Valitse päivämäärät

Edinburghin lentoasema

Edinburghin lentoasema: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Edinburghin lentoasema? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Edinburghin lentoasema : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.8 / 5

perustuen 9 077 arvosteluun

Bussit odottavat aivan lentoasemarakennuksen edessä. Painettu kuponki suoraan linja-auton kuljettajalle, joka vaihtaa sen paperilippuun (varo Skotlannin kansallista säätä - sadetta - paluulipulla, jonka ei olisi pitänyt liueta mutaan matkan lopussa). Bussit pysähtyvät vain, kun sitä pyydetään pysäytyspainiketta painamalla. Ennakkovaraus oli minulle käytännöllistä, koska en halunnut rullata pikkurahalla matkatavaroideni kanssa ja huonolla säällä.

Erittäin mukava. Hieman monimutkainen löytää Edinburghin terminaalista poistuttaessa, mutta se on erittäin tarkkaavainen asia. Ostat menomatkan päivä suljettuna ja paluu avoinna. Kun nouset bussiin, he antavat sinulle paluulipun, jotta voit käyttää sitä tarvittaessa ja se jättää sinut prinsessakadulle. Ole varovainen, sinun on katsottava, mihin käännyt, koska se on kohtisuoralla kadulla. St David st. (juuri missä tkmax)

Super täsmälliset bussit, sekä saapuessa että lähtiessä, bussit olivat jo odottamassa siellä. Erittäin helppo ja nopea sisäänkirjautuminen, erittäin ystävällinen henkilökunta ja erittäin mukavat kaksikerroksiset bussit, joissa latauspisteet jokaisella istuimella. Molemmissa kerroksissa on ääninäyttö, joka ilmoittaa pysäkit, jotta et jää paitsi. Totuus on, että hienoa, toistamme ilman epäilystäkään

Se toimi erittäin hyvin, kohtaamispaikka oli helppo löytää Kortti piti tulostaa etukäteen, se ei kelpaa netissä kännykällä paikan päällä. Säilytä kuljettajan tuloste paluumatkaa varten, jos paluulippu on varattu!Bussissa näytöltä näkyy mikä pysäkki palvellaan seuraavaksi, WiFi toimii hyvin, matkapuhelimesi voi ladata USB:n avulla henkilön istuimella edessä!

Pitkän odotuksen lentokentällä ja passintarkastuksen jälkeen lähdimme lentoasemarakennuksesta ja bussi oli valmis lähtöön. Bussinkuljettaja oli erittäin ystävällinen ja avulias ja antoi meille paluulipun heti. Ajomatka kaupungin keskustaan oli lyhyt - noin 20 minuuttia - ja mutkaton. Uudelleen milloin tahansa.