Lisää päivät

Edinburghin linna

Edinburghin linna: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Edinburgh: Edinburghin linna: Skip-the-Line Walking Tour of Edinburgh Castle

1. Edinburgh: Edinburghin linna: Skip-the-Line Walking Tour of Edinburgh Castle

Tutustu Mary Queen of Scotsin kotiin tällä opastetulla kävelykierroksella Edinburghin linnassa. Ihaile 1500-luvun suurta salia, jossa juhlia ja juhlaa pidettiin. Opi tässä linnassa asuneiden kuninkaiden ja kuningattarien verisestä historiasta. Tapaa oppaasi ja kävele Edinburghin linnaan, joka hallitsee kaupungin horisonttia istuimeltaan Castle Rockin sammuneen tulivuoren päällä. Kävele linnan kävelykadulla ja kuule linnan alkuperästä ja piirityksistä. Katso, missä Royal Military Tattoo suoritetaan. Astu linnaan ja mene kolmeen museoon ja kahteen vankilaan. Mene Skotlannin kaatuneiden kansallismonumentille ja koirahautausmaalle. Katso kaupungin vanhin rakennus Pyhän Margaretan kappelissa. Ihastu suuren salin ja kuninkaallisen palatsin loistoon. Kierroksen jälkeen sinulla on aikaa tutustua kaikkiin linnan sisällä oleviin rakennuksiin sen sulkemiseen saakka.

Edinburghin linna: Edinburgh Edinburgh: Tour in English with Fast-Track Entry

2. Edinburghin linna: Edinburgh Edinburgh: Tour in English with Fast-Track Entry

Aloita kiertueesi Adam Smithin patsaalta Royal Milella. Kävele Edinburghin linnaa kohti, kun oppaasi asettaa näyttämön, selittää linnan merkityksen ja mainitsee joitain avainhenkilöitä, jotka ovat auttaneet sen muokkaamisessa. Kun olet sisällä, anna oppaasi opastaa sinut linnakompleksin läpi. Kuuntele heidän syvällistä tietämystään linnan päärakennuksista ja nähtävyyksistä, mukaan lukien Argyle Battery ja One O'clock Gun, Hospital Square ja Western Panorama. Katso linnan vankityrmät ja sotilasvankila, Black Banquet ja Thomas Randolphin rohkea linnarytmi. Kohtaa St Margret's Chapel, Mons Meg, Crown Square ja The Honors of Scotland. Kierroksen jälkeen voit nauttia vapaa-ajasta tutustuaksesi linnan museoihin (ei saatavilla kiertueen aikana).

Edinburgh: 24 tunnin hop-on hop-off -bussikierros

3. Edinburgh: 24 tunnin hop-on hop-off -bussikierros

Tutustu kauniiseen Edinburghiin omaan tahtiisi tämän Hop-On Hop-Off -kierroksen aikana kuunnellen avokattoisen nähtävyysbussin kyydissä selostusta tämän eläväisen kaupungin historiasta. Vertaa Edinburghin vanhaa kaupunkia, jossa perheet elivät ennen epämukavasti ahtaissa olosuhteissa ja roskat heitettiin ikkunasta kadulle, eleganttiin uuteen kaupunkiin, jossa on kolme pääkatua sekä aukio kummassakin päässä. Kuuntele tarinoita Grassmarketilla tapahtuneista hirttämisistä ihaillessasi käsittämätöntä Castle Rockia ylöpuolellasi. Opi lisää Edinburghin linnan historiallisista valtausyrityksistä. Aja pitkin Royal Milea, joka yhdistää Edinburghin linnan ja Holyroodhousen palatsin. 24 tunnin lippusi avulla voit hypätä kyytiin ja pois kyydistä aina halutessasi. Edinburghista voit löytää useita mielenkiintoisia nähtävyyksiä, museoita, gallerioita ja ravintoloita kaikista hintaluokista! Busseja kulkee 10-20 minuutin välein seuraavalla reitillä:  Kierroksen pysäkit: Waverley Bridge, Lothian Road, Grassmarket, Lauriston Place, Johnston Terrace, Lawnmarket, Chambers Street, John Knox House, Canongate, Holyrood, Our Dynamic Earth, Regent Road, Hanover Street ja Market Street.

