Valitse päivämäärät

Edinburgh Vaults

  • Opastetut kierrokset
13 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Edinburgh Vaults: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Edinburgh Vaults? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Edinburgh Vaults : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 13 311 arvosteluun

Fantastinen kummituskiertue. Northbridgen alla olevat holvit olivat upeita ja vierailu hautausmaalla oli myös erittäin mielenkiintoinen. Meillä oli kiertue Sawney Beanin kanssa ja hän oli upea! Hän vastasi ryhmään ja kysymyksiin ja teki kiertueesta erittäin interaktiivisen ja kuvaavan! Erittäin suositeltavaa, jos haluat saada yleiskatsauksen Skotlannin pelottavasta historiasta. Itse holvi on vain pieni osa kiertueesta.

Dr.Knox oli aivan uskomaton, nautti todella kiertueestaan. Hän teki erittäin hauskoja vitsejä ja sai meidät jatkamaan koko ajan, ja meillä oli hyvä nauru. Hän oli erittäin informatiivinen kaikista tosiseikoista ja meni hyvin yksityiskohtiin. Pidin myös sen maanalaisesta osasta erittäin pelottavana, koska ilmeisesti nuket liikkuvat, tiedät jos näet ne.

Paul, Pyöveli oli erinomainen opas, hänen tarinansa ja paikallishistorian tuntemuksensa olivat tarpeeksi mielenkiintoisia ja pelottavia, jotta voit odottaa kolhua tai olkapäähän napautusta. Tämä on ensimmäinen vierailumme Edinburghiin, ja nautimme perusteellisesti haamukiertueesta. Suosittelen kiertuetta kaikille Edinburghissa vieraileville.

Olen nauttinut Underground Vault -kierrosta oppaan nimellä; Patrice niin paljon. Sain pelottavia, mutta kekseliäitä kokemuksia täällä sekä kaupungin ylä- että alapuolella. Patrice on uskomattoman integroinut näyttelötaidonsa historiatietoon viihdyttääkseen minua. Suosittelen kaikkia ottamaan tämän kiertueen kerran elämässä!

Edinburgh Vaults, South Bridgen alla, on synkkä ja pimeä paikka, jossa harjoitettiin laitonta ja rikollista toimintaa. ne ovat vierailun arvoisia ymmärtääksesi kuinka köyhät ihmiset elivät noina julmina aikoina (1700-luvun puolivälin ja 1800-luvun puolivälin välillä). Siinä on varmasti suuri viehätys.