Valitse päivämäärät

Edinburgh Ensikertalaisille

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Päiväretket
  • Hop-on hop-off -kierrokset
15 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Edinburgh: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Edinburgh parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Edinburgh?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Edinburgh ovat

Loch Ness

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Edinburgh?

Edinburgh: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Edinburgh? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Edinburgh : Mitä vierailijat sanovat

Hyvä paketti

Edullinen paketti hyvistä nähtävyyksistä. Erityisesti tykkäsimme Britannia-jahdista. Paketti sisältää kolmen reitin bussikyydit kahdeksi päiväksi, joten nämä saa hyvään hintaan verrattuna siihen että maksaisit kaikki erikseen. Holyroodin palatsilla lippu vaihdetaan toiseksi lipunmyynnissä, kahdessa muussa kohteessa saa kävellä suoraan sisään, joten säästyy jonotusaikaa. Jos tulet lentokenttäbussilla kaupunkiin, aja päätepysäkille asti (Waverley Bridge) ja hae liput kuponkia vastaan pienestä kioskista Scot Monumentin vierestä.

Mukavatunnelmainen kävelykierros, jota höysti leikkimielinen Harry Potter -tietovisa alussa arvottujen tupien kesken. Oppaamme Alex oli hauska, pätevä ja innostava, ja Glasgow'n murre toi oman tunnelmalisänsä. Tempo olisi liian reipas alle kouluikäisille lapsille, mutta koululaisille ihan OK. Omaa lasta harmitti vain, ettei englantia osaamattomana voinut vastata tietokilpailukysymyksiin.

Jenny was really good tour guy and the tour was fantastic! She told so many things during the tour that I couldn't be bored. And I liked the way how she sorted us in our houses and how we got a housepoints! Thank you, it's was amazing tour :)

Aivan huippu opas! Kivasti aiheesta innostunut ja ryhmää kannustava ote, ystävällinen ja huomaavainen asiakkaille. Harry Potter kierroksella oli paljon kiinnostavaa sisältöä ja se oli suunniteltu ja aikataulutettu hyvin. Iso kiitos, Eddie!

Oli upea aika tämän kiertueen kanssa. Matkaoppaamme Monique on erittäin innostunut ja asiantunteva. Melko yllättynyt eri sivustoista, joihin hän vei meidät, mihin emme todellakaan tiedä, jos emme ole tehneet tätä kiertuetta.