Dublin Päiväretket
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit
Paras hinta-laatusuhde

Dublin: Suosikit / Päiväretket

Päiväretket: Katso kaikki
Kaikki 194 lippua ja kierrosta

Dublin : Mitä vierailijat sanovat

Mielyttävä matka kauniissa irlantilaisessa maisemassa.

Mahtava kierros maaseuduilla ja Atlantin rannikoilla huolimatta tosi pilivisesta päivästä. Vihreitä ja vaihtelevia maisemia, tosi jyrkiä ja kuvankauniitta rantakallioita, hienoja ja värikkäitä pieniä kyliä, yms. Linja-auton kuski oli tosi mukava ja koko ajan huumorin päällä, osasi samalla toimia osaavana oppaana, joka tiesi hyvin paikallisesta historiasta ja maantiedosta, aito irlantilainen kaveri. Taukoja oli riitävästi eikä tuntunut yhtään rasitavalta matkalta vaikka se kesti n. 12 tuntia. Suosittelen ehdottomasti.

Cliffs of Moher – koko päivän kierros Dublinista Arvostelija: Alexandre, 09.10.2016

Erinomainen elämys täynnä upeita maisemia ja loistavia nippelitietoja!

Matka oli kertakaikkisen upea! Maisemat ja nähtävyydet olivat upeita! Matkan kohokohta oli ehdottomasti kallioilla vierailu. Retken opas (Daniel ja George) oli paras, mitä meillä on koskaan ollut. Hänellä oli loistava huumorintaju ja hän kertoi hyviä, hauskoja pieniä vitsejä ja faktoja matkan aikana ja paluumatkalla soitti jopa kitaraa ja lauloi! SUOSITTELEN!

Todella hyvä koko päivän retki upeilla maisemilla

Aivan loistava koko päivän retki. Bussin kuljettaja ja samalla retken guide osasi kertoa hyvin irlannin historiasta matkan edetessä. Retken huipennus oli cliffs of moher,todella upee paikka. Vahvasti suosittelen tätä retkeä. Ehkä pienenä miinuksena että lounastauko oli hyvin hätäinen. Muuten kaikki sujui aivan loistavasti.

Cliffs of Moher – koko päivän kierros Dublinista Arvostelija: Anonyymi, 28.09.2017

Huippumaisemat ja puhelias huumorintajuinen kuljettaja matkaoppaana

Negatiivisena palautteena täytyy mainita se, että retken lähtöpaikka ei ollut selkeästi ilmoitettu. Oli hyvin vaikeaa sitä löytää. Onneksi ennätimme kuitenkin, sillä bussikin oli aamuruuhkan vuoksi myöhässä. Itse retki oli hieno ja näimme upeita paikkoja!

Hieno päivämatka, saa rahalle vastinetta

Opas ja kuski ( Julia & John ) vetivät reissun erittäin ammattitaitoisesti. Varsinkin Julia osasi kertoa paljon mielenkinntoisia asioita kohteisiin liittyen ja vähän muuhunkin. Suosittelen, ei mennyt päivä hukkaan.