Lisää päivät

EdinburghLinna- ja palatsikierrokset

Suosituksemme kategoriassa Edinburgh Linna- ja palatsikierrokset

Edinburgh: Kierros Skotlannin Ylämaille, Loch Nessilel ja Glencoeen

1. Edinburgh: Kierros Skotlannin Ylämaille, Loch Nessilel ja Glencoeen

Tämä Edinburghista alkava päiväkierros esittelee sinulle ylämaiden nähtävyydet. Yritä myös bongata Loch Ness -järven hirviö. Kierros alkaa noudolla, jonka jälkeen voit rentoutua kuunnellen oppaan selostusta. Suuntaa ensin Kilmahogiin ja opi kuuluisista Ylämaan lehmistä (riippuu sesongista). Nauti myös kupillinen kahvia. Koe sitten tietä ylös noustessasi saavutettava Glencoe. Nappaa vaikuttavia valokuvia Ylämaista noin 10 minuutin tauon aikana. Lounastauon voit pitää Fort Williamissa. Opas voi suositella sinulle hyvän ruokapaikan alueelta. Voit myös tutustua alueella kilttien taustoihin. Seuraava etappi kierroksella on Loch Ness. Loch Ness -elämyksen voit räätälöidä mielenkiinnon kohteittesi mukaisesti. Halutessasi voit hypätä veneen kannelle ja yrittää etsiä Nessie-hirviön. Käy myös Urquhartin linnassa. Mikäli haluat vain rentoutua, suuntaa satamaan ja siemaile kupillinen kahvia näkymiä ihaillen. Paluumatkalla voit nauttia välipalan ihastuttavassa Pitlochryn kylässä, jonka jälkeen palaat Edinburghiin.

Edinburgh: Edinburghin linna: Skip-the-Line Walking Tour of Edinburgh Castle

2. Edinburgh: Edinburghin linna: Skip-the-Line Walking Tour of Edinburgh Castle

Tutustu Mary Queen of Scotsin kotiin tällä opastetulla kävelykierroksella Edinburghin linnassa. Ihaile 1500-luvun suurta salia, jossa juhlia ja juhlaa pidettiin. Opi tässä linnassa asuneiden kuninkaiden ja kuningattarien verisestä historiasta. Tapaa oppaasi ja kävele Edinburghin linnaan, joka hallitsee kaupungin horisonttia istuimeltaan Castle Rockin sammuneen tulivuoren päällä. Kävele linnan kävelykadulla ja kuule linnan alkuperästä ja piirityksistä. Katso, missä Royal Military Tattoo suoritetaan. Astu linnaan ja mene kolmeen museoon ja kahteen vankilaan. Mene Skotlannin kaatuneiden kansallismonumentille ja koirahautausmaalle. Katso kaupungin vanhin rakennus Pyhän Margaretan kappelissa. Ihastu suuren salin ja kuninkaallisen palatsin loistoon. Kierroksen jälkeen sinulla on aikaa tutustua kaikkiin linnan sisällä oleviin rakennuksiin sen sulkemiseen saakka.

Edinburghin linna: Edinburgh Edinburgh: Tour in English with Fast-Track Entry

3. Edinburghin linna: Edinburgh Edinburgh: Tour in English with Fast-Track Entry

Aloita kiertueesi Adam Smithin patsaalta Royal Milella. Kävele Edinburghin linnaa kohti, kun oppaasi asettaa näyttämön, selittää linnan merkityksen ja mainitsee joitain avainhenkilöitä, jotka ovat auttaneet sen muokkaamisessa. Kun olet sisällä, anna oppaasi opastaa sinut linnakompleksin läpi. Kuuntele heidän syvällistä tietämystään linnan päärakennuksista ja nähtävyyksistä, mukaan lukien Argyle Battery ja One O'clock Gun, Hospital Square ja Western Panorama. Katso linnan vankityrmät ja sotilasvankila, Black Banquet ja Thomas Randolphin rohkea linnarytmi. Kohtaa St Margret's Chapel, Mons Meg, Crown Square ja The Honors of Scotland. Kierroksen jälkeen voit nauttia vapaa-ajasta tutustuaksesi linnan museoihin (ei saatavilla kiertueen aikana).

