Valitse päivämäärät
Edinburgh

Harry Potter -kierrokset

  • Opastetut kierrokset
  • Päiväretket
  • Yksityiskierrokset
  • Muut elämykset
27 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 27

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Edinburgh, Harry Potter -kierrokset

Harry Potter -kierrokset: Mitä muuta kokemista on kohteessa Edinburgh?

Edinburgh: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Edinburgh? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Edinburgh : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 2 150 arvosteluun

Se oli hauska ja mielenkiintoinen kiertue. Matkaoppaamme Brian on ollut erittäin huomaavainen ja varmistanut, että olemme turvassa koko ajan. Hän jakaa myös paljon kokemuksia ja tietoa koko kiertueen ajan. Itse kiertue kesti yli 13 tuntia ja vaikka matka oli pitkä, hän varmisti, että emme kyllästy bussissa soittamalla mukavia skotlantilaisia kappaleita. Sanoisin, että se on hintansa väärti ja suosittelen sitä myös ystävilleni.

Mukavatunnelmainen kävelykierros, jota höysti leikkimielinen Harry Potter -tietovisa alussa arvottujen tupien kesken. Oppaamme Alex oli hauska, pätevä ja innostava, ja Glasgow'n murre toi oman tunnelmalisänsä. Tempo olisi liian reipas alle kouluikäisille lapsille, mutta koululaisille ihan OK. Omaa lasta harmitti vain, ettei englantia osaamattomana voinut vastata tietokilpailukysymyksiin.

Mikä upea matka, alusta loppuun Ylämaan kauneus oli hämmästyttävää. Matkaoppaamme Brendan oli asiantunteva, hauska ja viihdyttävä, todellinen ilo olla lähellä. Maasilta oli upea, samoin kuin kaikki Harry Potterin, James Bondin jne. piilotetut paikat. Pakollinen kiertue, pitkä päivä kuitenkin, joten ota välipaloja.

Oli upea aika tämän kiertueen kanssa. Matkaoppaamme Monique on erittäin innostunut ja asiantunteva. Melko yllättynyt eri sivustoista, joihin hän vei meidät, mihin emme todellakaan tiedä, jos emme ole tehneet tätä kiertuetta.

Opas Stephen oli hyvä ja hauska. Juttua riitti koko pitkän päivän ajan. Bussimatka oli pitkä ja mutkainen, Loch Ness risteily oli lisämaksullinen mutta kannatti käydä.