Tämä aktiviteetti on automaattisesti käännetty. Katso alkuperäinen teksti kielellä englanti täältä.
Muut elämykset

Edinburgh: Harry Potter Edinburghissa ääniopas

Aktiviteetin tarjoaja: VoiceMap

Edinburgh: Harry Potter Edinburghissa ääniopas

Aktiviteetin tarjoaja: VoiceMap

alkaen 8,33 € per henkilö

Kävele Harry Potterin jalanjäljissä ja tutustu Edinburghin historiaan tämän kaupungin äänioppaan avulla. Tutki salaisia kujia, kulje Diagon Alleylla ja vieraile kahviloissa, joissa JK Rowling kirjoitti.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Kesto 40 minuuttia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Sisältää audio-oppaan
englanti

Elämys

Kohokohdat
 • Tutustu Edinburghin vanhankaupungin salaisiin kujiin Edinburghin linnasta alkaen
 • Kuuntele tuottaja Katrina Milnen, matkatoimiston Travel Kat Toursin omistajalta, joka on erikoistunut pieniin ryhmiin ja yksityisiin matkoihin Yhdistyneessä kuningaskunnassa
 • Tee kaikki 40 minuutissa tai viivyttele matkan varrella olevilla pysähdyksillä hallitsemalla täysin, milloin aloitat ja lopetat
 • Saat rajattoman käytön ennen varauspäivää ja sen jälkeen sekä tarkat ohjeet
 • Käytä virtuaalikierrosta kotona
Koko kuvaus

Uppoudu Edinburghin velhojen maailmaan ilman äänioppaan sisältävän ryhmämatkan kustannuksia tai aikarajoitteita. Katso paikat, jotka inspiroivat JK Rowlingin globaalia ilmiötä, mukaan lukien vanhakaupunki ja Edinburghin linna.

Aloita vierailusi Edinburghin linnan esplanadilla, josta voit ihailla näkymiä linnalle ja ympäröiville kaduille. Jatka pitkin Royal Milea, Edinburghin kuuluisinta katua, jossa sijaitsevat vanhat ja uudet parlamentit, tuomioistuimet, katedraali, kirkkoja ja laaja valikoima kahviloita ja pubeja.

Kulje alas Victoria Streetille, joka on yksi Skotlannin valokuvatuimmista kaduista ja joka on saanut inspiraationsa Diagon Alleysta. Suuntaa seuraavaksi Greyfriars Kirkyardiin, jossa voit nähdä Tom Riddlen ja joidenkin muiden Harry Potter -sarjan tunnettujen hahmojen haudan.

Ohita Writer's Museum, kirjallisuuden fanien taivas, joka sisältää muotokuvia, teoksia ja henkilökohtaisia esineitä Robert Burnsin, Walter Scottin ja Robert Louis Stevensonin kokoelmista.

Löydä myös "Tylypahkan velhokoulu" matkan varrella, ja jos haluat, voit käydä kuuluisissa ja ei niin kuuluisissa kahviloissa, joissa JK Rowling kirjoitti ennen kuin Harry Potterista tuli bestsellere. Lopeta Grassmarket, jossa kuulet tarinan yhdestä erittäin onnekkaasta naisesta 1700-luvulta.

Voit vapaasti aloittaa, keskeyttää tai käynnistää uudelleen milloin tahansa ja suorittaa vierailusi omaan tahtiisi. Jos matkasuunnitelmasi muuttuvat, voit käyttää ääniopasta milloin tahansa valitsemana päivänä tai käyttää virtuaalista sovelluksen sisäistä vaihtoehtoa kotikokemukseen.

Sisältää
 • Elinikäinen pääsy "Food, History and Resistance in Japantown" -kiertueelle
 • VoiceMap-sovellus
 • Äänen, karttojen ja geotietojen offline-käyttö
 • Pääsyliput
 • Kuljetus

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Aloita Edinburghin linnan esplanadilta. Se on suuri tasainen alue linnan portin edessä. Päästäksesi sinne kävele Royal Milen huipulle. Google mapsin osoite on Castlehill. Suuntaa ylös Royal Milea, kun olet lähellä huippua, näet oikealla puolellasi Tartan Weaving Millin, kävele sen ohi ja asettu keskelle esplanadia. Edinburghin linnaan ei ole suoria bussireittejä, se on jalankulkualue. Pohjoissillalle pääsee kuitenkin paikallisbussilla, josta on 10 minuutin kävelymatka lähtöpisteeseen ylämäkeen.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Ota mukaasi

 • Kuulokkeet
 • Ladattu älypuhelin

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Tämä kiertue käyttää VoiceMap-mobiilisovellusta. Sinun on ladattava sovellus ja käytettävä sitten annettua kuponkikoodia kiertueen lataamiseen.
 • Voit ladata kiertueen milloin tahansa, ennen tai jälkeen varauspäiväsi. On parasta ladata kiertue ennen kuin lähdet lähtöpisteeseen.
 • Kun lataus on valmis, näet näytön, jossa on valokuva aloituspisteestä ja ohjeet siihen. Punainen käynnistyspainike aktivoituu, kun olet aloituspisteessä.
 • Tämä kierros seuraa asetettua reittiä ja sisältää käännökseltä ohjeet. Se toimii parhaiten, jos aloitat sen oikeasta paikasta ja seuraat ohjeita paikasta toiseen.
 • Muista käyttää omaa puhelinta ja ottaa omat kuulokkeet mukaan. Tämä kiertue on saatavilla vain englanniksi
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,4 /5

perustuen 9 arvosteluun

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Erittäin mukava kävelymatka. Erittäin suositeltavaa.

22. heinäkuuta 2022

5. syyskuuta 2022

Käännä

Easy to follow and interesting,it's hilly do wear good shoes!

21. elokuuta 2022

Käännä

Tuotteen tunnus: 417908