Valitse päivämäärät

Edinburgh Aktiviteetit sadepäiville

50 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/4

Edinburgh: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Edinburgh parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Edinburgh?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Edinburgh ovat

Inverness

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Edinburgh?

Edinburgh: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Edinburgh? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Edinburgh : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 55 arvosteluun

Kiertue on hyvin suunniteltu ja järjestetty yhden päivän aktiviteetti kaikille, jotka haluavat nähdä enemmän Skotlannista kuin Edinburghista. Pienten keskiaikaisten kylien kaduilla käveleminen saa sinut tuntemaan olosi osaksi historiaa. Oppaamme Nik ei ollut vain fantastinen henkilö, jolla oli loistava huumorintaju, vaan myös henkilö, jolta opin monia asioita Skotlannin historiasta. Hieno tarinankertoja Nik piristi päiväämme - kiitos Nik ja kiitos Rabbies! Voin lämpimästi suositella Outlander-kiertuetta kaikille 6–100-vuotiaille, ei vain niille, jotka ovat sarjan faneja (itse asiassa emme ole nähneet tuota elokuvaa, mutta nautimme silti kiertueen jokaisesta minuutista). Kiitos!

Fantastinen kummituskiertue. Northbridgen alla olevat holvit olivat upeita ja vierailu hautausmaalla oli myös erittäin mielenkiintoinen. Meillä oli kiertue Sawney Beanin kanssa ja hän oli upea! Hän vastasi ryhmään ja kysymyksiin ja teki kiertueesta erittäin interaktiivisen ja kuvaavan! Erittäin suositeltavaa, jos haluat saada yleiskatsauksen Skotlannin pelottavasta historiasta. Itse holvi on vain pieni osa kiertueesta.

Outlander-kiertue oli todella upea! Oppaamme Douglas Hunter oli erittäin miellyttävä ja runsaasti tietoa! Vierailimme useimmissa tärkeissä kuvauskohteissa ja meillä oli tarpeeksi aikaa kävellä raunioiden tai vierailemamme kaupungin ympäri. Nautimme täysin yhdeksästä tunnistamme hänen kanssaan ... Suosittelisin ehdottomasti häntä ja Rabbie'sia kaikille, jotka haluavat ottaa tämän kiertueen!

Jim Scott. A+. Jim on loistava opas. Hän on myös ammattivalokuvaaja, jonka taiteilijasilmä havaitsee taivaan, pilvien ja arkkitehtuurin loiston sekä Skotlannin kulttuurin, kielen ja historian upeiden oivallusten lisäksi. Suosittelemme varaamaan kiertueen Jimin kanssa. Älykäs, humoristinen ja tietoinen. (Arvostelu: Qinin aviomies Matt)

Great Castles. William was wonderful and told us so much of Scottish history.