Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Edam

Parhaat aktiviteetit

Edam: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Edam? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Edam : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 3 779 arvosteluun

Meillä oli upea aika Evelynin (oppaamme) ja Janin (kuljettajamme) kanssa. Koska turisteja on nykyään erittäin vähän COVID-viruksen takia, päädyimme yksityiselle kiertueelle. Kiertue on erittäin kätevä, koska ajoajat ovat hyvin lyhyitä (kaikki on lähellä) ja saamme viettää huomattavan määrän aikaa tutkimalla jokaista paikkaa, jossa pysähdyimme.

Turistille tämä kokemus oli ehdottomasti paras, jonka kuka tahansa voi saada. Opas oli loistava ja piti meidät kaikki kiinni 6 tunnin matkan ajan. Evelyn oli täynnä tietoa Hollandista ja se oli erittäin mielenkiintoista. Kaikki Hollandin padot ja padot ovat erittäin mielenkiintoisia. Kiitos, että teit tällaisen kokemuksen ulkopuolisille.

Tämä kiertue oli niin tekemisen arvoinen! Se oli yksi viimeisistä asioista, jotka ystäväni ja minä teimme Amsterdamissa ollessamme, ja ehdottomasti yksi parhaimmista! Sinulla on tarpeeksi aikaa kussakin pysähdyspaikassa, niin näet kaiken ja isäntämme Hereld oli aivan uskomaton.

Erinomainen kiertue kauniilla maisemilla ja maisemalla. Retki Voledamiin, Edamiin ja Zans Sacheen oli ajoitettu täydellisesti ja saimme takaisin täsmälleen 5 ja puolessa tunnissa. Opas oli mahtava, hauska ja asiantunteva. Sää ei ollut hyvä, mutta se ei ole käyttäjän syytä

Olin hermostunut siitä, että pakkasimme liikaa lyhyemmässä ajassa, mutta kiertue oli ajoitettu ja toteutettu hyvin. Meillä oli tarpeeksi aikaa jokaisessa paikassa tutkia kunnolla, ja opas pystyi toimittamaan meille kaikki tarvitsemamme tiedot.