Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Dubrovnik

Nauti majesteettisesta Game of Thrones -tunnelmasta. Ihastu sekä kaupungin muureihin että mereen.

Dubrovnik: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Dubrovnik parhaat nähtävyydet?

Kohteen Dubrovnik parhaat nähtävyydet ovat:

Dubrovnik: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Dubrovnik? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Dubrovnik : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 15 808 arvosteluun

Meillä oli upea kajakkikierros Simestä, Dubrovnikin muurien ja Lokrumin saaren ympärillä. Hänellä oli paljon tietoa historiasta ja hän vei meidät ympäri saarta. Upeaa uintia ja snorklausta. Vinkki: laita jalkaan uimakengät + snorkkelisetti ja tuo leipää snorklausta varten. Näet siis paljon kaloja :)

Erinomainen retki, kävely on todella mukavaa rauhassa. 3 tuntia kuluu todella nopeasti. Navigointi ympäri lokromin saarta pysähtymättä. Lyhyt snortling pysähdys "luolaan", makea vesi on todella hyvää. Erittäin hyvä organisaatio, opas oli todella mukava (Roco). Tehdä ja tehdä uusiksi!

Erittäin mukavaa aikaa. Verrattuna vanhankaupungin hintoihin, jossa 250 kunalla pääset vain linnaan ja laskeudut alas 15 minuutin kuluttua. Täällä noin 300 kunalla meillä on 8 tunnin matka lounaalla :) Erittäin ystävällinen palvelu, puhdas, mukava.

Kaikki meni niinkuin pitikin. Opas oli loistava ja puhui selkeää englantia. Bussin ilmastointi olisi voinut olla tehokkaampi niin ajomatkat olisivat olleet vielä mielekkäämpiä. Toisaalta kelit olivat todella kuumat.

mukava ja ei liian pitkä matka, jossa on satunnainen pysähdys lyhyt selitys kaupungista, merestä ja saaresta.