Valitse päivämäärät

Eiffel-torni

Tämä kruununjalokivi on osa Pariisin taivaanrantaa ja ranskalainen ikoni, joka kannattaa kokea läheltä.

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Pääsyliput ja isäntä
  • Yksityiskierrokset
  • Yhdistelmäkierrokset
130 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/9

Eiffel-torni: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Eiffel-torni? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Eiffel-torni : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 70 146 arvosteluun

Erittäin miellyttävä ilta alkaen Eifel-tornista ja moottoripyöräily alas ja takaisin Seineä pitkin kaupungin tärkeimpien maamerkkien ohi samalla kun nautit ihastuttavan kolmen ruokalajin aterian. Sen lisäksi, että tarjoilimme aterioitamme ystävällisesti, tarjoilijamme antoi tietoa joistakin sivustoista ohi kulkiessamme. Live-laulaja viihdytti hyvin usein paikkaan linkitetyillä kappaleilla.

Hyvä tunnelma ja hyvä ruoka! Suosittelen itse asiassa saapumaan puoli tuntia aikaisemmin, koska he aloittavat palvelun jo ihmisten saapuessa. Menu tarjoaa noin 3-4 vaihtoehtoista vaihtoehtoa kullekin kurssille. Laulaja laivalla, joka on mukana koko risteilyn ajan! Paikalla on myös valokuvaaja (20 €/painettu kuva)

Oppaan kanssa piti yhdessä kävellä tornille, opas mahtava mutta ryhmässä hidastelijoita jotka opas hoiti kylläkin hienosti, nopeat turvatarkastusjonot klo 16:30 tourille, mahtavat näkymät ja valoshowt, huipulla ei sisätiloissa baaria vain muovipikariin tiskiltä myytävät shampanjat, hienoinen pettymys

Tämä on erittäin suositeltavaa: erittäin ystävällinen vastaanotto, paljon henkilökuntaa veneessä, selkeä purjehdusreitin selitys valokuvakartalla. Hinnasta riippuen olisin valinnut premium-istuimen veneen keulaan: lisähinta oli selvästi rahan arvoinen.

Ihana risteily iltaisin. Hyvää ruokaa ja live musiikkia⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️