Lisää päivät

EdinburghIltakierrokset

Suosituksemme kategoriassa Edinburgh Iltakierrokset

The Scotch Whisky Experience: Whisky Masterclass with Expert

1. The Scotch Whisky Experience: Whisky Masterclass with Expert

Nauti ainutlaatuisesta skotlantilaisen viskin maisteluistunnosta The Collection Roomin koristeellisessa lasi- ja marmoriholvissa Edinburghin The Scotch Whisky Experiencen tiloissa. Maista 4 drammaa ensiluokkaista viskiä yhdistettynä herkullisiin kanapeihin, kun opit jokaisesta pullosta skotlantilaisen viskiekspertin kanssa. The Collection Room on yksi maailman johtavista skotlantilaisen viskin kohteista, ja se sisältää 3 384 lumoavaa pulloa maailman harvinaisimpia skotlantilaisia viskipulloja. Nauti nestemäisen kullan meripihkaisesta hehkusta ja tuikkivista kristallivaloista todella ainutlaatuisessa tilassa, joka on omistettu Skotlannin kansallisjuomalle. Seuraa eksklusiivista ja rentoa iltaelämystä pienen vierasryhmän kanssa. Matkaasi opastaa Keeper of the Quaich, sertifioitu viskiekspertti, joka on kansainvälisesti tunnustettu tietämyksestään ja intohimostaan kaikkea viskiä kohtaan. Tutustu skotlantilaisen viskin arvostamisen viiteen vaiheeseen ja tutustu sitten neljään hienoon, harvinaiseen ja kypsään single maltiin, joista jokainen on asiantuntevasti valittu tuomaan esiin Skotlannin alueellisten viskien vastakohtia. Jokaisen viskin parina on herkullinen kanapé, jossa on skotlantilaisen keittiön tyypillisiä makuja. Kuljeta mielesi ja makusi Skotlannin syrjäisille ja kauniille alueille, jotka heräävät henkiin makujen ja tarinoiden avulla. Olitpa sitten viskin noviisi tai tuntija, viihdyt, valaistut ja rikastut, kun arvostat skotlantilaista viskiä uudestaan tai uudelleen. Viskit Highland Park 18-vuotiasOld Pulteney 18-vuotiasGlengoyne 21-vuotiasLaphroaig 25-vuotias Isäntäsi: Lenka Whyles (Keeper of the Quaich)Perheesi: Lenka Whyles (Keeper of the Quaich) Lenka on tunnettu viskiasiantuntija, jolla on yli 20 vuoden kokemus. Quaichin vartijaksi (Keeper of the Quaich) vihitty hän on matkustellut laajalti ja jakanut rakkauttaan Skotlantia ja skotlantilaista viskiä kohtaan tunnustuksena hänen panoksestaan skotlantilaisen viskin maailmaan.

Edinburghin: Maanalaisten holvien kierros

2. Edinburghin: Maanalaisten holvien kierros

Tämä opastettu kävelykierros vie sinut Edinburghin Vanhan kaupungin katujen alle himmeästi valaistuun tilaan, jossa monien mielestä kummittelee. Kierroksesi aikana pääset vierailemaan South Bridgen holveissa, jotka ovat peräisin 1700-luvun alusta. Nämä ovat samat holvit, jotka mainittiin Most Haunted Live! -ohjelmassa yhtenä maailman pelottavimmista paikoista. Tutustu siihen, miten holveja on käytetty vuosien varrella, millaisissa oloissa köyhät ja kodittomat asukkaat ovat eläneet ja millaisten henkien oletetaan kummittelevan niissä. Edinburghin historian pimeämpi puoli avautuu sinulle vaeltaessasi läpi kynttilöin valaistun maanalaisen alueen. Oppaaltasi kuulet lisää Burken ja Haren murhista sekä noitavainoista. Tutustu hahmoihin, jotka ovat väijyivät Vanhan Edinburghin kaduilla, ja holveihin liittyviin paranormaaleihin tarinoihin. Kummittelevien holvien kierrosvaihtoehto kattaa hieman enemmän paranormaaleja tarinoita ja kummitusjuttuja. Astu kidutusnäyttelyyn ja tutki, miten ja miksi näitä esineitä käytettiin.

