Lisää päivät

EdinburghNähtävyyksien katselu

Suosituksemme kategoriassa Edinburgh Nähtävyyksien katselu

The Scotch Whisky Experience: Whisky Masterclass with Expert

1. The Scotch Whisky Experience: Whisky Masterclass with Expert

Nauti ainutlaatuisesta skotlantilaisen viskin maisteluistunnosta The Collection Roomin koristeellisessa lasi- ja marmoriholvissa Edinburghin The Scotch Whisky Experiencen tiloissa. Maista 4 drammaa ensiluokkaista viskiä yhdistettynä herkullisiin kanapeihin, kun opit jokaisesta pullosta skotlantilaisen viskiekspertin kanssa. The Collection Room on yksi maailman johtavista skotlantilaisen viskin kohteista, ja se sisältää 3 384 lumoavaa pulloa maailman harvinaisimpia skotlantilaisia viskipulloja. Nauti nestemäisen kullan meripihkaisesta hehkusta ja tuikkivista kristallivaloista todella ainutlaatuisessa tilassa, joka on omistettu Skotlannin kansallisjuomalle. Seuraa eksklusiivista ja rentoa iltaelämystä pienen vierasryhmän kanssa. Matkaasi opastaa Keeper of the Quaich, sertifioitu viskiekspertti, joka on kansainvälisesti tunnustettu tietämyksestään ja intohimostaan kaikkea viskiä kohtaan. Tutustu skotlantilaisen viskin arvostamisen viiteen vaiheeseen ja tutustu sitten neljään hienoon, harvinaiseen ja kypsään single maltiin, joista jokainen on asiantuntevasti valittu tuomaan esiin Skotlannin alueellisten viskien vastakohtia. Jokaisen viskin parina on herkullinen kanapé, jossa on skotlantilaisen keittiön tyypillisiä makuja. Kuljeta mielesi ja makusi Skotlannin syrjäisille ja kauniille alueille, jotka heräävät henkiin makujen ja tarinoiden avulla. Olitpa sitten viskin noviisi tai tuntija, viihdyt, valaistut ja rikastut, kun arvostat skotlantilaista viskiä uudestaan tai uudelleen. Viskit Highland Park 18-vuotiasOld Pulteney 18-vuotiasGlengoyne 21-vuotiasLaphroaig 25-vuotias Isäntäsi: Lenka Whyles (Keeper of the Quaich)Perheesi: Lenka Whyles (Keeper of the Quaich) Lenka on tunnettu viskiasiantuntija, jolla on yli 20 vuoden kokemus. Quaichin vartijaksi (Keeper of the Quaich) vihitty hän on matkustellut laajalti ja jakanut rakkauttaan Skotlantia ja skotlantilaista viskiä kohtaan tunnustuksena hänen panoksestaan skotlantilaisen viskin maailmaan.

Edinburgh: Edinburghin linna: Skip-the-Line Walking Tour of Edinburgh Castle

2. Edinburgh: Edinburghin linna: Skip-the-Line Walking Tour of Edinburgh Castle

Tutustu Mary Queen of Scotsin kotiin tällä opastetulla kävelykierroksella Edinburghin linnassa. Ihaile 1500-luvun suurta salia, jossa juhlia ja juhlaa pidettiin. Opi tässä linnassa asuneiden kuninkaiden ja kuningattarien verisestä historiasta. Tapaa oppaasi ja kävele Edinburghin linnaan, joka hallitsee kaupungin horisonttia istuimeltaan Castle Rockin sammuneen tulivuoren päällä. Kävele linnan kävelykadulla ja kuule linnan alkuperästä ja piirityksistä. Katso, missä Royal Military Tattoo suoritetaan. Astu linnaan ja mene kolmeen museoon ja kahteen vankilaan. Mene Skotlannin kaatuneiden kansallismonumentille ja koirahautausmaalle. Katso kaupungin vanhin rakennus Pyhän Margaretan kappelissa. Ihastu suuren salin ja kuninkaallisen palatsin loistoon. Kierroksen jälkeen sinulla on aikaa tutustua kaikkiin linnan sisällä oleviin rakennuksiin sen sulkemiseen saakka.

