Tekemistä kohteessa
Edinburgh

Skotlannin pääkaupungista löydät elämyksiä aina viskistä Harry Potteriin.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Edinburgh: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Edinburgh parhaat nähtävyydet?

Millä kohteen Edinburgh kierroksilla noudetetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia?

Suunnittele vierailusi

 • Paras aika vierailulle

  Edinburgh on täynnä matkailijoita aina kesäisin hyvästä syystä, sillä silloin on kaupungin festivaaliaika! Mikäli haluat tutustua kaupunkiin hiljaisempaan aikaan, tulee sinun uskaltautua kohtaamaan Skotlannin talvi. Skotlannin maisemat ovat onneksi kauneimmillaan pilvisenä ja sateisena kautena!

 • Milloin Edinburgh Festival järjestetään?

  Edinburghissa on kesäisin mm. suuria elokuva-, jazz- ja kirjafestivaaleja. Elokuussa 25 päivää kestävää maailman suurinta esittävän taiteen festivaalia, Edinburgh Fringeä pidetään virheellisesti ainoana merkittävänä. Voit löytää ajankohtaiset lisätiedot festivaaleista täältä.

 • Kuinka pitkään Edinburghissa kannattaa viipyä?

  Varaa Edinburgin matkallesi aikaa ainakin yksi viikko. Monilla kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä tulee helposti vietettyä suunniteltua pidempään ja kaupungissa on paljon koettavaa, etenkin festivaalien aikana. Suosittelemme myös käymään päiväretkellä Skotlannin upealla maaseudulla!

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Englanti
 • Rahayksikkö
  Punta (£)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+00:00)
 • Maakoodi
  +44
 • Paras aika vierailla
  Keväällä sää on miellyttävä, kesällä Edinburghissa on festarikausi!

Edinburgh: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Edinburgh? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Edinburgh : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 54 583 arvosteluun

Aivan ihana päivä! Andy oli hieno kaveri, erittäin ystävällinen, hyvä huumorintaju ja miellyttävä seura! Kiitos paljon Andy! Mikä kaunis päivä Outlander-näyttelyn tärkeimpien paikkojen ympärillä. Vauhti oli täydellinen, ja aikaa oli paljon nähtävää. En ole koskaan tuntenut kiirettä, hyvä tasapaino ohjauksen ja vapaa-ajan välillä! Erittäin suositeltavaa, vaikka et olisikaan Outlander-nörtti, ne paikat ovat upeita ja näkemisen arvoisia!

Outlander-kiertue oli todella upea! Oppaamme Douglas Hunter oli erittäin miellyttävä ja runsaasti tietoa! Vierailimme useimmissa tärkeissä kuvauskohteissa ja meillä oli tarpeeksi aikaa kävellä raunioiden tai vierailemamme kaupungin ympäri. Nautimme täysin yhdeksästä tunnistamme hänen kanssaan ... Suosittelisin ehdottomasti häntä ja Rabbie'sia kaikille, jotka haluavat ottaa tämän kiertueen!

Matka oli erinomainen! Minulla oli runsaasti aikaa nähdä kaikki, ja matkan varrella sain upeita tarinoita oppaaltamme Jim Davinelta. Suosittelemme tekemään kiertueen, koska näet niin paljon tavallisilta teiltä. Jim oli loistava ja hän on kasvanut alueella, joten hän tietää kaikki tarinat ja historian, minne olet menossa.

Mieheni ja minä olemme juuri palanneet lyhyeltä tauolta Edinburghista ja käytimme Airlink 100 -lentokenttäkuljetusbussia. Se maksoi meille molemmille 15 puntaa avoimella palautuksella. Bussit olivat usein, ei odottelua ja helppo löytää. Käyttäisi niitä uudestaankin. Loistavaa palvelua!

Se oli kaikkien aikojen paras päivä, kuljettajamme ja oppaamme Mac oli niin perehtynyt vain käymiemme paikkojen historiaan ja Skotlannin historiaan ja tarinoihin yleensä. Hän todella herätti kiertueen eloon ja teki siitä hauskaa, vaikka et olisikaan historian ihailija.