Tekemistä kohteessa
Dublin

Ystävälliset paikalliset, maailmanluokan viski tai taide-elämykset takaavat hauskan kaupunkikokemuksen.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Peruuta aktiviteetti ilmaiseksi jopa 24 tuntia ennen kierroksesi alkua saadaksesi täyden hyvityksen.

Dublinin top 10 aktiviteetit ja nähtävyydet

Dublinin vastoinkäymisiä täynnä oleva historia on kenties tehnyt siitä runoilijoiden, näytelmäkirjailijoiden ja muusikkojen keskuudessa suositun kaupungin. Tässä muutama vinkki, joiden avulla voit tutustua eloisan kaupungin parhaisiin nähtävyyksiin!

Suunnittele vierailusi

 • Paras aika vierailulle

  Irlanti ei ole hyvästä säästä tunnettu kohde. Parhaat säät ajoittuvat kesän loppuun, suunnilleen syyskuun alkuosaan. Mikäli haluat laittaa päähäsi hauskan lakin ja kitata Guinnessia, suuntaa kaupunkiin 17. maaliskuuta, jolloin vietetään Pyhän Patrickin päivää.

 • Dublinissa liikkuminen

  Irlantilaiset tunnetaan heidän ainutlaatuisesta huumorintajustaan, jonka huomaa Dublinin julkisen liikenteen verkostossa! Kaupungissa on kaksi yhdistymätöntä raitiovaunulinjaa, ja suurin osa junista kulkee kaupungin laitamilla. Bussiverkosto on laaja, mutta voi vaikuttaa monimutkaiselta (katsasta lisätiedot osoitteesta dublinbus.ie). Onneksi suurin osa merkittävistä nähtävyyksistä sijaitsee kaupungin keskustassa lyhyen kävelymatkan päässä toisistaan!

 • Montako päivää varata Dublinia varten?

  Dublinin päänähtävyydet voi nähdä päivässä tai kahdessa, mutta kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että kaupunki on täynnä mielenkiintoisia museoita, jännittäviä musiikki- ja urheilutapahtumia sekä viekoittelevia moderneja ravintoloita. Viikon aikana ehdit tutustua kaupungin parhaisiin salaisuuksiin!

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Englanti
 • Rahayksikkö
  EUR (€)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+00:00)
 • Maakoodi
  +353
 • Paras aika vierailla
  Sää on parhaimmillaan syyskuussa, mutta juhlakausi on maaliskuun puolivälissä, jolloin juhlitaan Pyhän Patrickin päivää.

Dublin: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dublin? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Dublin : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 34 957 arvosteluun

Kirjoitan tämän arvostelun GetYourGuide- ja Tripadvisor -sivustoille. Nautin tästä matkasta 18. elokuuta. Päiväni opas oli Peter ja kuljettaja Martin. Molemmat olivat erinomaisia ammattilaisia - Peter oli yhtä vakava ja asiantunteva puhuttaessa paikkojen historiasta kuin hän oli hauska ja ystävällinen, ja Martin osoitti suurta taitoa ajaessaan turvallisesti sumuisten, kapeiden vuoristoteiden läpi. Glendaloughin kansallispuisto oli hämmästyttävän kaunis, ja olisin mielelläni viettänyt siellä koko päivän. Wicklow -vuoret olivat myös hämmästyttäviä, ja olimme onnekkaita, että sumu nousi pian, jotta voimme arvostaa sen kauneutta. Emme viettäneet liikaa aikaa Kilkennyssä, mutta nautin kävelystä kaupungin keskustassa.

Daniel on loistava opas ja asiantunteva. Hän on erittäin ystävällinen ja halukas vastaamaan kysymyksiin. Michael on uskomaton kuljettaja. Hän varmisti, että pääsimme perille turvassa. Muuten hänellä oli myös valtavasti tietoa paikan historiasta. Kiitos Danielille ja Michaelille kiertueestamme

We've had a great day trip to Northern Ireland with Finn McCools Tours and our guide Dan. In just one day you get to see a lot, the tour is very efficient and it has exceeded our expectations. Thanks to Dan the bus ride wasn't boring.

Peter on niin hauska opas, joka tekee kaikesta mielenkiintoisempaa ja mahdollistaa tunnin bussiajan sujuvuuden. Glendalough, Kilkenny ja lammaskoiran koulutusesittely ovat matkan arvoisia

Hienot maisemat ja opas oli aivan mahtava! Suosittelen reissua kaikille.