Eiffel-torni

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Koe parhaimmat näkymät Eiffel-tornille

Eiffel-torni vasten kaunista ja romanttista Pariisin siluettia on kokemus, joka jää taatusti mieleesi Ranskan matkastasi. Kokoamastamme listasta löydät paikat, joissa voit ottaa henkeäsalpaavia valokuvia ja joista voit nähdä upeimmat Pariisin näkymät.

 • Trocadero

  1. Trocadero

  Trocadero on yksi Pariisin parhaimmista sijainneista, jolta voit nähdä Eiffel-tornin valoshow'n hämärän laskeuduttua. Voit vierailla Trocaderolla milloin haluat, sillä se on aina avoinna.

 • Arc de Triomphe

  2. Arc de Triomphe

  Kiipeä 284 askelmaa maailmankuulun Pariisin Riemukaaren huipulle, jossa sinua odottavat upeat näköalat kaupungista.

 • Montparnasse

  3. Montparnasse

  Tämä 210 metriä korkea pilvenpiirtäjä ei ole ehkä Pariisin kaunein rakennus, mutta näkymät sieltä ovat kokemisen arvoiset. Montparnassen tornissa sijaitsee Eiffel-tornin jälkeen kaupungin korkein näköalatasanne, joka tarjoaa upeat näkymät joka puolelle Pariisia.

 • Hotel Raphael

  4. Hotel Raphael

  Etsitkö romanttista treffipaikkaa? Varaa paikka tämän luksushotellin terassille. Ihaile upeaa näköalaa, siemaile samppanjaa ja katsele auringonlaskua hotellin huipulta.

 • Pont de Bir-Hakeim

  5. Pont de Bir-Hakeim

  Pont de Bir-Hakeim yhdistää Pariisin 15:nnen ja 16:nnen arrondissementin. Erityisesti valokuvaajien suosiosta nauttiva silta tarjoaa upeat näkymät Eiffel-tornille sekä Seine-joelle.

Suunnittele vierailusi

 • Vältä jonottaminen

  Kuten varmastikin tiedät, Pariisi on huippusuosittu lomakohde. Suunnitele matkasi etukäteen, mikäli haluat nähdä Eiffel-tornin useasta kulmasta. Hanki halutessasi lippusi etukäteen ja mene suoraan nähdävyyden huipulle. Jos haluat tutustua Pariisiin edullisesti, varaudu jonottamaan suosituimmilla nähtävyyksillä.

 • Pidä huoli tavaroistasi

  Moni matkustaja haluaa välillä rentoutua näköalapaikkojen läheisyydessä sijaitsevissa kahviloissa ja ravintoloissa. Suurin osa matkustajien suosiossa olevista alueista ovat turvallisia, mutta pidä kahvilassa asioidessasi silti tavaroitasi silmällä näpistelijöiden varalta.

 • Eiffel-tornin aukioloajat

  Eiffel-torni on avoinna vuoden jokaisena päivänä, jos haluat vierailla itse tornissa. Torni on avoinna kesäkuun puolesta välistä syyskuun alkuun klo 9.00-0.00 ja muina päivinä klo 9.30-11.00.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Eiffel-torni on avoinna ympäri vuoden!
 • Hinta
  Voit ihailla tornia ulkopuolelta ilmaiseksi. Lipun hinta huipulle riippuu kierroksen laajuudesta sekä kerroksista, joissa haluat vierailla.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Vain, jos itse niin haluat! Monet haluavat tutustua tornin historiaan ja arkkitehtuuriin oppaan johdolla. Ryhmäkierroksella voit myös usein ohittaa pitkät jonot lippupisteelle.
 • Kuinka päästä perille
  Lähimmät metropysäkit ovat Bir-Hakeim (linja 6) sekä Trocadero (linja 9).
 • Lisävinkkejä

  • Tämä nähtävyys on ilmainen alle neljävuotiaille lapsille.

  • Pidäthän henkilökohtaisia tavaroitasi silmällä.

Eiffel-torni: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Eiffel-torni? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Eiffel-torni : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 33 430 arvosteluun

Ticket said 'be 30 mins before' and time in the ticket was 08:45. We were at the spot 08:15. The guide came approx 08:30, security check opened at 09:00 and the ticket office 09:30. Anyhow there was already people going to the tower before us? I don't know what kind a tickets they had but it felt to me that I would have been in the tower at the same time without 'speed' ticket? Luckily the excellent guide saved the whole experience and the delays were forgotten.

Toimiva juttu, pääsi jonon ohi ja sai vielä erinomaisen opaskierroksen

Ensin hieman arvelin, että toimiiko juttu, mutta toimi. Tapaamispaikka oli helppo löytää, jonon ohi pääsi sujuvasti torniin ja pisteenä i päälle opas oli erinomainen. Eiffelin lisäksi kuuli tärkeimmät asiat koko Pariisin nähtävyyksistä mukaansatempaavasti esitettynä:)

Mikäs olisikaan paras tapa aloittaa loma Pariisissa kun kivuta 704 porrasta Eiffelin kakkos tasolle oppaan kanssa ja vielä hissillä kolmanteen tasoon. Upeat näkymät ja saa hyvän käsityksen kaupungista.

Tapaamispaikka helposti löydettävissä. Siitä yhdessä oppaan kanssa hissijonoon ja hän lähti siitä pois. Ohi jonon oli ihan huippu juttu. Kakkosessa piti kyllä jonottaa muiden kanssa hissiin huipulle.

Tule paikalle ajoissa,upean joustava oppaalle iso kiitos jaksoi odottaa meitä olimme ruuhkassa moottori tiellä pääsimme katsomaan upeaa Eiffel tower .