Edinburgh: Haunted Underground Vaults and Graveyard Tour: Haunted Underground Vaults and Graveyard Tour

3. Edinburgh: Haunted Underground Vaults and Graveyard Tour: Haunted Underground Vaults and Graveyard Tour

Tule mukaan opastetulle kävelykierrokselle Greyfriarsin hautausmaalle ja tutustu yhteen Edinburghin kuuluisimmista koiraeläimistä ja kuule tarinoita pahamaineisista rikollisista. Näe goottilaisia mausoleumeja ja tutustu merkittäviin hautauksiin, kun tutustut hautausmaan synkkään historiaan.Hautausmaan synkkään historiaan. Jatka vierailulla läheisiin Edinburghin holveihin, jotka sijaitsevat South Bridgen kaarissa. Kuule säännöllisistä paranormaaleista tapahtumista ja siitä, miten jotkut historian hahmot eivät ole koskaan oikeasti poistuneet. Tutustu entiseen köyhien, noitien ja helvetinpaloklubin kotiin ja kuule, miten kummitusholvia riivaa nyt jokin todella paha.

EDI Edinburghin lentoasema: Plaza Premium Lounge

4. EDI Edinburghin lentoasema: Plaza Premium Lounge

Vältä julkisen lähtöaulan väkijoukkoja ja kaaosta ja rentoudu tyylillä ennen Edinburgin Heathrow'n lentoasemalta lähtevää lentoasi. Valitse oleskelun kesto, joka sopii sinulle parhaiten, ja tee sitten olosi mukavaksi Plaza Premium Loungessa. Plaza Premium Lounge Edinburghin lentoasemalla tarjoaa interaktiivisen tilan, jossa matkustajat voivat rentoutua tai tehdä töitä, ja juniorimatkustajat voivat nauttia leikeistä ennen lentoa. Loungessa on tyylikäs ginibaari, joka on toteutettu yhteistyössä Skotlannin pääkaupungin sydämessä tislatun palkitun premium-ginin Edinburgh Ginin kanssa, joka on luonut kolme eksklusiivista ginicocktailia Plaza Premium Loungen vieraille. Lounge on sisustettu skotlantilaisin aksentein paikallisista perinteisistä tartan-kankaista puuhun ja valikoituihin paikallisiin taideteoksiin, ja sen sisustus viittaa joihinkin Skotlannin tärkeimpiin maamerkkeihin ja ikonisiin kuviin. Baarin vieressä oleva "hiljainen alue" kutsuu liike- ja lomamatkailijoita rentoutumaan, ja sieltä avautuvat näkymät kiitotielle ja Edinburgh Hillille.

Edinburgh: Whiskyn maistelu historian ja tarinankerronnan kera

5. Edinburgh: Whiskyn maistelu historian ja tarinankerronnan kera

Vietä ilta viskin arvostuksen merkeissä viskinmaisteluillassa Edinburghin kuuluisalla Royal Milellä. Maista neljää single malt -viskiä ja nauti oppaasi tarinankerronnasta. Jos haluat välttää alkoholia, voit liittyä kierrokselle ja varata vaihtoehdon ilman viskinmaistiaisia.Mitä tahansa, jos haluat välttää alkoholia. Tapaat oppaasi Hot Toddy -ravintolassa, aivan ikonisen Royal Mile -kadun varrella. Juo seuraavien kahden tunnin aikana 4 erinomaista single malt -viskiä, jotka on otettu Skotlannin neljältä tärkeimmältä viskintuotantoalueelta. Makua viskit, jotka vaihtelevat Lowlandsin suhteellisen herkistä ja hienovaraisista mauista Islayn rohkeisiin ja vankkoihin makuihin. Saat myös maistelukortit, joissa on muistiinpanoja kustakin maistamastasi viskistä. Kierroksen aikana voit kokea perinteistä tarinankerrontaa ja tutustua viskin merkitykseen skotlantilaiselle identiteetille. Paikan koko yläkerta on varattu, joten tarinapainotteisen illan viettämiseen on runsaasti tilaa ja yksityisyyttä.