Edinburghin linna: Edinburghin linnoitus: Kohokohtien kiertoajelu Fast Track -pääsymaksulla

4. Edinburghin linna: Edinburghin linnoitus: Kohokohtien kiertoajelu Fast Track -pääsymaksulla

Käy ikonisessa Edinburghin linnassa, historiallisessa linnakkeessa, jonon ohittavalla pääsylipulla. Ihaile linnan aarteita, kuten Skotlannin kunniamerkkejä, Kohtalon kiveä ja muita aarteita, opastetulla kierroksella.Hyvästi. Kävele muinaisia mukulakivipolkuja pitkin ja uppoa linnan lumoavaan tunnelmaan. Tutustut linnan vähemmän tunnettuihin alueisiin, kuten läntiseen näköalapaikkaan ja Hospital Squareen. Jatka Kansalliseen sotamuseoon. Uppoudu ainutlaatuiseen tunnelmaan ja kuule kiehtovia tarinoita linnasta. Opaasi kertoo sinulle linnan historiallisesta merkityksestä sotilaslinnoituksena ja kuninkaallisena palatsina. Nauti henkeäsalpaavista panoraamanäkymistä Edinburghiin linnan valleilta. Kokeile ikimuistoinen matka ja tutustu samalla yhden Skotlannin arvokkaimman maamerkin salaisuuksiin ja tarinoihin.Kokemusta on luvassa.

Edinburgh: Holyroodhousen palatsin lippu

5. Edinburgh: Holyroodhousen palatsin lippu

Tutustu Holyroodhousen vaikuttaviin valtionhuoneisiin ja puutarhoihin. Kuningattaren virallinen Skotlannin asuinpaikka sijaitsee Edinburghin Royal Milen lopussa. Barokkipalatsin sisällä voit tutustua sen kytköksistä Skotlannin historiaan ilmaisen audio-oppaan avulla (saatavilla yhdeksällä kielellä). Vieraile valtionhuoneissa ja näe eri monarkioiden makutottumukset. Katsele rappauskattoja ja brysseliläisiä seinävaatteita, sekä maalauksia ja muita taideteoksia huoneissa, joita kuningatar ja kuninkaallinen perhe käyttää yhä tänä päivänä virallisissa seremonioissa. Vieraile valtaistuinsalissa ja näe paikka, jossa lounas tarjoiltiin Thistlen ritarikunnalle kun uusi ritari nimitettiin. Näe missä kuningatar pitää yksityiset audienssit, Morning Drawing Roomissa. Jatka Great Galleryyn, jossa Skotlannin asukkaat nimeävät uudenvuoden nimitykset, sekä kuningattaren syntymäpäivän nimitykset Investiture-seremoniassa. Ihaile Jacob de Wetin muotokuvia todellisista ja legendaarisista Skotlannin kuninkaista Suuressa galleriassa, joka on palatsin suurin huone. Tutustu Skotlannin dramaattisiin tapahtumiin Mary Queen of Scotsin historiallisissa kammioissa, jossa hän todisti Rizzion, hänen sihteerinsä, raa'an murhan mustasukkaisen miehensä Lord Danleyn toimesta. Audio-oppaan lopussa voit nauttia virkistävän juoman tai kevyen lounaan (omakustanteinen) palatsin kahvilassa.

Edinburghin linna: Edinburghin Edinburgh: Opastettu historiallinen kiertoajelu w/ Liput sisältyvät hintaan.

6. Edinburghin linna: Edinburghin Edinburgh: Opastettu historiallinen kiertoajelu w/ Liput sisältyvät hintaan.

Tule mukaan unohtumattomalle matkalle vuosisatojen halki, kun tutustumme ikoniseen Edinburghin linnaan kävelykierroksella, joka herättää Skotlannin rikkaan historian eloon! Asiantunteva oppaasi kertoo sinulle tarinoita voitetuista ja hävityistä taisteluista, kuninkaallisista ja kapinallisista sekä värikkäistä hahmoista, jotka ovat asuneet linnassa vuosisatojen ajan. Sinua tervehtivät henkeäsalpaavat näkymät Edinburghiin ja ympäröivään maaseutuun, mikä tarjoaa ainutlaatuisen näkökulman tähän kauniiseen kaupunkiin. Olitpa sitten historian ystävä tai etsit vain ainutlaatuista ja opettavaista kokemusta, kävelykierros Edinburghin linnaan on ehdoton aktiviteetti Skotlannin pääkaupungissa. Tule siis tutustumaan tämän ikonisen maamerkin rikkaaseen kulttuuriperintöön ja uppoutumaan yhden koko Euroopan kiehtovimman paikan historiaan! *Tämä on vierailu vain linnan alueella, sillä oppaita ei sallita rakennusten sisällä.

