Tämä aktiviteetti on automaattisesti käännetty. Katso alkuperäinen teksti kielellä englanti täältä.
Päivämatka

Alnwickin linna ja Scottish Borders Tour Edinburghista

Aktiviteetin tarjoaja: Highland Explorer Tours

Alnwickin linna ja Scottish Borders Tour Edinburghista

Aktiviteetin tarjoaja: Highland Explorer Tours

alkaen 52,58 € per henkilö

Yhdistä elokuvataika ja historiallinen ihme tällä matkalla Skotlannin rajoille. Alnwickin linna on tämän esityksen todellinen tähti. Paitsi että se oli keskeinen paikka Harry Potter -elokuville, se on historiallinen paikka eeppisille valloituksille ja kuninkaalliselle loistolle.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Tarkista aktiviteetin kuponki varauksen tehtyäsi saadaksesi täydelliset tiedot. Lue lisää
Kesto 9.5 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Opas
englanti
Sisältää audio-oppaan
espanja, kiina, ranska, saksa, italia, portugali

Elämys

Kohokohdat
 • Käy Alnwickin linnassa, Tylypahkan noituuden ja velhojen koulun ympäristössä
 • Nauti Skotlannin rajan rannikon kauniista maisemista
 • Nauti vaikuttavista näkymistä Bamburghin linnalle
Koko kuvaus

Tällä 9,5 tunnin retkellä Edinburghista vierailet viehättävässä Coldsreamin kaupungissa ja inspiroivassa Bamburghin linnassa. Mutta se on Alnwickin linna, joka on päivän pääkohde. Se on ollut Harry Potterin ja Downton Abbeyn keskeinen kuvauspaikka, ja se on historiallinen paikka sinänsä. Poistut Edinburghista aamulla ja suuntaat itään Skotlannin rajalle. Nauti näkymistä loivasti kumpuileville kukkuloille ja dramaattisille rannikoille matkan varrella.

Ensimmäinen pysäkki on kaunis rannikkokaupunki Bamburgh. Kävele upealle rannalle ja katsele viehättävää 500-luvun Bamburghin linnaa, joka istuu vulkaanisen doleriitin luonnollisella valtaistuimella. Iltapäivällä vierailet Alnwickin linnassa. Ihaile suuria komeaa huonetta ja upeaa arkkitehtuuria tai opi vähän kaikista paikalla kuvatuista suosituista elokuvista ja TV-ohjelmista, mukaan lukien Harry Potter. Alnwickissa vietettyäsi palaat rajan yli Skotlantiin.

Viimeinen pysäkki on Coldstreamin rajakaupunki, joka sijaitsee Tweed-joen pohjoispuolella. Kuule tämän viehättävän kaupungin myrskyisästä menneisyydestä ennen kuin matkasi päättyy Edinburghiin alkuillasta.

Sisältää
 • Kuljetus
 • Opas
 • Ladattavat äänioppaat
 • Valinnainen sisäänpääsy Alnwickin linnaan ja Alnwickin puutarhaan
Ei sovellu
 • Alle 5-vuotiaat lapset
Covid-19-varotoimenpiteet
Turvatoimenpiteet käytössä
 • Kaikki asiakkaiden koskettamat alueet ja pinnat puhdistetaan tihein väliajoin

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Retket lähtevät osoitteesta 60 High Street, Royal Mile, Edinburghin vanhankaupungin sydämessä, lähellä siltojen ja Royal Milen risteystä. Saavu 15 minuuttia ennen lähtöä.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Ei sallittu

 • Ilman huoltajaa olevat alaikäiset

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Huomaa, että alle 5 -vuotiaat lapset eivät saa osallistua kiertueelle, mutta alle 17 -vuotiaiden on oltava aikuisen seurassa. Ikärajoituksia ei ole
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,2 /5

perustuen 46 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Opas
  4,2/5
 • Kuljetus
  4,7/5
 • Hinta-laatusuhde
  4,2/5
 • Turvallisuus
  4,8/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

The tour was great. The guide was wonderful and friendly. She made sure to talk to each of us. She was also knowledgeable about each site and had great stories to tell. The time spent at each site was just the right amount of time, never felt like we were being rushed. We visited two castles, with other stops along the way. Plenty of breaks.

Lue lisää

6. elokuuta 2022

Käännä

Lovely experience driving through to east Lothian. Our guide Connor was friendly and helpful, gave us information about history as well as nice places to explore within the spots. We loved the scenic view of the beach in Bamburg and driving near the Northumbria coastline apart from Alnwick. Overall, a day well spent exploring.

29. heinäkuuta 2022

Käännä

Der Trip war wunderschön. Für die Zwischenstopps hätte ich mir eine 1/2 Std mehr Meer gewünscht. Aber war wirklich schön und Callum war einunterhaltsamer Tourguide. Im Schloss die Fimlocationtour wäre cool mit deutscher Übersetzung... Weiss nicht, ob man die bei der Kasse erhalten hätte...

30. syyskuuta 2019

Käännä

Tuotteen tunnus: 77860