Edinburghin: Maanalaisten holvien kierros

3. Edinburghin: Maanalaisten holvien kierros

Tämä opastettu kävelykierros vie sinut Edinburghin Vanhan kaupungin katujen alle himmeästi valaistuun tilaan, jossa monien mielestä kummittelee. Kierroksesi aikana pääset vierailemaan South Bridgen holveissa, jotka ovat peräisin 1700-luvun alusta. Nämä ovat samat holvit, jotka mainittiin Most Haunted Live! -ohjelmassa yhtenä maailman pelottavimmista paikoista. Tutustu siihen, miten holveja on käytetty vuosien varrella, millaisissa oloissa köyhät ja kodittomat asukkaat ovat eläneet ja millaisten henkien oletetaan kummittelevan niissä. Edinburghin historian pimeämpi puoli avautuu sinulle vaeltaessasi läpi kynttilöin valaistun maanalaisen alueen. Oppaaltasi kuulet lisää Burken ja Haren murhista sekä noitavainoista. Tutustu hahmoihin, jotka ovat väijyivät Vanhan Edinburghin kaduilla, ja holveihin liittyviin paranormaaleihin tarinoihin. Kummittelevien holvien kierrosvaihtoehto kattaa hieman enemmän paranormaaleja tarinoita ja kummitusjuttuja. Astu kidutusnäyttelyyn ja tutki, miten ja miksi näitä esineitä käytettiin.

Edinburghin linna: Edinburgh Edinburgh: Tour in English with Fast-Track Entry

4. Edinburghin linna: Edinburgh Edinburgh: Tour in English with Fast-Track Entry

Aloita kiertueesi Adam Smithin patsaalta Royal Milella. Kävele Edinburghin linnaa kohti, kun oppaasi asettaa näyttämön, selittää linnan merkityksen ja mainitsee joitain avainhenkilöitä, jotka ovat auttaneet sen muokkaamisessa. Kun olet sisällä, anna oppaasi opastaa sinut linnakompleksin läpi. Kuuntele heidän syvällistä tietämystään linnan päärakennuksista ja nähtävyyksistä, mukaan lukien Argyle Battery ja One O'clock Gun, Hospital Square ja Western Panorama. Katso linnan vankityrmät ja sotilasvankila, Black Banquet ja Thomas Randolphin rohkea linnarytmi. Kohtaa St Margret's Chapel, Mons Meg, Crown Square ja The Honors of Scotland. Kierroksen jälkeen voit nauttia vapaa-ajasta tutustuaksesi linnan museoihin (ei saatavilla kiertueen aikana).

Edinburgh: 24 tunnin hop-on hop-off -bussikierros

5. Edinburgh: 24 tunnin hop-on hop-off -bussikierros

Tutustu kauniiseen Edinburghiin omaan tahtiisi tämän Hop-On Hop-Off -kierroksen aikana kuunnellen avokattoisen nähtävyysbussin kyydissä selostusta tämän eläväisen kaupungin historiasta. Vertaa Edinburghin vanhaa kaupunkia, jossa perheet elivät ennen epämukavasti ahtaissa olosuhteissa ja roskat heitettiin ikkunasta kadulle, eleganttiin uuteen kaupunkiin, jossa on kolme pääkatua sekä aukio kummassakin päässä. Kuuntele tarinoita Grassmarketilla tapahtuneista hirttämisistä ihaillessasi käsittämätöntä Castle Rockia ylöpuolellasi. Opi lisää Edinburghin linnan historiallisista valtausyrityksistä. Aja pitkin Royal Milea, joka yhdistää Edinburghin linnan ja Holyroodhousen palatsin. 24 tunnin lippusi avulla voit hypätä kyytiin ja pois kyydistä aina halutessasi. Edinburghista voit löytää useita mielenkiintoisia nähtävyyksiä, museoita, gallerioita ja ravintoloita kaikista hintaluokista! Busseja kulkee 10-20 minuutin välein seuraavalla reitillä:  Kierroksen pysäkit: Waverley Bridge, Lothian Road, Grassmarket, Lauriston Place, Johnston Terrace, Lawnmarket, Chambers Street, John Knox House, Canongate, Holyrood, Our Dynamic Earth, Regent Road, Hanover Street ja Market Street.