Edinburghista: Outlander-, palatsi- ja jakobiittikierros

7. Edinburghista: Outlander-, palatsi- ja jakobiittikierros

Lähde Edinburghista ja matkaa luoteeseen Midhopen linnalle (1.4.-24.9.), aikamatkustus-TV-sarja Outlanderin Lallybrochin linnalle. Suuntaa kohti 1400-luvun linnoitusta, Blacknessin linnaa, käytettiin Black Jack Randallin päämajana Outlanderissä. Crichtonin suvun kotina toimineen linnan mahtavat muurit Firth of Forthin rannalla saavat sen näyttämään "laivalta, joka ei koskaan purjehtinut". Tutustu palatsin upeisiin muureihin ja nauti henkeäsalpaavista näkymistä. Seuraavaksi pysähdyt Linlithgowin kuninkaallisessa kaupungissa ja vierailet sen palatsissa (Wentworthin vankila Outlanderissa), joka oli alunperin kuninkaallinen lomapaikka Edinburghin ja Stirlingin linnan välillä. Matka jatkuu 1300-luvun Callendar Houselle, joka sijaitsee Rooman valtakunnan Euroopan pohjoisella rajalla, Antoniuksen vallilla. Seuraa Clairen ja Jamien jalanjälkiä, kun tämä Outlander-kierros jatkuu Dounen linnalle, jossa Outlanderin MacKenzie-klaani asusti. Kierros pysähtyy täällä, jotta pääset tutustumaan linnaan ja ottamaan valokuvia tunnelmallisessa ympäristössä ennen kuin suuntaat Blacknessin linnalle. Jatka Culrossin kuninkaalliseen kaupunkiin tutustuaksesi pieneen kylään Fifen rannikolla. Se on luultavasti paras esimerkki 1600-luvun skotlantilaisesta kylästä ja sen puutarhat toimivat Outlanderissä Clairen yrttipuutarhana. Myös Cranesmuir Villagen mercat cross (toriaukiota merkitsevä rakennelma) oli mukana sarjassa. Astele pitkin mukulakivikatuja ja näe viehättävä Biscuit Café ennen kuin pysähdyt ottamaan valokuvia Tuilyies Standing Stonesilla (ajan salliessa). Seuraavaksi kierros kulkee isolle ja komealle Hopetoun Houselle, jota ympäröi syvä metsä ja luontopolut. Kaunis 1600-luvun rakennus oli Sandringhamin herttuan asuinpaikka Outlanderissä, ja voit valita haluatko kiertää talossa vai tutustua sen tiluksiin, ennen kuin suuntaat takaisin Edinburghiin.

Edinburghista: Koko päivän Outlander-kierros

8. Edinburghista: Koko päivän Outlander-kierros

Lähde liikkeelle Edinburghista klo 8.45. Matkaa hittisarjan tapahtumapaikoille, kuten Counen linna, Clan MacKenzien paikoille ja Linlithgowin palatsille. Opas kertoo kunkin kohteen historiasta, joten tämä on erinomainen kierros kaikille Outlander-faneille. Jätä pääkaupunki taaksesi ja aja länteen, katsele Linlithgowin palatsia ja käy sitten Dounen linnalla, eli Castle Leochilla. Käy historiallisessa linnassa, joka oli Game of Thronesissa Winterfell sekä tuttu myös Monty Python -elokuvasta. Matkaa sitten Kingdom of Fifen historialliselle alueelle. Pysähdy Culrossissa, jossa Clairea syytettiin noituudessa Cranesmuirin kylässä. Tämä on täydellinen esimerkki 1600-luvun skotlantilaisesta itsehallintokaupungista. Lounaan voit nauttia Falklandissa, jota käytettiin vuoden 1940 Invernessin kuvauspaikkana. Yli 28 rakennuksen kylä antaa kuvauksen ajan kaupunkiin. Käy vielä Midhopen Linnassa, oikean elämän Lallybrocissa. Saavut Edinburghiin noin klo 17.30.