Edinburghin linna: Edinburghin linnoitus: Kohokohtien kiertoajelu Fast Track -pääsymaksulla

4. Edinburghin linna: Edinburghin linnoitus: Kohokohtien kiertoajelu Fast Track -pääsymaksulla

Käy ikonisessa Edinburghin linnassa, historiallisessa linnakkeessa, jonon ohittavalla pääsylipulla. Ihaile linnan aarteita, kuten Skotlannin kunniamerkkejä, Kohtalon kiveä ja muita aarteita, opastetulla kierroksella.Hyvästi. Kävele muinaisia mukulakivipolkuja pitkin ja uppoa linnan lumoavaan tunnelmaan. Tutustut linnan vähemmän tunnettuihin alueisiin, kuten läntiseen näköalapaikkaan ja Hospital Squareen. Jatka Kansalliseen sotamuseoon. Uppoudu ainutlaatuiseen tunnelmaan ja kuule kiehtovia tarinoita linnasta. Opaasi kertoo sinulle linnan historiallisesta merkityksestä sotilaslinnoituksena ja kuninkaallisena palatsina. Nauti henkeäsalpaavista panoraamanäkymistä Edinburghiin linnan valleilta. Kokeile ikimuistoinen matka ja tutustu samalla yhden Skotlannin arvokkaimman maamerkin salaisuuksiin ja tarinoihin.Kokemusta on luvassa.

Edinburgh: Kuninkaalliset nähtävyydet ja hop-on hop-off

5. Edinburgh: Kuninkaalliset nähtävyydet ja hop-on hop-off

Koe Edinburghin nähtävyydet tällä 48 tunnin Royal Edinburgh -lipulla, ja tutustu kaupungin historiaan sekä kulttuuriin. Helppokäyttöisellä kortilla pääsee nopeasti sisään useille nähtävyyksille. Kortti on erinomainen tapa tutustua Edinburghin linnaan, Holyroodhousen palatsiin sekä Royal Yacht Britanniaan. Lippuun sisältyy myös 48 tunnin rajoittamaton matkustus kolmella Edinburghin hop-on hop-off -kierroksella: Edinburgh City Sightseeing, Edinburgh Tour ja Majestic Tour. Käytä bussia vieraillaksesi eri nähtävyyksillä, tai jätä kaupunki taaksesi ja suuntaan Newhavenin rannikkoalueelle Edinburghin uuden kaupungin läpi. Pysähdy lisäksi kuninkaallisessa kasvitieteellisessä puutarhassa sekä Royal Yacht Britanniassa. Kun kierros palaa kaupungin keskustaan, voit hypätä pois kyydistä nähdäksesi Palace of Holyrood Housen sekä Royal Milen Canongate-osion. Tämä monikielinen kierros sisältää kommenttiraidan englanniksi, gaeliksi, ranskaksi, saksaksi, italiaksi, espanjaksi, portugaliksi, japaniksi, mandariiniksi ja venäjäksi.

Edinburghin linna: Edinburghin Edinburgh: Opastettu historiallinen kiertoajelu w/ Liput sisältyvät hintaan.

6. Edinburghin linna: Edinburghin Edinburgh: Opastettu historiallinen kiertoajelu w/ Liput sisältyvät hintaan.

Tule mukaan unohtumattomalle matkalle vuosisatojen halki, kun tutustumme ikoniseen Edinburghin linnaan kävelykierroksella, joka herättää Skotlannin rikkaan historian eloon! Asiantunteva oppaasi kertoo sinulle tarinoita voitetuista ja hävityistä taisteluista, kuninkaallisista ja kapinallisista sekä värikkäistä hahmoista, jotka ovat asuneet linnassa vuosisatojen ajan. Sinua tervehtivät henkeäsalpaavat näkymät Edinburghiin ja ympäröivään maaseutuun, mikä tarjoaa ainutlaatuisen näkökulman tähän kauniiseen kaupunkiin. Olitpa sitten historian ystävä tai etsit vain ainutlaatuista ja opettavaista kokemusta, kävelykierros Edinburghin linnaan on ehdoton aktiviteetti Skotlannin pääkaupungissa. Tule siis tutustumaan tämän ikonisen maamerkin rikkaaseen kulttuuriperintöön ja uppoutumaan yhden koko Euroopan kiehtovimman paikan historiaan! *Tämä on vierailu vain linnan alueella, sillä oppaita ei sallita rakennusten sisällä.

