Valitse päivämäärät

Edinburgh Museot ja näyttelyt

Edinburgh: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Edinburgh parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Edinburgh?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Edinburgh ovat

Inverness

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Edinburgh?

Edinburgh: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Edinburgh? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Edinburgh : Mitä vierailijat sanovat

Paras historian oppitunti ikinä! Oppaamme (Eric) The Bordersin läpi ja Hadrianuksen muuria pitkin oli erinomainen - asiantunteva, viihdyttävä ja erittäin hyvä kuljettaja. Maisemat matkalla olivat upeat ja jokaisessa pysähdyspaikassa sallitut ajat olivat juuri sopivat. Jedburgh on viehättävä kaupunki, jossa on Abbey, Mary Queen of Scottin talo ja valikoima itsenäisiä kauppoja. Oli muitakin lyhyempiä kauppoja, joita en ollut odottanut, mutta jotka olivat erittäin mielenkiintoisia. Viimeinen pysähdyspaikkamme Vindolandassa oli kiehtova ja paljon suurempi kuin odotin. Museossa kannattaa varata aikaa sekä vaeltaa raunioilla. Kotimatkalla Eric soitti skotlantilaista musiikkia ja selitti valintansa. Tämä teki rentouttavan kotimatkan. Suosittelen ehdottomasti tätä matkaa - mutta käytä tukevia kenkiä!

Miehelläni ja minulla oli erittäin informatiivinen ja nautinnollinen kiertue Harian's Wallilla Rabbie's Toursin Jim Divinen kanssa! Teimme useita pieniä pysähdyksiä pikkukaupungeissa matkalla sinne ja takaisin, mikä katkaisi matkan. Mielestäni tämä kiertue olisi erinomainen valinta kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tästä historiasta.

Matka oli erinomainen! Minulla oli runsaasti aikaa nähdä kaikki, ja matkan varrella sain upeita tarinoita oppaaltamme Jim Davinelta. Suosittelemme tekemään kiertueen, koska näet niin paljon tavallisilta teiltä. Jim oli loistava ja hän on kasvanut alueella, joten hän tietää kaikki tarinat ja historian, minne olet menossa.

Guide Dave was real a storyteller. We really enjoy despite the rain and the wind

Really entertaining tour around the castle by competent quide. Great views.