Lisää päivät

EdinburghYmpäristösertifioidut elämykset

Suosituksemme kategoriassa Edinburgh Ympäristösertifioidut elämykset

Edinburgh: Kierros Skotlannin Ylämaille, Loch Nessilel ja Glencoeen

1. Edinburgh: Kierros Skotlannin Ylämaille, Loch Nessilel ja Glencoeen

Tämä Edinburghista alkava päiväkierros esittelee sinulle ylämaiden nähtävyydet. Yritä myös bongata Loch Ness -järven hirviö. Kierros alkaa noudolla, jonka jälkeen voit rentoutua kuunnellen oppaan selostusta. Suuntaa ensin Kilmahogiin ja opi kuuluisista Ylämaan lehmistä (riippuu sesongista). Nauti myös kupillinen kahvia. Koe sitten tietä ylös noustessasi saavutettava Glencoe. Nappaa vaikuttavia valokuvia Ylämaista noin 10 minuutin tauon aikana. Lounastauon voit pitää Fort Williamissa. Opas voi suositella sinulle hyvän ruokapaikan alueelta. Voit myös tutustua alueella kilttien taustoihin. Seuraava etappi kierroksella on Loch Ness. Loch Ness -elämyksen voit räätälöidä mielenkiinnon kohteittesi mukaisesti. Halutessasi voit hypätä veneen kannelle ja yrittää etsiä Nessie-hirviön. Käy myös Urquhartin linnassa. Mikäli haluat vain rentoutua, suuntaa satamaan ja siemaile kupillinen kahvia näkymiä ihaillen. Paluumatkalla voit nauttia välipalan ihastuttavassa Pitlochryn kylässä, jonka jälkeen palaat Edinburghiin.

Edinburgh: Scotch Whisky Experience Tour ja Tasting

2. Edinburgh: Scotch Whisky Experience Tour ja Tasting

Tule opastetulle viskikierrokselle ja tutustu Skotlannin kuuluisimman tuotteen tarinaan. Vieraile yhdessä maailman suurimmista skotlantilaisen viskin kokoelmista, jossa on lähes 3 500 yksittäistä pulloa. Aloita kierros kertomalla tarinaa skotlantilaisen single malt -viskin tuotanto- ja kypsytysprosessista. Nauti sitten aistimellisesta matkasta Skotlannin halki ja tutustu viiteen skotlantilaista viskiä tuottavaan alueeseen sekä niiden ainutlaatuisiin aromeihin ja ominaisuuksiin. Tutustu seuraavaksi sekoittamisen taiteeseen Blenders' Sample Roomissa ja opi salaisuudet siitä, miten maailmankuulut sekoitukset luodaan. Nauti mahdollisuudesta tutustua "yhteen skotlantilaisen viskimaailman seitsemästä ihmeestä", lasiholviin, jossa on yksi maailman suurimmista skotlantilaisen viskin kokoelmista (alle 18-vuotiaille vieraille tarjotaan skotlantilaista virvoitusjuomaa Irn Bru). Ota kotiin kristallimaistelulasi matkamuistoksi. Kun valitset Gold Tour -vaihtoehdon, voit nauttia täydellisestä opastetusta Silver Tour -kierroksesta ja vertailla ja vertailla neljää alueellista single malttia rentoutuen samalla McIntyre Gallery -galleriassa. Kokeneiden oppaiden avustamana ja maisteluohjeiden avulla voit siemailla kuin todellinen tuntija.

Edinburgh: Johnnie Walker Whisky Experience

3. Edinburgh: Johnnie Walker Whisky Experience

Tutustu skotlantilaisen viskin maailmaan lippusi avulla Journey of Flavour -kierrokselle, joka on tunnetuin kokemus Johnnie Walker Princes Streetillä Edinburghin keskustassa Skotlannissa. Tämä 90 minuutin opastettu kierros, joka on saanut TripAdvisorissa ja Googlessa 5*-arvosanan ja jonka Visit Scotland on palkinnut 5* Visitor Attraction -nähtävyydellä, ylittää kaikki odotuksesi ja sopii niin viskifaneille kuin viskiin vasta tutustuneillekin. Osallistu Johnnie Walkerin makukyselyyn selvittääksesi henkilökohtaisen makuprofiilisi, jotta voimme räätälöidä kierroksen makunystyröitäsi vastaavaksi. Kierroksen aikana koet interaktiivisia projisointeja, live-esityksiä ja 3 herkullista cocktailia, jotka on huolellisesti luotu makuprofiiliisi sopiviksi. Saatavilla on myös alkoholittomia vaihtoehtoja. Käännöskortteja on saatavilla monille kielille saapumisen yhteydessä. Voit myös nauttia 10 prosentin alennuksesta* vähittäiskaupasta ostetuista tuotteista ja juomista kattobaarissamme, josta on näköala Edinburghin linnaan (voimassa olevat ehdot).