Comedy Horror Show: Edinburghin kummitusbussikierros

7. Comedy Horror Show: Edinburghin kummitusbussikierros

Lähde teatterimaiselle nähtävyyskierrokselle Edinburghissa 60 minuutin kummitusbussilla, kauniisti kunnostetulla mustaksi maalatulla vintage-ajoneuvolla. Karmiva kuljettaja kertoo sinulle Edinburghin haudanryöstäjistä, ruton uhreista ja kummituksista, jotka asuvat Euroopan kummittelevimmassa kaupungissa. Tutustu kaupungin hirvittävään menneisyyteen ihaillen sen kuuluisimpia nähtävyyksiä kuten Edinburghin linnaa, Grassmarketia, Greyfriar's Kirkiä, Holyrood Palacea ja Royal Milea. Matkustaessasi vanhasta kaupungista uuteen kaupunkiin vierailet murhien, kidutusten ja teloitusten tekopaikoilla. Kuule pahamaineisesta Burkesta ja Haresta ja sadoista naisista, jotka hukutettiin tai poltettiin noitavainoissa. Necropolis Bus Companylle kuuluva bussi on koristeltu tunnelmallisilla lampuilla ja ikkunaverhoille. Vuonna 1967 koko kalusto tuhoutui salaperäisessä tulipalossa, ja vain yksi bussi selviytyi. Selviydytkö sinä?

Edinburgh: Vintage-bussikierros iltapäiväteen tai ginin kera

8. Edinburgh: Vintage-bussikierros iltapäiväteen tai ginin kera

Nauti hienostuneesta iltapäiväteestä ja virkistävästä gin "pot-tailista" (cocktail teekannussa isommille seurueille), joka tarjoillaan opastetun bussikierroksen vaunubaarista. Nauti iltapäivätee, joka koostuu voileivästä, petit foursista, cupcakeista, lämpimistä sconesista ja minikakusta. Bussin henkilökunta toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi lasillisen proseccoa kera. Istu alas, rentoudu ja hemmottele aistejasi samalla, kun katselet kaupungin upeita nähtävyyksiä, kuten Edinburghin linnaa ja Skotlannin parlamenttirakennusta. Tällä iltapäiväkierroksella voit hemmotella itseäsi kahdella perinteisellä brittiläisellä klassikolla - teellä ja ginillä - valitsemasi vaihtoehdon mukaan. Jos päivität gin-vaihtoehtoon, saat Edinburgh Gin Companyn toimittamia maustettuja ginicocktaileja, jotka tarjoillaan teekannuissa aromaattisilla yrteillä ja kruunataan herkullisilla syötävillä kukilla. Hemmottele makunystyröitäsi perinteisillä scones-leivoksilla tuoreella kermavaahdolla ja hillolla, valikoimalla sormivoileipiä, minisämpylöitä tai -wrapseja, minikvitsoja sekä valikoimalla petit fours -leipiä ja kakkuja, jotka huuhdellaan alas niin paljon teellä ja kahvilla kuin jaksat juoda.

