Valitse päivämäärät

Dubain kansainvälinen lentokenttä

  • Kuljetukset
  • Muut elämykset
  • Päiväretket
  • Yksityiskierrokset
13 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Dubain kansainvälinen lentokenttä: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dubain kansainvälinen lentokenttä? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Dubain kansainvälinen lentokenttä : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 1 333 arvosteluun

Taksiyhtiö otti meihin yhteyttä kysyäksesi, mihin haluamme tulla. Koska rakennuksemme on tasolla 1 eikä katutasolla, määrittelimme ravintolan osoitteen. Sitten kuljettaja otti meihin yhteyttä kysyäksemme meille saman kysymyksen. Jäimme hänelle valita ravintolan tai rakennuksen alla olevan parkkipaikan välillä ja pyysimme häntä kertomaan meille, mitä hän haluaa. Valitettavasti emme ole koskaan saaneet hänen vastaustaan. Asetettuun aikaan hänen yritys otti meihin yhteyttä kysyäksesi missä olimme, kuljettaja odottaa meitä ravintolan edessä. Oli vähän myöhäistä varoittaa meitä. Paitsi että kuljettajamme oli täysin ajoissa. Hän ajoi meidät rauhallisesti lentokentälle, mitään sanottavaa tästä näkökulmasta.

Organisaatio odotti meitä saapuessaan, mutta odotimme kuljettajaamme yli 20 minuuttia tien varrella, emme tienneet miksi. Kuljettaja oli huippuluokkaa, hän auttoi meitä löytämään sisäänkäynnin rakennukseemme, joka on korotettu kadulta. Ilman häntä olisimme kuvattaneet pitkään.

Lento oli myöhässä 45 minuuttia. Olimme huolestuneita siitä, että kuljetuksia ei ole saatavana saapumiseen Dubaihin. Kuljettaja odotti meitä, eikä meillä ollut mitään ongelmaa löytää häntä. Kuljettaja oli erittäin kohtelias ja piti meistä hyvää huolta.

Upea palvelu. Kuljettaja oli hotellissa 20 minuuttia ennen haluttua aikaa. Erittäin luotettava.

Se oli erittäin hyvä, täsmällisyys ja ystävällisyys