Loch Lomond, Kelpies ja Sirlingin linna -pienryhmäkierros

9. Loch Lomond, Kelpies ja Sirlingin linna -pienryhmäkierros

Lähde liikkeelle Edinburghista ja matkaa Linlithgowshire historian läpi. Oppaasi näyttää sinulle Linlithgowin palatsin, joka tunnetaan Maria Stuartin syntymäpaikkana. Matkalla kohti Loch Lomondia pysähdyt Kelpies-monumentilla. Nämä kaksi hevosenpäätä muistuttavat hevosvoimasta, joka nosti Keski-Skotlannin teollisuuden nousuun. Suuntaa seuraavaksi Loch Lomondin rannoille. Lomond on Skotlannin suurin loch-järvi ja se on suojeltu Skotlannin ensimmäisenä kansallispuistona. Tämä on täydellinen paikka kävellä bonny banks -törmillä ja katsella vaikuttavia näkymiä vuorille. Tämä rauhallinen alue oli aikanaan Skotlannin ylämaiden kansantarujen suurimman sankarin, Rob Roy MacGregorin koti. Järven rannalla käyskennellessäsi voit tuntea käveleväsi yhden Skotlannin suurimman sankarin jalanjäljissä. Matkaa sitten kohti Trossachsia, jota kutsutaan ”Ylämaiksi pienoiskoossa”, ja jossa ala- ja ylämaat kohtaavat. Jyrkät vuoret, kimaltelevat järvet ja vehreät metsät tekevät tästä alueesta tyrmäävän. Nautittuasi lounaan kansallispuiston sydämessä voit jatkaa kohti Stirlingin kaupunkia. Näe yksi Skotlannin upeimmista linnoista ja tutustu siihen halutessasi myös sisäpuolelta. Voit oppia, miksi tämä linna on niin merkittävä Skotlannin historialle. Seuraavaksi kuljet lyhyen matkan takaisin Edinburghiin.

Edinburghista: Outlander-päiväseikkailu

10. Edinburghista: Outlander-päiväseikkailu

Lähdet liikkeelle Edinburghista klo 9.15 ja suuntaat ajassa taaksepäin, kun opas ajaa sinut Queensferry Crossingilta Culrossiin. Tämä lähes 1500-luvulta muuttumattomana pysynyt kylä tarjoaa näkymät merelle ja esittää Cranesmuirin kuvitteellista kaupunkia. Vieraile Clairen yrttitarhassa, tutustu palatsiin tai vaella muinaisilla kaduilla kuvitellaksesi millaista elämä oli 400 vuotta sitten. Matkalla voit nähdä Stirlingin linnan, Wallace Monumentin ja Dounen linnan, tai kuin se tunnettiin Outlanderissa, Leochin linnan. Tämä valtava rakennus esittelee Skotlannin jaarlin elämäntyyliä 1300-luvulla. Voit myös kuunnella audio-opasta ja oppia, kuinka linnaa käytettiin Monty Python and the Holy Grailin kuvauspaikkana. Seuraava pysäkki on Linlithgowin palatsi. Katsele näkymiä Forth-silloille, käy piknikillä järvellä ja näe Maria Stuartin syntymäkoti. Jos olet rohkea, voit nähdä paikan jossa kaamea Outlander -kohtaus tapahtui. Matkaa sitten lyhyt matka Blacknessin linnaan. Linna tunnetaan nimellä "laiva, joka ei koskaan purjehtinut", sillä se muistuttaa valtavaa kivivenettä. Kävele alueella ja koe Jack Randallin kuvitteellinen päämaja. Suuntaa sitten Midhopen linnalle. Valitettavasti vieraat eivät voi käydä linnassa sisällä, mutta Jamien kaunis Lallybroch-koti on silti ehdoton valokuvakohde kaikille sarjan faneille. Ennen Edinburghiin palaamista voit pysähtyä South Queensferryn värikkäällä satama-alueella. Palaat Edinburghiin n. klo 17.45.

55 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 4

Ohittamattomia nähtävyyksiä

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Edinburgh, Linna- ja palatsikierrokset

Linna- ja palatsikierrokset: Mitä muuta kokemista on kohteessa Edinburgh?

Edinburgh: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Edinburgh? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Edinburgh : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 4 655 arvosteluun

Koko matka oli rakennettu erittäin kauniisti ja opas (Fraser) oli upea. Lisäksi luonto ja maisemat koko matkan ajan olivat niin kauniita ja ylivoimaisia! Suosittelen tätä kiertuetta kaikille. Sain myös lauluni soimaan valmentajassa, kiitos sinulle Fraser! Skotlannin kiertueella ja Big Countrya kuunnellen et voi parantaa sitä.

In all honesty, our tourguide Paul H. made the tour unforgettable. The way he told the stories and history was incredible. I highly recommend this tour to anyone who wants to see the Highland and learn more about Scotland's history

The trip was amazing and it was nice to hear all kind of Scottish history and myths. David was a lovely and funny guide. I loved his accent! Adam was a nice and kind driver. The hole day was a success.

Excellently planned and timed. On paper the day looks long but the day went by ever so smoothly. It was amazing.

Kaikki järjestelyt toimi hyvin. Aikataulut piti. Opas kertoi paljon asiaa matkan aikana.