Edinburgh Zoon sisäänpääsylippu

4. Edinburgh Zoon sisäänpääsylippu

Pääse lähemmäs sumatrantiikereitä ja maailmankuulua pingviiniparaatia sekä ritariksi lyötyä Sir Nils Olav -pingviininiä kuin ikinä aiemmin. Miksi et vierailisi Edinburgh Zoon uusimmalla kohteella? Wee Beastiesissa pääset ihailemaan lukuisia mielenkiintoisia matelijoita, sammakkoja ja hyönteisiä. Useine leikkipaikkoineen, ravintoloineen ja piknik-paikkoineen Edinburgh Zoo on täydellinen kohde koko perheelle.  Vieraile haluamissasi lukuisista näytöksistä ja aktiviteeteista oppien eläimistä suoraan niiden hoitajilta. Eläintarhan kolme kahvilaa ja useat kioskit tarjoavat niin lämmintä ja kylmää ruokaa, välipaloja kuin juomiakin. Mitä tahansa haluatkaan, löydät jokaiselle sopivan vaihtoehdon nauttiaksesi laadukkaasta retkestä perheesi kanssa.

Edinburgh: Aavemaiset maanalaiset kammiot -kierros

5. Edinburgh: Aavemaiset maanalaiset kammiot -kierros

Seuraa opastasi Edinburghin kummittelevan historian läpi kulkiessasi vanhankaupungin katuja. Tämä kävelykierros vie sinut eri kaupunginosiin sekä Edinburghin maanalaisiin kammioihin. Kaapuun pukeutunut oppaasi kertoo sinulle tarinoita kaupungin synkästä historiasta samalla, kun kävelet pitkin Royal Milen mukulakivikatuja. Voit kävellä myös ainoastaan muutaman metrin levyisillä aavemaisilla kujilla, jos vain uskallat. Seuraavaksi menet South Bridgelle ja suuntaat maan alle, jossa Edinburghin kammiot sijaitsevat. Kammiot rakennettiin alunperin liikkeiden ja kauppojen varastoiksi, mutta 1700-luvun lopulla ne vallattiin asumiskäyttöön. Kammiot muuttuivat myöhemmin slummeiksi ja punaisten lyhtyjen alueeksi. Nykyään tyhjinä olevissa kammiossa kävellessäsi voit kuunnella tarinoita niiden kurjista elinoloista sekä rikollisista, jotka riehuivat kammioissa vuosien ajan. Karmivissa kammiossa seikkaillessasi voit kiittää onneasi, ettet lähtenyt niihin yön pimeydessä.

Edinburghista: Holy Island, Alnwickin linna ja Northumbria

6. Edinburghista: Holy Island, Alnwickin linna ja Northumbria

Tule päiväretkelle Edinburghista Koillis-Englannissa sijaitsevaan Northumbrian keskiaikaiseen kuningaskuntaan. Vieraile Lindisfarnen kaupungissa, joka oli aikoinaan Brittein saarten tärkein uskonnollisen oppimisen keskus. Tutustu Alnwickin markkinakaupunkiin ja sen linnaan, jossa on kuvattu Harry Potterin ja Downton Abbeyn kohtauksia.Hyvästi. Tapaa oppaasi, hyppää bussiin ja suuntaa ensimmäiselle pysähdyspaikallesi, Holy Islandille, joka on yhdistetty mantereeseen sillalla, joka johtaa Lindisfarnen viehättävään saarikylään. Nauti upeista näkymistä Lindisfarnen linnaan, joka on peräisin vuodelta 1550. Vietä aikaa vaeltelemalla sen luostarin raunioilla, jossa Lindisfarnen evankeliumit valmistettiin. Maista maailmankuulua Lindisfarne-"mettä", jota munkit ovat panneet saarella, ja nauti rauhasta, josta saari on tunnettu. Jatka etelään ohi Bamburghin, Northumbrian muinaisen pääkaupungin, ja sitten vilkkaaseen Alnwickin markkinakaupunkiin, jonka suurin rakennus on keskiaikainen Alnwickin linna. Vietä aikaa kaupungin keskustassa tai vieraile linnakompleksissa, joka oli Percyn suvun koti yli 700 vuoden ajan. Jos päätät vierailla linnassa, astu odottamattomaan Alnwickin puutarhaan, jossa on Grand Cascade -suihkulähde ja Poison Gardens -myrkkypuutarha. Linnan aluetta on käytetty myös tv-sarjassa Downton Abbey ja Harry Potter -elokuvissa. Aloita iltapäivän puolivälissä ajo pohjoiseen Tweed-joen yli ja takaisin Skotlantiin Coldstreamin historiallisessa rajakaupungissa. Jos aika sallii, pysähdy Flodden Fieldillä, jossa käytiin vuonna 1513 pahamaineinen taistelu, joka päättyi englantilaisten voittoon ja skottien kuninkaan Jaakko IV:n kuolemaan.

