Eiffel-torni

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Koe parhaimmat näkymät Eiffel-tornille

Eiffel-torni vasten kaunista ja romanttista Pariisin siluettia on kokemus, joka jää taatusti mieleesi Ranskan matkastasi. Kokoamastamme listasta löydät paikat, joissa voit ottaa henkeäsalpaavia valokuvia ja joista voit nähdä upeimmat Pariisin näkymät.

 • Trocadero

  1. Trocadero

  Trocadero on yksi Pariisin parhaimmista sijainneista, jolta voit nähdä Eiffel-tornin valoshow'n hämärän laskeuduttua. Voit vierailla Trocaderolla milloin haluat, sillä se on aina avoinna.

 • Arc de Triomphe

  2. Arc de Triomphe

  Kiipeä 284 askelmaa maailmankuulun Pariisin Riemukaaren huipulle, jossa sinua odottavat upeat näköalat kaupungista.

 • Montparnasse

  3. Montparnasse

  Tämä 210 metriä korkea pilvenpiirtäjä ei ole ehkä Pariisin kaunein rakennus, mutta näkymät sieltä ovat kokemisen arvoiset. Montparnassen tornissa sijaitsee Eiffel-tornin jälkeen kaupungin korkein näköalatasanne, joka tarjoaa upeat näkymät joka puolelle Pariisia.

 • Hotel Raphael

  4. Hotel Raphael

  Etsitkö romanttista treffipaikkaa? Varaa paikka tämän luksushotellin terassille. Ihaile upeaa näköalaa, siemaile samppanjaa ja katsele auringonlaskua hotellin huipulta.

 • Pont de Bir-Hakeim

  5. Pont de Bir-Hakeim

  Pont de Bir-Hakeim yhdistää Pariisin 15:nnen ja 16:nnen arrondissementin. Erityisesti valokuvaajien suosiosta nauttiva silta tarjoaa upeat näkymät Eiffel-tornille sekä Seine-joelle.

Suunnittele vierailusi

 • Vältä jonottaminen

  Kuten varmastikin tiedät, Pariisi on huippusuosittu lomakohde. Suunnitele matkasi etukäteen, mikäli haluat nähdä Eiffel-tornin useasta kulmasta. Hanki halutessasi lippusi etukäteen ja mene suoraan nähdävyyden huipulle. Jos haluat tutustua Pariisiin edullisesti, varaudu jonottamaan suosituimmilla nähtävyyksillä.

 • Pidä huoli tavaroistasi

  Moni matkustaja haluaa välillä rentoutua näköalapaikkojen läheisyydessä sijaitsevissa kahviloissa ja ravintoloissa. Suurin osa matkustajien suosiossa olevista alueista ovat turvallisia, mutta pidä kahvilassa asioidessasi silti tavaroitasi silmällä näpistelijöiden varalta.

 • Eiffel-tornin aukioloajat

  Eiffel-torni on avoinna vuoden jokaisena päivänä, jos haluat vierailla itse tornissa. Torni on avoinna kesäkuun puolesta välistä syyskuun alkuun klo 9.00-0.00 ja muina päivinä klo 9.30-11.00.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Eiffel-torni on avoinna ympäri vuoden!
 • Hinta
  Voit ihailla tornia ulkopuolelta ilmaiseksi. Lipun hinta huipulle riippuu kierroksen laajuudesta sekä kerroksista, joissa haluat vierailla.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Vain, jos itse niin haluat! Monet haluavat tutustua tornin historiaan ja arkkitehtuuriin oppaan johdolla. Ryhmäkierroksella voit myös usein ohittaa pitkät jonot lippupisteelle.
 • Kuinka päästä perille
  Lähimmät metropysäkit ovat Bir-Hakeim (linja 6) sekä Trocadero (linja 9).
 • Lisävinkkejä

  • Tämä nähtävyys on ilmainen alle neljävuotiaille lapsille.

  • Pidäthän henkilökohtaisia tavaroitasi silmällä.

Eiffel-torni: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Eiffel-torni? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Eiffel-torni : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 25 381 arvosteluun

Se oli hieno tapahtuma ja ikimuistoinen päivä. Itse asiassa emme löydä löydettävää tapaamispaikkaa oikeiden lippujen saamiseksi, ja menimme suoraan Effile Toweriin ja linjalle päästäksemme sisälle näyttämällä painetut kopiokupongit. Mutta meitä ei sallita, koska meillä ei ole oikeita lippuja ja menetimme toivomme päästä sisälle. Onneksi sain puhelun Get your Guide -henkilöiltä ja kysyin missä olen ja lähetin sitten matkaoppaan ja annoin oikeat liput. En ole koskaan odottanut tällaista apua ja tukea. Jumala on hieno. Olemme todella tyytyväisiä Get Your Guide -palvelun erinomaisuuteen. Kiitti.

Ehdottomasti yksi matkan parhaista hetkistä. Etukäteisvaraus säästää paljon aikaa, kun joudut odottamaan lippuja päivällä. Opas oli ihana ja niin hyödyllinen .. selitti meille tarkalleen minne mennä ja mitä siellä oli nähdä jokaisessa kerroksessa. Haluaisin 100% suositella!

Tapaamispaikka helposti löydettävissä. Siitä yhdessä oppaan kanssa hissijonoon ja hän lähti siitä pois. Ohi jonon oli ihan huippu juttu. Kakkosessa piti kyllä jonottaa muiden kanssa hissiin huipulle.

Kielitaidottomat vanhempani eivät löytäneet lippujen noutopaikkaa, joten jouduin hieman myöhässä juoksemaan ne kun vanhempani olivat jo tornilla. Sain hyvää palvelua ja vanhempani pääsivät torniin!

Tule paikalle ajoissa,upean joustava oppaalle iso kiitos jaksoi odottaa meitä olimme ruuhkassa moottori tiellä pääsimme katsomaan upeaa Eiffel tower .