Edinburghin vankityrmän pääsylippu

6. Edinburghin vankityrmän pääsylippu

Elä ja hengitä Edinburghin synkintä historiaa, jos uskallat. The Edinburgh Dungeon on palkittu 70 minuutin interaktiivinen ja upottava kävelykokemus, joka kattaa 1000 vuotta Edinburghin ja Skotlannin historiaa 11 elävän näyttelijän esityksen, teatterin lavasteiden, erikoistehosteiden ja jännittävän kyydin avulla. Kävijät kohtaavat kasvokkain kaupungin synkän menneisyyden pahamaineisimmat roistot. Tapaa Agnes Finnie, Edinburghin pahin noita! Astu sisään noitavainajan kuulusteluhuoneeseen, jossa kohtaat Agnes Finnien, jota syytettiin noituudesta vuonna 1645. Hän on hullu, hän on paha, hänen kanssaan ei kannata pelleillä! Hyvin tehty! Olet löytänyt Sawney Beanin perheen. Valitettavasti siitä on aikaa, kun he ovat viimeksi syöneet, ja sinä näytät herkulliselta... On 1500-luku, ja huomaat hiipiväsi Bean-klaanin pahanhajuisessa pesässä löytämässä kadonneiden matkustajien tähteitä.

Edinburgh: Maanalaisten holvien kauhukierros myöhään illalla

7. Edinburgh: Maanalaisten holvien kauhukierros myöhään illalla

Lähde mukaan tälle 75 minuutin kierrokselle tutustuaksesi Edinburghin karmivimpiin ja hurjimpiin tarinoihin, joita oppaasi kertoo sinulle Royal Milen kaduilla sekä maanpinnan alapuolella. Käveltyäsi Royal Milen kapeilla kujilla ja kuunneltuasi kauhutarinoita katuja terrorisoineista muhaajista ja rikollisista, oppaasi vie sinut kaupungin maanalaisiin kammioihin. Rohkeimmat osallistujat voivat tutustua erilaisissa näyttelyissä kidutuslaitteisiin sekä siihen, miten niitä käytettiin. Käy The Watcher -haamun kodissa ja kiviholvilla, jonne sinun ei kuitenkaan kannata astua sisään!

Edinburgh: Johnnie Walker Whisky Experience

8. Edinburgh: Johnnie Walker Whisky Experience

Tutustu skotlantilaisen viskin maailmaan lippusi avulla Journey of Flavour -kierrokselle, joka on tunnetuin kokemus Johnnie Walker Princes Streetillä Edinburghin keskustassa Skotlannissa. Tämä 90 minuutin opastettu kierros, joka on saanut TripAdvisorissa ja Googlessa 5*-arvosanan ja jonka Visit Scotland on palkinnut 5* Visitor Attraction -nähtävyydellä, ylittää kaikki odotuksesi ja sopii niin viskifaneille kuin viskiin vasta tutustuneillekin. Osallistu Johnnie Walkerin makukyselyyn selvittääksesi henkilökohtaisen makuprofiilisi, jotta voimme räätälöidä kierroksen makunystyröitäsi vastaavaksi. Kierroksen aikana koet interaktiivisia projisointeja, live-esityksiä ja 3 herkullista cocktailia, jotka on huolellisesti luotu makuprofiiliisi sopiviksi. Saatavilla on myös alkoholittomia vaihtoehtoja. Käännöskortteja on saatavilla monille kielille saapumisen yhteydessä. Voit myös nauttia 10 prosentin alennuksesta* vähittäiskaupasta ostetuista tuotteista ja juomista kattobaarissamme, josta on näköala Edinburghin linnaan (voimassa olevat ehdot).

Edinburgh: Chocolatarium Tour, Tasting & Chocolate Making

9. Edinburgh: Chocolatarium Tour, Tasting & Chocolate Making

Lähde interaktiiviselle kierrokselle Edinburghin suklaatehtaalle ja nauti mahdollisuudesta maistella erilaisia makuja.Opi lisää prosessista, jonka suklaa läpikäy päästäkseen eteläamerikkalaisesta kaakaopuusta skotlantilaiseen suklaapatukkaan. Tee omia persoonallisia suklaaluomuksia. Kävele Chocolatariumiin ja koe upottava kokemus, joka sopii kaikille suklaan ystäville. Haista paahdetun kaakaon tuoksu ja näe, miten se muuttuu katkerista pavuista makeaksi, pehmeäksi suklaaksi. Uppoudu prosessiin maistelemalla suklaanäytteitä tuotannon eri vaiheissa. Suklaakeittiössä voit valita patukan mallin, valita suosikkimakusi ja luoda oman henkilökohtaisen patukan, joka on valmis noudettavaksi kierroksen päätteeksi. Kun odotat suklaapatukan jäähtymistä, istuudu maisteluhuoneeseen. Kuule kaiken skotlantilaisista suklaanvalmistajista, maista hienoa yhden alkuperän suklaata, juo kuppi kuumaa kaakaoteetä ja valitse suosikkisuklaasi maisteltavaksi suklaa-maistelupurkkien riveistä.

