Dubain kansainvälinen lentokenttä

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Dubain kansainvälinen lentokenttä: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dubain kansainvälinen lentokenttä? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Dubain kansainvälinen lentokenttä : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 587 arvosteluun

Taksiyhtiö otti meihin yhteyttä kysyäksesi, mihin haluamme tulla. Koska rakennuksemme on tasolla 1 eikä katutasolla, määrittelimme ravintolan osoitteen. Sitten kuljettaja otti meihin yhteyttä kysyäksemme meille saman kysymyksen. Jäimme hänelle valita ravintolan tai rakennuksen alla olevan parkkipaikan välillä ja pyysimme häntä kertomaan meille, mitä hän haluaa. Valitettavasti emme ole koskaan saaneet hänen vastaustaan. Asetettuun aikaan hänen yritys otti meihin yhteyttä kysyäksesi missä olimme, kuljettaja odottaa meitä ravintolan edessä. Oli vähän myöhäistä varoittaa meitä. Paitsi että kuljettajamme oli täysin ajoissa. Hän ajoi meidät rauhallisesti lentokentälle, mitään sanottavaa tästä näkökulmasta.

Varasimme kuljetuksen hotellilta lentokentälle tarpeettoman stressin välttämiseksi. Kuljettaja oli myöhässä ja haki meidät hotellilta ja latasi matkatavaramme. Varaisin kuljetuksen uudestaan ja uudestaan lentokenttäkuljetukseen. Lentokentällä maksat 20 dirhamia suoraan lennolle pääsystä, joten kuljetus ei ole kalliimpi riippuen siitä, missä olet hotellisi. Olimme hulluja.

Kuljettajan avustaja tapaa sinut omasi kanssa (koko nimi englanniksi), odotushuoneessa, tarkista varaustiedot varauksen kanssa Puhelimessasi tiedot täsmäävät ja johdattavat sinut auton mukavaan sisätilaan, kuljettaja (puhuu vain englantia), hän Sinut viedään määränpäähäsi. Suosittelen kaikille, joille mukavuus on tärkeää!

Upea palvelu. Kuljettaja oli hotellissa 20 minuuttia ennen haluttua aikaa. Erittäin luotettava.

Se oli erittäin hyvä, täsmällisyys ja ystävällisyys