Edinburgh: Haunted Underground Vaults and Graveyard Tour: Haunted Underground Vaults and Graveyard Tour

6. Edinburgh: Haunted Underground Vaults and Graveyard Tour: Haunted Underground Vaults and Graveyard Tour

Tule mukaan opastetulle kävelykierrokselle Greyfriarsin hautausmaalle ja tutustu yhteen Edinburghin kuuluisimmista koiraeläimistä ja kuule tarinoita pahamaineisista rikollisista. Näe goottilaisia mausoleumeja ja tutustu merkittäviin hautauksiin, kun tutustut hautausmaan synkkään historiaan.Hautausmaan synkkään historiaan. Jatka vierailulla läheisiin Edinburghin holveihin, jotka sijaitsevat South Bridgen kaarissa. Kuule säännöllisistä paranormaaleista tapahtumista ja siitä, miten jotkut historian hahmot eivät ole koskaan oikeasti poistuneet. Tutustu entiseen köyhien, noitien ja helvetinpaloklubin kotiin ja kuule, miten kummitusholvia riivaa nyt jokin todella paha.

Edinburgh: Opastettu Harry Potter -kävelykierros

7. Edinburgh: Opastettu Harry Potter -kävelykierros

Koe Harry Potterin maailma tällä kävelykierroksella Edinburghissa. Tutustu kaupunkiin, jossa J.K. Rowling löysi innoituksen Tylypahkalle ja kuuluisille hahmoille, ja koe paikka, jossa hän kirjoitti kirjat. Testauta Harry Potter -tietoutesi audiovisuaalisen tietokilpailun parissa, ja ansaitse pisteitä tuvallesi. Löydä oma tupasi Tylypahkassa ja selvitä, oletko surkki, jästi vai puhdasverinen. Käy Tom Riddlen hautapaikalla Greyfriars Kirkyardissa ja ohita JK Rowlingin kultaiset kädenjäljet City Chambersin ulkopuolella. Koe tämä ja paljon muuta kahden tunnin opastetun kierroksen aikana.

EDI Edinburghin lentoasema: Plaza Premium Lounge

8. EDI Edinburghin lentoasema: Plaza Premium Lounge

Vältä julkisen lähtöaulan väkijoukkoja ja kaaosta ja rentoudu tyylillä ennen Edinburgin Heathrow'n lentoasemalta lähtevää lentoasi. Valitse oleskelun kesto, joka sopii sinulle parhaiten, ja tee sitten olosi mukavaksi Plaza Premium Loungessa. Plaza Premium Lounge Edinburghin lentoasemalla tarjoaa interaktiivisen tilan, jossa matkustajat voivat rentoutua tai tehdä töitä, ja juniorimatkustajat voivat nauttia leikeistä ennen lentoa. Loungessa on tyylikäs ginibaari, joka on toteutettu yhteistyössä Skotlannin pääkaupungin sydämessä tislatun palkitun premium-ginin Edinburgh Ginin kanssa, joka on luonut kolme eksklusiivista ginicocktailia Plaza Premium Loungen vieraille. Lounge on sisustettu skotlantilaisin aksentein paikallisista perinteisistä tartan-kankaista puuhun ja valikoituihin paikallisiin taideteoksiin, ja sen sisustus viittaa joihinkin Skotlannin tärkeimpiin maamerkkeihin ja ikonisiin kuviin. Baarin vieressä oleva "hiljainen alue" kutsuu liike- ja lomamatkailijoita rentoutumaan, ja sieltä avautuvat näkymät kiitotielle ja Edinburgh Hillille.

