Tekemistä kohteessa
Dublin

Ystävälliset paikalliset, maailmanluokan viski tai taide-elämykset takaavat hauskan kaupunkikokemuksen.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Dublin: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Dublin parhaat nähtävyydet?

Millä kohteen Dublin kierroksilla noudetetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia?

Dublinin top 10 aktiviteetit ja nähtävyydet

Dublinin vastoinkäymisiä täynnä oleva historia on kenties tehnyt siitä runoilijoiden, näytelmäkirjailijoiden ja muusikkojen keskuudessa suositun kaupungin. Tässä muutama vinkki, joiden avulla voit tutustua eloisan kaupungin parhaisiin nähtävyyksiin!

Suunnittele vierailusi

 • Paras aika vierailulle

  Irlanti ei ole hyvästä säästä tunnettu kohde. Parhaat säät ajoittuvat kesän loppuun, suunnilleen syyskuun alkuosaan. Mikäli haluat laittaa päähäsi hauskan lakin ja kitata Guinnessia, suuntaa kaupunkiin 17. maaliskuuta, jolloin vietetään Pyhän Patrickin päivää.

 • Dublinissa liikkuminen

  Irlantilaiset tunnetaan heidän ainutlaatuisesta huumorintajustaan, jonka huomaa Dublinin julkisen liikenteen verkostossa! Kaupungissa on kaksi yhdistymätöntä raitiovaunulinjaa, ja suurin osa junista kulkee kaupungin laitamilla. Bussiverkosto on laaja, mutta voi vaikuttaa monimutkaiselta (katsasta lisätiedot osoitteesta dublinbus.ie). Onneksi suurin osa merkittävistä nähtävyyksistä sijaitsee kaupungin keskustassa lyhyen kävelymatkan päässä toisistaan!

 • Montako päivää varata Dublinia varten?

  Dublinin päänähtävyydet voi nähdä päivässä tai kahdessa, mutta kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että kaupunki on täynnä mielenkiintoisia museoita, jännittäviä musiikki- ja urheilutapahtumia sekä viekoittelevia moderneja ravintoloita. Viikon aikana ehdit tutustua kaupungin parhaisiin salaisuuksiin!

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Englanti
 • Rahayksikkö
  EUR (€)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+00:00)
 • Maakoodi
  +353
 • Paras aika vierailla
  Sää on parhaimmillaan syyskuussa, mutta juhlakausi on maaliskuun puolivälissä, jolloin juhlitaan Pyhän Patrickin päivää.

Dublin: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dublin? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Dublin : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 35 270 arvosteluun

Valitsimme 2 päivän Dublin-passin. Tarvitset tiukkaa aikaohjelmaa, jos haluat saada jotain tehtyä (lipun hinnan takaisin saamiseksi ;) ), varsinkin kun joihinkin aktiviteetteihin (kuten Guinness Storehouse jne.) kannattaa varata aika etukäteen. Passi hyväksyttiin kaikkialla ilman ongelmia ja sovellus toimii, jopa kaupunkikartana

Guide and driver (Dan and Gabor) were very nice and gave a very informative and fun tour. We were on time everywhere and could only admire the driving skills! Dan gave small but thrilling details about Ireland's history that we didn't even come to think of googling.

We've had a great day trip to Northern Ireland with Finn McCools Tours and our guide Dan. In just one day you get to see a lot, the tour is very efficient and it has exceeded our expectations. Thanks to Dan the bus ride wasn't boring.

Helppokäyttöinen ja pystyi vierailemaan monissa paikoissa yhdessä päivässä, koska Dublin on helppo kävellä oleva kaupunki.

Mainiot kuljettajat, edullinen hinta ja joustava kohtelu