Lisää päivät

EdinburghLentokenttäkuljetukset

Suosituksemme kategoriassa Edinburgh Lentokenttäkuljetukset

Edinburghin lentoasema: Bussikuljetus

1. Edinburghin lentoasema: Bussikuljetus

Aloita matkasi Skotlannin pääkaupunkiin stressittömästi varaamalla etukäteen bussikuljetus Edinburghin lentokentältä keskustaan, tai vaihtoehtoisesti toiseen suuntaan. Aktiviteetin kupongit tulee esittää tulostettuna ja ne koskevat vain Airlink 100 -yhteyttä. Linja-autojen pysäkki sijaitsee lentoaseman päärakennuksen ulkopuolella, helposti löydettävissä paikoissa. Busseissa on runsaasti tilaa matkatavaroille, ilmainen WiFi-yhteys sekä mukavat istuinpaikat. Express-palvelu kulkee keskustan ja lentoaseman välillä päivittäin säännöllisin lähtöajoin, joten mukavuus on taattu. Noin 30 minuutin matkan aikana voit rentoutua, matkustitpa minä tahansa kellonaikana tahansa. Bussilähtöjä on saatavilla vähintään 10 minuutin välein. Klo 1.00-4.00 lähtöjä on 30 minuutin välein. Bussipysäkit ovat molempiin suuntiin seuraavat (Princes St ainoastaan jättö): • Edinburghin eläintarha • Murrayfield • Haymarket Station • West End - Shandwick Place • Princes St (vain jättö) • South St David Street, Edinburgh Yhden suunnan kertalipun voi käyttää yhteen matkaan kumpaan tahansa suuntaan. Hyppää bussin kyytiin millä tahansa pysäkillä reitin varrella. Meno-paluulipuilla ei ole vanhenemispäivää. Paluumatkaa ei tarvitse varata etukäteen.

Edinburghin lentoasema: Edinburghin lentokentälle: Yksityiset tulo- tai lähtökuljetukset

2. Edinburghin lentoasema: Edinburghin lentokentälle: Yksityiset tulo- tai lähtökuljetukset

Ohita pitkät taksijonot saapuessasi Edinburghin lentokentälle tai vaivainen taksin varaaminen viime hetkellä kaupungin keskustasta, ja varaa etukäteen saapumis- tai lähtökuljetus ilmastoidulla ajoneuvolla. Hyödynnä ammattitaitoisen autonkuljettajan palvelut, joka odottaa sinua laskeutumisen yhteydessä saapumisaulassa. Saat ystävällisen tapaamisen ja tervehdyksen ja voit rentoutua tietäen, että jos lentosi myöhästyy tai saapuu etuajassa, ajat mukautetaan ilman lisämaksua. Saat apua matkatavaroiden kanssa ja voit sitten nauttia maisemista, kun sinut ajetaan suoraan majapaikkaasi ajoissa.

Edinburgh: Saapuvat lentokenttäkuljetus kaupunkimajoitukseen

3. Edinburgh: Saapuvat lentokenttäkuljetus kaupunkimajoitukseen

1. Valitse haluamasi kuljetuspalvelu (valitse ajoneuvo, joka sopii paremmin tarpeisiisi matkustajien ja matkatavaroiden määrän mukaan. Anna seuraavat tiedot: Koko nimi, lennon numero, noutopäivämäärä ja -aika sekä puhelinnumero. 2. Tallenna tosite. Tulosta se tai tallenna se puhelimeesi. 3. Saat kuljettajan yhteystiedot 48 tuntia ennen kyytiäsi. 4. 24 tuntia ennen matkaa saat tiedot tapaamispaikasta, jossa tapaat kuljettajasi. 5. Tapaa kuljettajasi noutopaikalla. 6. Esitä tosite ja tunnistaudu kuljettajalle. 7. Kukin matkustaja saa ottaa mukaan enintään 1 matkalaukun ja 1 PIENEN käsimatkatavaran. Ylisuuriin tai liiallisiin matkatavaroihin (surffilaudat, golfmailat tai polkupyörät) voi liittyä tiettyjä rajoituksia; tiedustele ennen matkaa matkanjärjestäjältä, voidaanko ylimääräiset matkatavarat hyväksyä. 8. Ota huomioon matkatavaroiden säilytyskapasiteetti matkustajien lukumäärän perusteella. Suuremmille ryhmille, joilla on suurempia tavaroita, useampi ajoneuvo voi olla sopivampi.

Yksityiset Edinburghin ja Edinburghin lentokenttäkuljetukset

4. Yksityiset Edinburghin ja Edinburghin lentokenttäkuljetukset

Varaa etukäteen yksi kuljetuksistamme ja koe vaivaton tapa matkustaa. Kuljettajamme ottavat sinut vastaan ja tervehtivät, ja sinun tarvitsee vain istua alas ja rentoutua johtoajoneuvoissamme. Suuret ryhmät eivät ole ongelma! Kalustossamme on ajoneuvoja, joihin mahtuu jopa 8 matkustajaa ajoneuvoa kohti. Älä huolehdi, jos lentosi on myöhässä, kuljettajamme seuraa tätä, ja laskeudut rauhoittavaan viestiin, joka kertoo sinulle, että olemme mukauttaneet noutoaikaa sopivaksi. Voit määrittää nouto- ja jättöpaikkasi sopivaksi, ja me hoidamme järjestelyt. Valitse edestakainen kuljetus tai paluuvaihtoehto Edinburgh Citystä Edinburghin lentokentälle ja takaisin. Kuljettajamme ottaa sinuun yhteyttä 24 tuntia ennen noutoa esittäytyäkseen ja vahvistaakseen ajoneuvon tiedot. Ohita taksijono ja matkusta mukavasti kanssamme.