Edinburghin lentoasema: Bussikuljetus

7. Edinburghin lentoasema: Bussikuljetus

Aloita matkasi Skotlannin pääkaupunkiin stressittömästi varaamalla etukäteen bussikuljetus Edinburghin lentokentältä keskustaan, tai vaihtoehtoisesti toiseen suuntaan. Aktiviteetin kupongit tulee esittää tulostettuna ja ne koskevat vain Airlink 100 -yhteyttä. Linja-autojen pysäkki sijaitsee lentoaseman päärakennuksen ulkopuolella, helposti löydettävissä paikoissa. Busseissa on runsaasti tilaa matkatavaroille, ilmainen WiFi-yhteys sekä mukavat istuinpaikat. Express-palvelu kulkee keskustan ja lentoaseman välillä päivittäin säännöllisin lähtöajoin, joten mukavuus on taattu. Noin 30 minuutin matkan aikana voit rentoutua, matkustitpa minä tahansa kellonaikana tahansa. Bussilähtöjä on saatavilla vähintään 10 minuutin välein. Klo 1.00-4.00 lähtöjä on 30 minuutin välein. Bussipysäkit ovat molempiin suuntiin seuraavat (Princes St ainoastaan jättö): • Edinburghin eläintarha • Murrayfield • Haymarket Station • West End - Shandwick Place • Princes St (vain jättö) • South St David Street, Edinburgh Yhden suunnan kertalipun voi käyttää yhteen matkaan kumpaan tahansa suuntaan. Hyppää bussin kyytiin millä tahansa pysäkillä reitin varrella. Meno-paluulipuilla ei ole vanhenemispäivää. Paluumatkaa ei tarvitse varata etukäteen.

Edinburgh: Kuninkaalliset nähtävyydet ja hop-on hop-off

8. Edinburgh: Kuninkaalliset nähtävyydet ja hop-on hop-off

Koe Edinburghin nähtävyydet tällä 48 tunnin Royal Edinburgh -lipulla, ja tutustu kaupungin historiaan sekä kulttuuriin. Helppokäyttöisellä kortilla pääsee nopeasti sisään useille nähtävyyksille. Kortti on erinomainen tapa tutustua Edinburghin linnaan, Holyroodhousen palatsiin sekä Royal Yacht Britanniaan. Lippuun sisältyy myös 48 tunnin rajoittamaton matkustus kolmella Edinburghin hop-on hop-off -kierroksella: Edinburgh City Sightseeing, Edinburgh Tour ja Majestic Tour. Käytä bussia vieraillaksesi eri nähtävyyksillä, tai jätä kaupunki taaksesi ja suuntaan Newhavenin rannikkoalueelle Edinburghin uuden kaupungin läpi. Pysähdy lisäksi kuninkaallisessa kasvitieteellisessä puutarhassa sekä Royal Yacht Britanniassa. Kun kierros palaa kaupungin keskustaan, voit hypätä pois kyydistä nähdäksesi Palace of Holyrood Housen sekä Royal Milen Canongate-osion. Tämä monikielinen kierros sisältää kommenttiraidan englanniksi, gaeliksi, ranskaksi, saksaksi, italiaksi, espanjaksi, portugaliksi, japaniksi, mandariiniksi ja venäjäksi.

