Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Dublin

Ystävälliset paikalliset, maailmanluokan viski tai taide-elämykset takaavat hauskan kaupunkikokemuksen.

Dublin: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Dublin parhaat nähtävyydet?

Kohteen Dublin parhaat nähtävyydet ovat:

Millä kohteen Dublin kierroksilla noudetetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia?

Dublin: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dublin? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Dublin : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 39 575 arvosteluun

Erinomainen kiertue Dublinista Galwayhin, ohittamalla Moherin kalliot ja Kilmacduagh Abbey! Vierailtujen paikkojen lisäksi, jotka ovat uskomattomia, erityisesti Moherin kalliot, oppaamme Yvonne oli hieno! ! ! Palasimme kiertueelta paljon tietoa Irlannin historiasta, sen tarinoista ja legendoista sekä vitseistä! Lopuksi paljon vinkkejä paikoista, joita ei kannata jättää väliin Dublinissa. Täydellinen ajo kuljettajamme Gaborilta! Tämän kiertueen tekeminen Dublinissa oleskelusi lopussa on täydellinen, Yvonnen kommenttien avulla on mahdollista tehdä yhteenveto ja täydentää kaikki oleskelun aikana nähty ja antaa avaimet ymmärtämiseen. Minä suosittelen !!!

Se oli hämmästyttävä kokemus. Kaikki, mitä Noel (oppaamme) suositteli, toimi meille melko hyvin, kuten kummalle puolelle kalliota meidän pitäisi viettää enemmän aikaa ja mitä Galwayn ravintolaa meidän pitäisi kokeilla. Meillä oli tarpeeksi aikaa ottaa paljon kuvia jokaisessa paikassa ja käydä ympäri kaupunkia ostamassa lahjoja ystävillemme. Kaiken kaikkiaan erittäin miellyttävä kokemus.

Lähdimme aikaisin aamulla, 6.45, mutta pysähdyimme pari tuntia myöhemmin ja ehtimme napata jotain syötävää ja juotavaa. Näkymät Moherin kallioille olivat uskomattomia ja meillä oli tarpeeksi aikaa kävellä. Opasmme Brian oli erittäin mukava, hän selitti paljon näkemästämme hauskalla mutta informatiivisella tavalla.

Jamesonin viskikierroksella tuli tuhti paketti yrityksen historiasta sekä viskin valmistamisesta. Kaiken kruunasi Emilyn vetämä, todella hauska ja mukaansa tempaava esittelykierros. Tietenkin viskin maistelu ja lopuksi tarjottu viski drinkki oli hienoa

Todella hieno reissu! Hyvä ilmapiiri bussissa irlantilaisen musiikin kanssa. Vaikka se on englanninkielinen, useimmat ihmiset ymmärtävät sen silti. Maisemat ovat upeita ja aika on ok. Myös erittäin täsmällinen. Suosittelen 100%.