Eiffel-torni

Tämä kruununjalokivi on osa Pariisin taivaanrantaa ja ranskalainen ikoni, joka kannattaa kokea läheltä.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Eiffel-torni: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Eiffel-torni? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Eiffel-torni : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 37 912 arvosteluun

Meillä oli mukava Eiffel-tornin opas, joka ilahdutti meitä hauskoilla tarinoilla Eiffel-tornista ja Pariisista. Tietysti Eiffel-tornissa yöpyminen on täydellistä massaprosessointia, mutta näin on monessa paikassa. Myös venematka oli mukavaa, Pariisin näkeminen vedestä upeiden siltojen kanssa on todella mukavaa. Jos haluat tehdä matkan yhdeksältä illalla, sinun tulee olla paikalla hyvin aikaisin, jälleen väkijoukkoja muita turisteja. Kupongin kanssa muista kiinnittää huomiota kohtaamispaikkaan, joka ei ole Eiffel-tornissa, vaan läheisellä kadulla - mutta se on helppo löytää.

Opas odotti meitä kahvilassa. Hän on erittäin ystävällinen kaveri. Nautin kaikista hänen tiedoistaan Eiffelistä. Kävelymatka oli vain noin 5 minuuttia ja se oli miellyttävä. Huippu, toinen kerros ja ensimmäinen kerros olivat kaikki erittäin mielenkiintoinen ja hauska kokemus. Matkamuistot ovat kaikki erittäin mukavia ja edullisia

Aida oli paras opas! Hän oli todella hauska ja hänen tarinansa oli poissa tästä maailmasta. Hän antoi meille paljon tietoa tornista hauskalla ja interaktiivisella tavalla. Uskomme, että hänen ottaminen oppaana teki todella positiivisen muutoksen.

Oppaamme Marcel oli oikein pätevä, hän kertoi mielenkiintoisia faktoja Eiffel-tornista ja huolehti siitä, että ryhmämme pääsi mm hissiin hyville paikoille. Suosittelen!

Opas Valerie oli hauska ja erittäin ammattitaitoinen