Valitse päivämäärät

Dubain akvaario ja vedenalainen eläintarha

Tapaa ja koe tuhansia vedenalaisia asukkeja ja elämyksiä aina King Crocista virtuaalisiin sukelluksiin.

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Kaupunkikortit
  • Päiväretket
  • Hop-on hop-off -kierrokset
15 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Dubain akvaario ja vedenalainen eläintarha: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dubain akvaario ja vedenalainen eläintarha? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Dubain akvaario ja vedenalainen eläintarha : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 20 696 arvosteluun

Kävimme vanhalla Dubain alueella, se oli erittäin mielenkiintoista, sitten menimme kulta- ja maustesouqiin, opas kertoi meille erilaisista maustetyypeistä, oli vapaa-aikaa ostaa jotain. Sen jälkeen menimme Atlantis-hotelliin Palmissa. Sitten meni Burj Khalifaan ja vietti vapaa-aikaa Dubain ostoskeskuksessa ja näki maailman kauneimmat suihkulähteet. Opas oli erittäin asiantunteva, ystävällinen.

Valitsimme 5 nähtävyysvaihtoehtoa. Käytämme lippua Burj Khalifaan, Dubai Aquariumiin, Big Bus Hop On/Hop Off Tour Dubaihin, Atlantis Aquaventure -vesipuistoon ja Ferrari World Abu Dhabiin. Kertalipuista olisimme maksaneet yhteensä noin 328 euroa ja lipuista noin 285 euroa. Se todella säästää rahaa ja on täysin mutkatonta. Näytä vain passi sovelluksessa nähtävyyksissä ja saat liput.

Mikä mahtava kombo! Burg khalifa ei tuottanut pettymystä ja kiireisyydestä huolimatta henkilökunta hallitsi jonot tehokkaasti, emmekä odottaneet kauan. Hissi oli nopea ja näkymät upeat, mielenkiintoista nähdä kuinka paljon Dubai on kehittynyt ja kaiken näkeminen ylhäältä lisää Dubain kokoa. Suosittelemme

Ajattelimme, että se oli hienoa. Noudosta viimeiseen kotiin matkalla kaikki oli täydellistä. Tuntien sisällä näimme melkein kaiken Dubaissa, ainakin kaiken, mitä voit nähdä niin lyhyessä ajassa. Varasimme edellisenä iltana ja silti kaikki oli täydellistä ja toimi hyvin

Oli kiva. Saimme kunnon pääsyliput ja kiitos hoiditte hyvin