Tämä aktiviteetti on automaattisesti käännetty. Katso alkuperäinen teksti kielellä englanti täältä.
Pääsylippu

NYC: Edge Observation Deck -pääsylippu

NYC: Edge Observation Deck -pääsylippu

alkaen 39,08 € per henkilö

Koe läntisen pallonpuoliskon korkein ulkona sijaitseva Skydeck, josta on 360° näkymät New Yorkiin. NYC:n uusin näköalatasanne on ripustettu keskelle ilmaa, ja siinä on jännittävä lasilattia ja vinot lasiseinät.

Tietoa tästä lipusta

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Lue lisää
Tulostettu lippu tai mobiililippu hyväksytään
Käytä puhelintasi tai tulosta kuponkisi
Voimassa 1 päivä
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Pikavahvistus
Isäntä tai vastaanottaja
englanti
Pyörätuolin käyttäjille soveltuva

Elämys

Kohokohdat
 • Katso 100 kerrosta jännittävän lasilattian läpi
 • Nojaa kaupungin yli kulmikkailla lasiseinillä ja siemaile samppanjaa taivaalla
 • Nauti mukaansatempaavasta multimediakokemuksesta ennen kuin lähdet yli 1100 metrin korkeuteen
 • Näe aina Central Parkin kärjestä alas Vapaudenpatsaalle ja sen jälkeen
Koko kuvaus
Edge on arkkitehtuurin, tekniikan ja tekniikan ihme, joka on ripustettu ilmassa yli 1100 jalkaa maanpinnan yläpuolella ja antaa sinulle tunteen kellua taivaalla. Edgen ainutlaatuisella näköalapaikalla Manhattanin keskustan länsipuolella voit nauttia koko Manhattanin horisontista yhdestä paikasta - Central Parkin kärjestä Vapaudenpatsaalle ja sen jälkeen. Aloita matkasi The Shops at Hudson Yardsin tasolla 4, jossa pääset mukaan mukaansatempaavaan multimediakokemukseen, jossa kerrotaan Hudson Yardsin suunnittelusta, rakentamisesta ja kestävyydestä. Suuntaa sitten yli 1100 jalkaa näköalatasanteelle ja sitten 80 jalkaa ulos ilmaan Sky Outdoor Deckillä. Tässä kehyksetön lasipaneelien seinät ovat rohkeasti ulospäin, jotta voit tuntea jännityksen, kun nojaat reunan yli ja vilkas kaupunki alla. Seuraavaksi seiso lasilattialla ja katso yli 100 tarinaa suoraan kaupungin kaduille jalkojesi alle. Edgen kauimpana pisteessä, Itäpisteessä, on tilaa yhdelle henkilölle seisoa yksin lasin, ilman ja taivaan ympäröimänä - sinulla ei ole koskaan ollut sellaista kuvaa. Ylemmässä kerroksessa on myös Skyline Steps, josta voit katsoa lasipaneelien yläpuolelle ja kannen reunan ohi. Istu alas ja hengaile taivaalla ystäviesi ja perheesi kanssa tai suuntaa sisätiloihin ja siemailla samppanjaa tai tunnusomaista cocktailia Champagne Barissa. Kun lähdet, muista käydä Hudson Yardsin keskipisteessä, laivassa tai nauttia syömistä tai ostoksia Hudson Yardsin kaupoissa ja ravintoloissa.
Sisältää
 • Pääsy Edge Observation Deckille
 • Edge -multimediakokemus
 • Digitaalinen matkamuistokuva
 • Näkymät sisätaivaan kannelta ja samppanjabaarista tasolla 100
 • Pääsy ulkotilojen tasolle, jossa on kulmikkaat lasiseinät
 • Pääsy lasilattialle, Skyline -portaille ja Eastern Pointille
 • Varausmaksut
 • Myyntivero
 • Ruokaa ja juomia
 • Kuljetus
Covid-19-varotoimenpiteet
Matkailijoiden vaatimukset
 • Kaikkien vähintään 5-vuotiaiden osallistujien on esitettävä todiste siitä, että he ovat saaneet kaksi rokoteannosta FDA:n tai WHO:n hyväksymää rokotetta tai yhden annoksen Johnson & Johnson -rokotetta. Rokotustodistuksiksi hyväksytään NYC COVID Safe App -sovellus, Excelsior Pass, CDC:n rokotuskortti (tai valokuva), NYC:n rokotuskortti tai virallinen rokotuskortti NYC:n tai Yhdysvaltojen ulkopuolelta.
 • Rokotustodistuksen lisäksi kaikkien yli 18-vuotiaiden osallistujien on esitettävä valtion myöntämä kuvallinen henkilötodistus (esim. ajokortti, passi jne.)
 • Sinun täytyy tuoda kasvomaski mukanasi ja käyttää sitä

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

• Hudson Yardsin kauppoihin ja ravintoloihin on sisäänkäynti 10. kadulla tai Hudson Yards Plazan kautta • 7 juna -uloskäyntiä Hudson Yards Plazalla Hudson Boulevardilla osoitteessa 34th Street Hudson Yards • Noudata Hudson Yardsin kauppojen sisällä olevia merkkejä reunalle/näköalatasanteelle. Edgen sisäänkäynti sijaitsee Edge -myymälässä The Shops at Hudson Yardsin tasolla 4.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Kaikki vähintään 18 -vuotiaat asiakkaat tarvitsevat kuvallisen henkilöllisyystodistuksen rokotustodistuksen lisäksi
 • Kaikki voivat nauttia Edgen vierailun jännityksestä. Alle 12 -vuotiaiden on oltava aikuisen seurassa vierailunsa aikana. Edge tarjoaa hissejä ja ramppeja niille, jotka tarvitsevat niitä vierailulleen
 • Edge -hotellissa ei ole aikarajaa. Keskimääräinen oleskelun kesto on noin 45 minuutista tuntiin, mutta jos et ole vielä rohjennut astua lasilattialle tai jos nautit uskomattomasta näkymästä samppanjalasin kanssa, voit jäädä niin kauan niinkuin haluat
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,5 /5

perustuen 379 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Opas
  4,4/5
 • Hinta-laatusuhde
  4,2/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

I wasn’t expecting to be too impressed as these types of activities don’t usually faze me. I must say, I was pretty surprised by the view! The place wasn’t too crowded and had indoor seating as well, including a bar. I booked when it was about 20 minutes before sundown, so I got to see the phenomenal views during the day, sunset and night. There is no time limit so I just sat on the steps (like they have at Times Square) and enjoyed the moment. I would definitely recommend going to anyone!

Lue lisää

7. marraskuuta 2021

Käännä

The Edge was a great experience, but worth booking an early morning reservation to avoid crowds on the deck! The ticketing and security lines moved quickly, and they shuttle you through to a photo line and then the elevators zip you up to the 100th floor. You can spend as much time as you’d like on the observation deck (no time limits), and the views are amazing. We came on a sunny day, and I’d love to come back to see the city lit up at night!

Lue lisää

25. lokakuuta 2021

Käännä

Un poco desorganizado en la entrada; me tocaba la entrada a las 7:50pm. Cuando llegué hice una fila que no tenía que hacer porque te dejan entrar de acuerdo a la hora que separaste. Te recomiendo que llegues a la hora en punto y entras con ID y la evidencia de vacuna.

7. syyskuuta 2021

Käännä
Järjestäjä:

Tuotteen tunnus: 404016

Päivämäärä