Valitse päivämäärät

Dubain kansainvälinen lentokenttä

  • Opastetut kierrokset
  • Kuljetukset
  • Muut elämykset
  • Päiväretket
  • Yhdistelmäkierrokset
15 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Dubain kansainvälinen lentokenttä: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dubain kansainvälinen lentokenttä? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Dubain kansainvälinen lentokenttä : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 1 778 arvosteluun

Olimme tyytyväisiä palveluun. Tämä on yhdestoista kerta Dubaissa ja tämä on ensimmäinen kerta, kun varaamme tämän palvelun. Mutta nyt uudestaan ja uudestaan. Erittäin mukava nainen otti meidät koneeseen. Hän piti kädessään kylttiä, jossa oli nimi. Muutaman askeleen jälkeen meidät vietiin golfkärryillä suoraan maahanmuuttoon. Se kesti 2 minuuttia. Siellä oli niin tungosta. Ilman huoltoa se olisi kestänyt tunnin tai enemmän. Sitten matkalaukut olivat jo siellä ja ne tuotiin suoraan taksiin. Meillä kesti vain puoli tuntia päästä koneesta taksiin. Todella hieno palvelu. Tästä eteenpäin se on vain varattu. Raha on ehdottomasti hintansa väärti.

Prosessi oli tahraton alusta loppuun. Varausprosessista, COVID-suojauksesta, vahvistuksesta, yrityksen ja kuljettajan reagointikyvystä. Mikä tärkeintä, kun unohdimme laukun autoon, kuljettaja onnistui löytämään meidät ja tuomaan sen takaisin hotelliimme. Suosittelen ehdottomasti.

Lento oli myöhässä 45 minuuttia. Olimme huolestuneita siitä, että kuljetuksia ei ole saatavana saapumiseen Dubaihin. Kuljettaja odotti meitä, eikä meillä ollut mitään ongelmaa löytää häntä. Kuljettaja oli erittäin kohtelias ja piti meistä hyvää huolta.

Upea palvelu. Kuljettaja oli hotellissa 20 minuuttia ennen haluttua aikaa. Erittäin luotettava.

Se oli erittäin hyvä, täsmällisyys ja ystävällisyys