamme oli 5 istuinta, joten vain yhdellä henkilöllä ei ollut ikkunapaikkaa, mikä oli mukavaa. Kannattaa tehdä ja suosittelen kaikille Dubaihin lomaileville.

Varattu kotona ja löytyi erittäin helposti. Lisäksi vierailusta Hotel Atlantiksessa on tullut jotain hyvin erikoista. Mikä ei vielä toimi, on erilaisten ilmaisten WLAN-liittymien rekisteröinti. Täältä pääset tekstiviestillä. Juuri tämä on pois päältä, kun tulet Euroopasta

Kiertue antoi sinulle täysin erilaisen, ainutlaatuisen näkymän kaupunkiin. Miehistö oli erittäin mukavaa ja ruoka oli herkullista. Suosittelemme kiertuetta kaikille, jotka matkustavat Dubaihin! Ehdoton kohokohta vierailustamme.

laivamatka on hyvä, ruoka ja virvoitusjuomat sisältyvät hintaan, olimme 17:00 lähteneessä veneessä, luulisi myöhemmin olevan paljon kauniimpaa

Ruoka on hienoa. Näkymä on loistava. Tunnelma on rentouttava. Ihanteellinen kauniiden lomakuvien ottamiseen