Dubain kulta-souk

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Dubain kulta-souk: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dubain kulta-souk? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Dubain kulta-souk : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 9 195 arvosteluun

Se oli kaikkea mitä voimme toivoa. Opas oli todella hyvä selittäen meille Dubain ja Yhdistyneiden arabiemiirikuntien historiaa ja kulttuuria. Hänen englanninsä on erinomainen. Ja hän oli todella kärsivällinen ja omistautunut koko kiertueelle. Hän antoi meille vinkkejä tavaroiden ostamiseen, antoi meille mahdollisuuden kokeilla vähän kaikkea mitä näimme ympäri ja huolehtii kaikista kuljetuksista. Suosittelen tätä kiertoajelua saadaksesi vähän ymmärrystä siitä, miten tämä kaupunki on tullut, ja jotkut sisälle kauhaan Yhdistyneisiin arabiemiirikunniin yleensä

Hyppäävä linja-auto on hieno tapa nähdä Dubai. Se pysähtyi kaikkiin tärkeimpiin nähtävyyksiin. Saimme nähdä Dubain tärkeimmät sivustot ja tehdä ostoksia samanaikaisesti. Ainoa kaatuminen on, että joitain linja-autoista jouduimme odottamaan melko vähän.

Se oli hieno kokemus. Live-opas on vain punaisella viivalla, sinisellä ja vihreällä on ennalta nauhoitettu ääniä ... mikä oli myös erittäin hyvä. Mukana ollut risteily on kaunis, älä unohda sitä. Paras tapa nähdä Dubai on hop on hop off.

Hämmästyttävä! Saimme nähdä kaiken tarvittavan henkilökunnan.

Jos sinulla ei ole tarpeeksi aikaa, se on täydellinen