Dublin
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat nähtävyydet: Dublin

Dublin: Kaikki retket ja aktiviteetit

Dublin: huippunähtävyydet

Dublinin top 10 aktiviteetit ja nähtävyydet

Dublinin vastoinkäymisiä täynnä oleva historia on kenties tehnyt siitä runoilijoiden, näytelmäkirjailijoiden ja muusikkojen keskuudessa suositun kaupungin. Tässä muutama vinkki, joiden avulla voit tutustua eloisan kaupungin parhaisiin nähtävyyksiin!

Guinness Storehouse

Guinness Storehouse

Guinness Storehouse -panimonäyttelyssä voit tutustua tämän mustan kullan historiaan ja panimomenetelmiin. Kyllä, kierrokseen sisältyy ilmainen tuopillinen!

Dublin Zoo

Dublin Zoo

Dublinin eläintarhassa on niin suuria kuin pieniäkin eläimiä koko maailmasta. Päivittäiset ruokintaesitykset ja eläintenhoitajien esitelmät tekevät siitä mielenkiintoisen paikan myös aikuisille!

National Gallery of Ireland

National Gallery of Ireland

Irlannin kansallisgalleriassa on vaikuttava kokoelma maalauksia Euroopasta ja Yhdysvalloista, mutta museon irlantilaiset mestariteokset ovat sen todellinen vetonaula. Ei pääsymaksua!

Phoenix Park -puisto

Phoenix Park -puisto

Phoenix Park on yksi Euroopan suurimmista aidatuista puistoista. Puistossa on useita merkittäviä nähtävyyksiä, kuten Dublin Zoo, Wellington-monumentti ja Magazine Fort -linnoitus.

Kilmainham Gaol

Kilmainham Gaol

Pääsiäiskapinan johtajat teloitettiin Kilmainhamissa. Irish Bastille -irlantilaislinnoituksessa vierailemista suositellaan niille, jotka ovat kiinnostuneet maan itsenäisyystaistelun historiasta!

Christ Church -katedraali

Christ Church -katedraali

Christ Church -katedraali on vierailemisen arvoinen kohde kaikkina viikonpäivinä, mutta keskiviikkoisin, torstaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin voit kuunnella iltajumalanpalveluksessa upeaa kuorolaulua.

Dublin Castle -linna

Dublin Castle -linna

Eri aikakausilta peräisin olevat rakennelman muodostavat tämän erikoisen linnan. Linnan puutarhassa sijaitsi ennen Dubh Linn -allas, jonka mukaan kaupunki nimettiin!

Croke Park
Valokuva: zoonabar @Flickr (CC BY 2.0)

Croke Park

Hurling, gaelilainen jalkapallo ja rugby. Irlannista löytyy urheilulajeja, joita muissa maissa ei ole. Hanki Croke Park -lippu ja sytytä urheilukipinäsi!

Aviva Stadium
Valokuva: Sean MacEntee @Flickr (CC BY 2.0)

Aviva Stadium

Croke Park ei ole ainoa merkittävä urheilustadion. Virtaviivaisella [Aviva Stadiumilla(/aviva-stadium-l3551/) pelataan suurin osa Irlannin rugby- ja jalkapallomaajoukkueen otteluista.

National Museum of Ireland -museo
Valokuva: Larry Koester @Flickr (CC BY 2.0)

National Museum of Ireland -museo

Kansallismuseossa voit tutustua sekä suoruumiisiin, pronssikauden kultaan, aseisiin että itsenäistymiseen. Museo tarjoaa varsin perinpohjaisen tietopaketin Irlannista.

Suunnittele käyntisi paikassa Dublin

Paras aika vierailulle

Irlanti ei ole hyvästä säästä tunnettu kohde. Parhaat säät ajoittuvat kesän loppuun, suunnilleen syyskuun alkuosaan. Mikäli haluat laittaa päähäsi hauskan lakin ja kitata Guinnessia, suuntaa kaupunkiin 17. maaliskuuta, jolloin vietetään Pyhän Patrickin päivää.

Dublinissa liikkuminen

Irlantilaiset tunnetaan heidän ainutlaatuisesta huumorintajustaan, jonka huomaa Dublinin julkisen liikenteen verkostossa! Kaupungissa on kaksi yhdistymätöntä raitiovaunulinjaa, ja suurin osa junista kulkee kaupungin laitamilla. Bussiverkosto on laaja, mutta voi vaikuttaa monimutkaiselta (katsasta lisätiedot osoitteesta dublinbus.ie). Onneksi suurin osa merkittävistä nähtävyyksistä sijaitsee kaupungin keskustassa lyhyen kävelymatkan päässä toisistaan!

Montako päivää varata Dublinia varten?

Dublinin päänähtävyydet voi nähdä päivässä tai kahdessa, mutta kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että kaupunki on täynnä mielenkiintoisia museoita, jännittäviä musiikki- ja urheilutapahtumia sekä viekoittelevia moderneja ravintoloita. Viikon aikana ehdit tutustua kaupungin parhaisiin salaisuuksiin!

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Englanti
 • Rahayksikkö
  EUR (€)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+00:00)
 • Maakoodi
  +353
 • Paras aika vierailla
  Sää on parhaimmillaan syyskuussa, mutta juhlakausi on maaliskuun puolivälissä, jolloin juhlitaan Pyhän Patrickin päivää.

Tekemistä: Dublin

Huippunähtävyydet kohteessa Dublin

Kaupungit: Irlanti

Dublin: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dublin? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Dublin : Mitä vierailijat sanovat

Gorgeous day trip in stunning scenery with a great guide Daniel! And a good and skillful driver Irinel! Daniel has an incredible knowledge of Irish history and culture, as well as places to visit and local knowledge. The Giant`s Causeway was breathtakingly beautiful and the trees of The Dark Hedges touched our hearts with their magnificence. Daniel brought the filming locations of G.O.T to life with his exact knowledge and personal touch. Fantastic! The guide took great care of the group members and the schedules. The narration was very understandable also for those whose language is not English. We got great tips on where to go and what to see at our visit destinations. Also in Belfast. The info and stories and music heard during the trip was very interesting and well chosen. The live presentation of the guide on the bus crowned the trip! A great guide made the trip unforgettable! We strongly recommend!

Tour was amazing and totally worth the prize! Kilkenny was lovely and I'm planning to travel back there. Tour guide and the buss driver were so nice. I was travelling alone and the guide even took some photos of me so I got memories of myself. Totally recommend.

Hieno päivämatka, saa rahalle vastinetta

Opas ja kuski ( Julia & John ) vetivät reissun erittäin ammattitaitoisesti. Varsinkin Julia osasi kertoa paljon mielenkinntoisia asioita kohteisiin liittyen ja vähän muuhunkin. Suosittelen, ei mennyt päivä hukkaan.

Hienosti tehty rakennus ja kertomus Guinnessin valmistuksesta. Aikaa täällä olemiseen on varattava reilusti. Meilläkin meni vähän yli 3 tuntia. Mutta oli todella mielenkiintoinen paikka. Suosittelen.

Guinnes Storehouse: Ohita jono -lippu ja ilmainen olut Arvostelija: Anonyymi, 03.02.2020

Dublin nähtävyydet pikaisesti kerralla haltuun

Hyvä perus hopponhoppoff kiertoajelu. Perus nähtävyydet tuli nähtyä ja sen lisäksi 24h oli mahdollisuus ajella ympäri kaupunkia.

Dublin: Kaupunkikierros Hop-On Hop-Off -bussilla Arvostelija: Paula, 24.07.2019