Edinburgh: Maanalainen kummituskierros illalla

10. Edinburgh: Maanalainen kummituskierros illalla

Koe maailman aavemaisin kaupunki tällä Edinburghin kummituskierroksella ja säiky pahamaineisia hahmoja heidän johdattaessaan sinua vanhankaupungin pimeälle puolella. Tutustu piilotettuihin pikkukujiin Royal Milen läheisyydessä ja kuuntele tarinoita Edinburghin hirvittävistä salaisuuksista. Vieraile sitten maailman kaikista aavemaisimpana pidetyllä hautausmaalla, Greyfriars Kirkyardilla. Lopuksi kierros suuntaa maan alle, ja pääset tutustumaan Edinburghin maanalaisiin holveihin. Vuonna 1788 valmistuneita kammioita käytettiin tavernoina ja säilytystiloina laittomalle tavaralle. Esimerkiksi pahamaineiset sarjamurhaajat Burke ja Hare pitivät siellä surmaamiensa ihmisten ruumiita, joita he käyttivät lääketieteellisiin kokeisiinsa. Matkaa historiassa yli 400 vuoden läpi ja kuuntele hirvittäviä tositarinoita hirttämisestä, kidutuksesta, murhista ja noituudesta. Tutise kuullessasi outoja ääniä ja haistaessasi käsittämättömiä hajuja, jotka ilmestyvät esiin vasta pimeän tulon jälkeen! 

76 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 5

Edinburgh: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Edinburgh? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Edinburgh : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 3 499 arvosteluun

Bussit odottavat aivan lentoasemarakennuksen edessä. Painettu kuponki suoraan linja-auton kuljettajalle, joka vaihtaa sen paperilippuun (varo Skotlannin kansallista säätä - sadetta - paluulipulla, jonka ei olisi pitänyt liueta mutaan matkan lopussa). Bussit pysähtyvät vain, kun sitä pyydetään pysäytyspainiketta painamalla. Ennakkovaraus oli minulle käytännöllistä, koska en halunnut rullata pikkurahalla matkatavaroideni kanssa ja huonolla säällä.

Erittäin mukava. Hieman monimutkainen löytää Edinburghin terminaalista poistuttaessa, mutta se on erittäin tarkkaavainen asia. Ostat menomatkan päivä suljettuna ja paluu avoinna. Kun nouset bussiin, he antavat sinulle paluulipun, jotta voit käyttää sitä tarvittaessa ja se jättää sinut prinsessakadulle. Ole varovainen, sinun on katsottava, mihin käännyt, koska se on kohtisuoralla kadulla. St David st. (juuri missä tkmax)

Super täsmälliset bussit, sekä saapuessa että lähtiessä, bussit olivat jo odottamassa siellä. Erittäin helppo ja nopea sisäänkirjautuminen, erittäin ystävällinen henkilökunta ja erittäin mukavat kaksikerroksiset bussit, joissa latauspisteet jokaisella istuimella. Molemmissa kerroksissa on ääninäyttö, joka ilmoittaa pysäkit, jotta et jää paitsi. Totuus on, että hienoa, toistamme ilman epäilystäkään

Se toimi erittäin hyvin, kohtaamispaikka oli helppo löytää Kortti piti tulostaa etukäteen, se ei kelpaa netissä kännykällä paikan päällä. Säilytä kuljettajan tuloste paluumatkaa varten, jos paluulippu on varattu!Bussissa näytöltä näkyy mikä pysäkki palvellaan seuraavaksi, WiFi toimii hyvin, matkapuhelimesi voi ladata USB:n avulla henkilön istuimella edessä!

Pitkän odotuksen lentokentällä ja passintarkastuksen jälkeen lähdimme lentoasemarakennuksesta ja bussi oli valmis lähtöön. Bussinkuljettaja oli erittäin ystävällinen ja avulias ja antoi meille paluulipun heti. Ajomatka kaupungin keskustaan oli lyhyt - noin 20 minuuttia - ja mutkaton. Uudelleen milloin tahansa.