Johtajan siirto Glasgow/Edinburgh

5. Johtajan siirto Glasgow/Edinburgh

Varaa etukäteen yksi kuljetuksistamme ja koe vaivaton tapa matkustaa. Kuljettajamme ottavat sinut vastaan ja tervehtivät, ja sinun tarvitsee vain istua alas ja rentoutua johtoajoneuvoissamme. Suuret ryhmät eivät ole ongelma! Kalustossamme on ajoneuvoja, joihin mahtuu jopa 8 matkustajaa ajoneuvoa kohti. Älä huolehdi, jos lentosi on myöhässä, kuljettajamme seuraa tätä, ja laskeudut rauhoittavaan viestiin, joka kertoo sinulle, että olemme mukauttaneet noutoaikaa sopivaksi. Voit määrittää nouto- ja jättöpaikkasi sopivaksi, ja me hoidamme järjestelyt. Valitse edestakainen kuljetus tai paluuvaihtoehto Edinburghiin ja Glasgow'hun ja takaisin. Kuljettajamme ottaa sinuun yhteyttä 24 tuntia ennen noutoa esittäytyäkseen ja vahvistaakseen ajoneuvon tiedot. Ohita taksijono ja matkusta mukavasti kanssamme.

Edinburghin lentoasema (EDI): Edinburgh

6. Edinburghin lentoasema (EDI): Edinburgh

Mukava yksityinen kuljetus Edinburghin lentokentältä Edinburghiin/ Edinburghista. Kaikki ajoneuvot ovat täysin lisensoituja ja vakuutettuja. Automme on varustettu kaikilla tarvittavilla varusteilla, jotka mahdollistavat matkan mihin tahansa maailman kolkkaan kaikissa sääolosuhteissa, mukaan lukien lisävarusteet urheilu- ja muita varusteita varten. Pyynnöstä turisteille, meillä on lastenistuimet kaikenikäisille. Ajoneuvot ovat siistejä sisältä ja ulkoa; kuljettajamme ovat aina hyvin pukeutuneita ja huomioivat aina vieraamme. He puhuvat englantia. He tapaavat sinut nimikyltillä; auttavat matkatavaroiden kanssa ja saapuessasi hotelliin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Edinburgh, Lentokenttäkuljetukset

Lentokenttäkuljetukset: Mitä muuta kokemista on kohteessa Edinburgh?

Edinburgh, Lentokenttäkuljetukset: Sovelletaanko Covid-19-lisävarotoimia?

Edinburgh: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Edinburgh? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Edinburgh : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 5 648 arvosteluun

Bussit odottavat aivan lentoasemarakennuksen edessä. Painettu kuponki suoraan linja-auton kuljettajalle, joka vaihtaa sen paperilippuun (varo Skotlannin kansallista säätä - sadetta - paluulipulla, jonka ei olisi pitänyt liueta mutaan matkan lopussa). Bussit pysähtyvät vain, kun sitä pyydetään pysäytyspainiketta painamalla. Ennakkovaraus oli minulle käytännöllistä, koska en halunnut rullata pikkurahalla matkatavaroideni kanssa ja huonolla säällä.

Erittäin mukava. Hieman monimutkainen löytää Edinburghin terminaalista poistuttaessa, mutta se on erittäin tarkkaavainen asia. Ostat menomatkan päivä suljettuna ja paluu avoinna. Kun nouset bussiin, he antavat sinulle paluulipun, jotta voit käyttää sitä tarvittaessa ja se jättää sinut prinsessakadulle. Ole varovainen, sinun on katsottava, mihin käännyt, koska se on kohtisuoralla kadulla. St David st. (juuri missä tkmax)

Super täsmälliset bussit, sekä saapuessa että lähtiessä, bussit olivat jo odottamassa siellä. Erittäin helppo ja nopea sisäänkirjautuminen, erittäin ystävällinen henkilökunta ja erittäin mukavat kaksikerroksiset bussit, joissa latauspisteet jokaisella istuimella. Molemmissa kerroksissa on ääninäyttö, joka ilmoittaa pysäkit, jotta et jää paitsi. Totuus on, että hienoa, toistamme ilman epäilystäkään

Se toimi erittäin hyvin, kohtaamispaikka oli helppo löytää Kortti piti tulostaa etukäteen, se ei kelpaa netissä kännykällä paikan päällä. Säilytä kuljettajan tuloste paluumatkaa varten, jos paluulippu on varattu!Bussissa näytöltä näkyy mikä pysäkki palvellaan seuraavaksi, WiFi toimii hyvin, matkapuhelimesi voi ladata USB:n avulla henkilön istuimella edessä!

Pitkän odotuksen lentokentällä ja passintarkastuksen jälkeen lähdimme lentoasemarakennuksesta ja bussi oli valmis lähtöön. Bussinkuljettaja oli erittäin ystävällinen ja avulias ja antoi meille paluulipun heti. Ajomatka kaupungin keskustaan oli lyhyt - noin 20 minuuttia - ja mutkaton. Uudelleen milloin tahansa.