Valitse päivämäärät

Edinburgh Naapurustokierrokset

  • Opastetut kierrokset
  • Päiväretket
  • Yksityiskierrokset
  • Monen päivän matkat
  • Muut elämykset
58 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/4

Edinburgh: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Edinburgh parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Edinburgh?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Edinburgh ovat

Loch Ness

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Edinburgh?

Edinburgh: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Edinburgh? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Edinburgh : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 1 350 arvosteluun

Mukavatunnelmainen kävelykierros, jota höysti leikkimielinen Harry Potter -tietovisa alussa arvottujen tupien kesken. Oppaamme Alex oli hauska, pätevä ja innostava, ja Glasgow'n murre toi oman tunnelmalisänsä. Tempo olisi liian reipas alle kouluikäisille lapsille, mutta koululaisille ihan OK. Omaa lasta harmitti vain, ettei englantia osaamattomana voinut vastata tietokilpailukysymyksiin.

Jenny was really good tour guy and the tour was fantastic! She told so many things during the tour that I couldn't be bored. And I liked the way how she sorted us in our houses and how we got a housepoints! Thank you, it's was amazing tour :)

Oli upea aika tämän kiertueen kanssa. Matkaoppaamme Monique on erittäin innostunut ja asiantunteva. Melko yllättynyt eri sivustoista, joihin hän vei meidät, mihin emme todellakaan tiedä, jos emme ole tehneet tätä kiertuetta.

Meillä oli pieni ryhmä, joka pärjäsi hyvin. Andrew, kiertueemme kuljettajamme oli erittäin osaava ja nautinnollinen viettää päiväsi. Hyvä kesto ja tarpeeksi nähtävää. Suosittelen ehdottomasti tätä kiertoajelua.

Upea kiertue todella uskomaton opas. Ray on upea tarinankeräjä, joten valmisteltu Timberbush on kaikkien aikojen paras kokoelma.