Valitse päivämäärät

Edinburgh Arkeologia

41 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/3

Edinburgh: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Edinburgh parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Edinburgh?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Edinburgh ovat

Inverness

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Edinburgh?

Edinburgh: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Edinburgh? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Edinburgh : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 352 arvosteluun

Fantastinen kummituskiertue. Northbridgen alla olevat holvit olivat upeita ja vierailu hautausmaalla oli myös erittäin mielenkiintoinen. Meillä oli kiertue Sawney Beanin kanssa ja hän oli upea! Hän vastasi ryhmään ja kysymyksiin ja teki kiertueesta erittäin interaktiivisen ja kuvaavan! Erittäin suositeltavaa, jos haluat saada yleiskatsauksen Skotlannin pelottavasta historiasta. Itse holvi on vain pieni osa kiertueesta.

Dr.Knox oli aivan uskomaton, nautti todella kiertueestaan. Hän teki erittäin hauskoja vitsejä ja sai meidät jatkamaan koko ajan, ja meillä oli hyvä nauru. Hän oli erittäin informatiivinen kaikista tosiseikoista ja meni hyvin yksityiskohtiin. Pidin myös sen maanalaisesta osasta erittäin pelottavana, koska ilmeisesti nuket liikkuvat, tiedät jos näet ne.

Paul, Pyöveli oli erinomainen opas, hänen tarinansa ja paikallishistorian tuntemuksensa olivat tarpeeksi mielenkiintoisia ja pelottavia, jotta voit odottaa kolhua tai olkapäähän napautusta. Tämä on ensimmäinen vierailumme Edinburghiin, ja nautimme perusteellisesti haamukiertueesta. Suosittelen kiertuetta kaikille Edinburghissa vieraileville.

Matka oli erinomainen! Minulla oli runsaasti aikaa nähdä kaikki, ja matkan varrella sain upeita tarinoita oppaaltamme Jim Davinelta. Suosittelemme tekemään kiertueen, koska näet niin paljon tavallisilta teiltä. Jim oli loistava ja hän on kasvanut alueella, joten hän tietää kaikki tarinat ja historian, minne olet menossa.

Edinburgh Vaults, South Bridgen alla, on synkkä ja pimeä paikka, jossa harjoitettiin laitonta ja rikollista toimintaa. ne ovat vierailun arvoisia ymmärtääksesi kuinka köyhät ihmiset elivät noina julmina aikoina (1700-luvun puolivälin ja 1800-luvun puolivälin välillä). Siinä on varmasti suuri viehätys.