Edinburgh: Whiskyn maistelu historian ja tarinankerronnan kera

9. Edinburgh: Whiskyn maistelu historian ja tarinankerronnan kera

Vietä ilta viskin arvostuksen merkeissä viskinmaisteluillassa Edinburghin kuuluisalla Royal Milellä. Maista neljää single malt -viskiä ja nauti oppaasi tarinankerronnasta. Jos haluat välttää alkoholia, voit liittyä kierrokselle ja varata vaihtoehdon ilman viskinmaistiaisia.Mitä tahansa, jos haluat välttää alkoholia. Tapaat oppaasi Hot Toddy -ravintolassa, aivan ikonisen Royal Mile -kadun varrella. Juo seuraavien kahden tunnin aikana 4 erinomaista single malt -viskiä, jotka on otettu Skotlannin neljältä tärkeimmältä viskintuotantoalueelta. Makua viskit, jotka vaihtelevat Lowlandsin suhteellisen herkistä ja hienovaraisista mauista Islayn rohkeisiin ja vankkoihin makuihin. Saat myös maistelukortit, joissa on muistiinpanoja kustakin maistamastasi viskistä. Kierroksen aikana voit kokea perinteistä tarinankerrontaa ja tutustua viskin merkitykseen skotlantilaiselle identiteetille. Paikan koko yläkerta on varattu, joten tarinapainotteisen illan viettämiseen on runsaasti tilaa ja yksityisyyttä.

Edinburghin linna: Edinburghin linnoitus: Kohokohtien kiertoajelu Fast Track -pääsymaksulla

10. Edinburghin linna: Edinburghin linnoitus: Kohokohtien kiertoajelu Fast Track -pääsymaksulla

Käy ikonisessa Edinburghin linnassa, historiallisessa linnakkeessa, jonon ohittavalla pääsylipulla. Ihaile linnan aarteita, kuten Skotlannin kunniamerkkejä, Kohtalon kiveä ja muita aarteita, opastetulla kierroksella.Hyvästi. Kävele muinaisia mukulakivipolkuja pitkin ja uppoa linnan lumoavaan tunnelmaan. Tutustut linnan vähemmän tunnettuihin alueisiin, kuten läntiseen näköalapaikkaan ja Hospital Squareen. Jatka Kansalliseen sotamuseoon. Uppoudu ainutlaatuiseen tunnelmaan ja kuule kiehtovia tarinoita linnasta. Opaasi kertoo sinulle linnan historiallisesta merkityksestä sotilaslinnoituksena ja kuninkaallisena palatsina. Nauti henkeäsalpaavista panoraamanäkymistä Edinburghiin linnan valleilta. Kokeile ikimuistoinen matka ja tutustu samalla yhden Skotlannin arvokkaimman maamerkin salaisuuksiin ja tarinoihin.Kokemusta on luvassa.

104 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 7

Edinburgh: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Edinburgh? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Edinburgh : Mitä vierailijat sanovat

Fantastinen kummituskiertue. Northbridgen alla olevat holvit olivat upeita ja vierailu hautausmaalla oli myös erittäin mielenkiintoinen. Meillä oli kiertue Sawney Beanin kanssa ja hän oli upea! Hän vastasi ryhmään ja kysymyksiin ja teki kiertueesta erittäin interaktiivisen ja kuvaavan! Erittäin suositeltavaa, jos haluat saada yleiskatsauksen Skotlannin pelottavasta historiasta. Itse holvi on vain pieni osa kiertueesta.

Mukavatunnelmainen kävelykierros, jota höysti leikkimielinen Harry Potter -tietovisa alussa arvottujen tupien kesken. Oppaamme Alex oli hauska, pätevä ja innostava, ja Glasgow'n murre toi oman tunnelmalisänsä. Tempo olisi liian reipas alle kouluikäisille lapsille, mutta koululaisille ihan OK. Omaa lasta harmitti vain, ettei englantia osaamattomana voinut vastata tietokilpailukysymyksiin.

Paul, Pyöveli oli erinomainen opas, hänen tarinansa ja paikallishistorian tuntemuksensa olivat tarpeeksi mielenkiintoisia ja pelottavia, jotta voit odottaa kolhua tai olkapäähän napautusta. Tämä on ensimmäinen vierailumme Edinburghiin, ja nautimme perusteellisesti haamukiertueesta. Suosittelen kiertuetta kaikille Edinburghissa vieraileville.

Edinburgh Vaults, South Bridgen alla, on synkkä ja pimeä paikka, jossa harjoitettiin laitonta ja rikollista toimintaa. ne ovat vierailun arvoisia ymmärtääksesi kuinka köyhät ihmiset elivät noina julmina aikoina (1700-luvun puolivälin ja 1800-luvun puolivälin välillä). Siinä on varmasti suuri viehätys.

Jenny was really good tour guy and the tour was fantastic! She told so many things during the tour that I couldn't be bored. And I liked the way how she sorted us in our houses and how we got a housepoints! Thank you, it's was amazing tour :)