Edinburgh: Loch Ness ja Skotlannin ylämaat, päiväkierros

9. Edinburgh: Loch Ness ja Skotlannin ylämaat, päiväkierros

Suuntaa Edinburghista pohjoiseen ja ohita Stirlingin linnan vaikuttavat vallit. Kierrä Trossachs Rob Royn maa ja kulje läpi Rannoch Moorin luonnon ennen kuin pysähdyt dramaattiseen Glencoeen, joka oli surullisen kuuluisan massamurhan tapahtumapaikka vuonna 1692.  Matkasi vie sinut läpi Fort Williamin. Ohita Ben Nevis, Britannian korkein vuori, ennen kuin saavut Great Glenille. Saavut sievään ylämaalaiseen Fort Augustuksen kylään Loch Nessin rannalle, jossa pääset nauttimaan ihastuttavasta piknikistä, jolla on tarjolla tuoreita voileipiä, hedelmiä, murokeksejä ja skotlantilaista mineraalivettä. Mikäli haluat jotain tukevampaa syötävää, oppaasi suosittelee sinulle mielellään hyviä paikallisia kahviloita.  Lähde valinnaiselle veneristeilylle Loch Nessille, käy patikointiretkellä luonnossa tai käytä aika rentoutumiseen Kaledonian kanavan luona. Mikäli päätät seilata Loch Nessin vesillä, se on todellakin unohtumaton elämys. Veneesi on varusteltu huipputeknisellä väri-, kaikuluotain- ja vedenalaiskuvantamislaitteella, jonka avulla näet kiehtovan näkymän vedenalaiseen maisemaan ja elämään. Saatat jopa nähdä Nessien! Voit myös rentoutua kahvin tai oluen parissa laivalla olevassa baarissa. Kun olet nähnyt Skotlannin Ylämaan parhaat palat, on aika palata takaisin Edinburghiin kimaltavan Loch Lagganin ja villin ja yksinäisen Drumochterin solan kautta. Suuntaa etelään Perthshiren läpi, joka on metsien, jokien ja vuorten maa. Näe upea Forth Bridge ennen kuin saavut takaisin Edinburghiin noin klo 20.00.

Edinburghista: Hadrianuksen valli ja Roomalainen Britannia

10. Edinburghista: Hadrianuksen valli ja Roomalainen Britannia

Tällä kokopäiväretkellä Edinburghista etelään pääset matkaamaan roomalaisten aikaista Dere Street -tietä, joka yhdisti Etelä-Englannin satamat vanhaan Yorkin kaupunkiin. Tie vei myös Hadrianuksen vallilta roomalaisasutukselle Keski-Skotlantiin. Kierroksella käydään ensin Jedburghin rajakaupungissa. Tämä historiallinen kylä sijaitsee vain 12 mailin päässä Skotlannin ja Englannin rajasta. Sinulla on aikaa kävellä kylän kapeita kujia, ihailla aikoinaan mahtavan Augustinian Abbeyn jäänteitä. Jatka matkaa etelään, ja pysähdy nopeasti Carter Barilla ihailemassa maisemia Cheviot Hillsin reunalla. Tämä risteyskohta Englannin ja Skotlannin rajalla on lähellä roomalaista tietä, joka on ollut merkkinä näidne kahden maan rajasta jo 700 vuotta. Kierros jatkuu Northumberlandin kansallispuiston mahtavien metsien läpi, ennen kuin käännytään länteen kohti Hadrianuksen vallia. Seuraa tietä muurin eteläpuolta pitkin. Pysähdy Steel Riggillä, jossa näet suuria paloja jäljelle jääneestä muurista. Kävele rauhassa muurin viertä, ja tunne minkälaista Rooman sotilaiden oli vahtia valtakuntaansa barbaareiden hyökkäyksiltä. Matka jatkuu länteen kohti Lanercostin vuorijonoa, joka on Hadrianuksen vallin läntinen portti. Pysähdy lounaalle Birdoswaldissa, joka on yksi parhaiten säilyneistä roomalaisista linnoituksista koko vallin matkalta. Sinulla on aikaa tutkia aluetta ja muurin osia, ennen kuin kierros kääntyy takaisin pohjoiseen paluumatkalle. Paluumatkalla läpi Gallowayn kukkuloiden pysähdytään vielä viktoriaanisessa kylpylässä Moffatin kaupungissa ennen jatkamista Edinburgiin Skotlannin ylämaiden halki.

86 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 6

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Edinburgh, Ympäristösertifioidut elämykset

Ympäristösertifioidut elämykset: Mitä muuta kokemista on kohteessa Edinburgh?

Edinburgh, Ympäristösertifioidut elämykset: Sovelletaanko Covid-19-lisävarotoimia?

Edinburgh: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Edinburgh? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Edinburgh : Mitä vierailijat sanovat

Koko matka oli rakennettu erittäin kauniisti ja opas (Fraser) oli upea. Lisäksi luonto ja maisemat koko matkan ajan olivat niin kauniita ja ylivoimaisia! Suosittelen tätä kiertuetta kaikille. Sain myös lauluni soimaan valmentajassa, kiitos sinulle Fraser! Skotlannin kiertueella ja Big Countrya kuunnellen et voi parantaa sitä.

In all honesty, our tourguide Paul H. made the tour unforgettable. The way he told the stories and history was incredible. I highly recommend this tour to anyone who wants to see the Highland and learn more about Scotland's history

The trip was amazing and it was nice to hear all kind of Scottish history and myths. David was a lovely and funny guide. I loved his accent! Adam was a nice and kind driver. The hole day was a success.

Excellently planned and timed. On paper the day looks long but the day went by ever so smoothly. It was amazing.

Kaikki järjestelyt toimi hyvin. Aikataulut piti. Opas kertoi paljon asiaa matkan aikana.