Edinburgh: Hop-on hop-off -kolmen reitin passi

9. Edinburgh: Hop-on hop-off -kolmen reitin passi

Säästä rahaa ja tutustu Edinburghiin omaan tahtiisi kolmen reitin bussilipulla. 24 tai 48 tunnin lipulla voit nähdä vanhan ja uuden kaupungin välisen kontrastin, Edinburghin linnan sekä Royal Yacht Britannian (pääsymaksut eivät sisälly hintaan). Englanninkieliset live-oppaat ovat mukana Edinburgh Tourilla. City Sightseeing Tourilla ja Majestic Tourilla on saatavilla äänioppaat yhdeksällä eri kielellä. Hyppää kyytiin ja pois niin monesti kuin haluat. Voit vierailla useilla nähtävyyksillä ja katsella kaksikerrosbussien katoilta upeita maisemia. City Sightseeing Tour: Kuuntele tarinoita Edinburghia muovanneista ihmisistä sekä tapahtumista. Voit nähdä vanhan kaupungin sekä Holyrood Parkin kierroksella, jolla voit kuunnella ääniopasta yhdeksällä eri kielellä. Kyydissä voit juhlistaa 20-vuotiasta Terry Deary's Horrible Histories -ohjelmaa katselemalla Horrible Histories Children's Channel -kanavaa! • Hanover Street • Princes Street Gardens • St. John’s Church • Grassmarket • Johnston Terrace • Edinburgh Castle • National Museum of Scotland (Skotlannin kansallismuseo) • Museum of Childhood • Scottish Parliament • Our Dynamic Earth • Holyrood Housen palatsi • Burns Monument Edinburgh Tour: Katsele maisemia avokattobussin kyydistä ja kuuntele ääniopasta englanniksi (liveopas huhtikuusta lokakuuhun) reitillä, jolla Edinburghin historia herää eloon. Tutustu vanhaan kaupunkiin sekä uuteen kaupunkiin ja hyppää kyytiin sekä pois yhdeksällä pysäkillä. • Hanover Street • George Street • Charlotte Square • The Mound • Lawnmarket • Grassmarket • Our Dynamic Earth • Scottish Parliament • Canongate Kirk Majestic Tour: Jätä kaupungin keskusta taaksesi ja suuntaa rannikolle kohti Newhavenia. Pysäkkejä sijaitsee muun muassa kuninkaallisella puutarhalla sekä Royal Yacht Britannialla. Bussin kyydissä on saatavilla ääniopas englanniksi, gaeliksi, ranskaksi, saksaksi, italiaksi, espanjaksi, portugaliksi, japaniksi, mandariinikiinaksi sekä venäjäksi. Palaa takaisin Holyrood Housen palatsin kautta ja Royal Milen Canongate-aluetta pitkin. • Hanover Street • George Street • Royal Botanic Gardens • Ferry Road • Newhaven Harbour (satama) • Cruise Terminal (risteilyterminaali) • Ocean Terminal (Royal Yacht Britannia) • Leith Mills • Elm Row • Queen Mary’s Bath House • Queensberry House • Canongate Kirk

Edinburgh: Harry Potter -kierros ja sisäänpääsy Edinburghin linnaan

10. Edinburgh: Harry Potter -kierros ja sisäänpääsy Edinburghin linnaan

Katso useita kauniita Potter-nähtävyyksiä tässä upeassa kaupungissa ja useita paikkoja, jotka inspiroivat JK Rowlingia luomaan velhouniversumin, jonka tunnemme ja ihailemme nykyään. Tapaa Tron Kirk Royal Milessa, kiertueen ensimmäinen pysäkki on näkymä historialliselle Waverleyn rautatieasemalle. Junat ovat ikoninen osa nuoren velhon matkaa. Suuntaa Edinburgh University Old Collegeen ja poikkea vanhankaupungin alueelle nähdäksesi pelottava hautausmaa ja vieraile Victoria Streetin kaupassa, joka inspiroi Diagon Alleya. Nauti upeista näkymistä kuuluisalle Edinburghin linnalle sekä monille nähtävyyksille ja rakennuksille, jotka inspiroivat JK Rowlingia hänen kirjoittaessaan jokaista kirjaa, mukaan lukien kuuluisa kahvila. Kaupungin kävelykierroksen jälkeen suuntaat sitten maailmankuuluun Edinburghin linnaan.

Saatavilla olevat aktiviteetit

59 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:
Sivu 1 / 4

Edinburghin linna: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Edinburghin linna? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Edinburghin linna : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 19 373 arvosteluun

Mukava bussimatka. Varo, koirat eivät ole sallittuja, mutta siinä on välit ja ehdot. Joten harmi, että sitä ei ole ilmoitettu isommilla kirjaimilla. Nyt annamme tyttäremme ja vävymme tulla mukaan ja hoidamme hänen koiriaan, jotka ovat myös erittäin hyvin kasvatettuja. Meidän on sanottava, että saimme hyvityksen nopeasti.