Valitse päivämäärät

Edinburghin linna

  • Opastetut kierrokset
  • Muut elämykset
  • Yksityiskierrokset
  • Hop-on hop-off -kierrokset
  • Päiväretket
41 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/3

Edinburghin linna: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Edinburghin linna? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Edinburghin linna : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 18 761 arvosteluun

Hyvä paketti

Edullinen paketti hyvistä nähtävyyksistä. Erityisesti tykkäsimme Britannia-jahdista. Paketti sisältää kolmen reitin bussikyydit kahdeksi päiväksi, joten nämä saa hyvään hintaan verrattuna siihen että maksaisit kaikki erikseen. Holyroodin palatsilla lippu vaihdetaan toiseksi lipunmyynnissä, kahdessa muussa kohteessa saa kävellä suoraan sisään, joten säästyy jonotusaikaa. Jos tulet lentokenttäbussilla kaupunkiin, aja päätepysäkille asti (Waverley Bridge) ja hae liput kuponkia vastaan pienestä kioskista Scot Monumentin vierestä.

Mukava bussimatka. Varo, koirat eivät ole sallittuja, mutta siinä on välit ja ehdot. Joten harmi, että sitä ei ole ilmoitettu isommilla kirjaimilla. Nyt annamme tyttäremme ja vävymme tulla mukaan ja hoidamme hänen koiriaan, jotka ovat myös erittäin hyvin kasvatettuja. Meidän on sanottava, että saimme hyvityksen nopeasti.

Mobiililippua ei hyvöksytty sellaisenaan mutta pääsimme sillä bussiin. Mobiililippu skannattiin lipuiksi yhdellä pysäkillä. Kuski ohjeisti hyvin. Pystyimme jatkamaan matkaa samalta pysäkiltä ja samalla bussilla.

Rento ja helppo tapa nauttia Edinburghista ja sen tärkeimmistä kohteis

Mielenkiintoiset kohteet: Edinburghin linna, Palace Holyroodhouse ja Royal Yacht Britannia. Hop-on-hop-off toimi kaikilla pslvelu reiteilla busseilla.

Toimi hienosti

Meille sattui sateinen päivä, oli erinomaista siirtyä kaupunginosien välillä hop on bussilla, opastetun kiertueen jälkeen, mikä on myös viihdyttävä