Valitse päivämäärät

Eiffel-torni Iltakierrokset

62 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/4

Eiffel-torni: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Eiffel-torni? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Eiffel-torni : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 474 arvosteluun

Kohtaamispaikka oli helppo löytää. Oppaat olivat mukavia ja heidän avullaan oli helppo päästä perille ja oikeille porteille. Toki hinta oli suolainen 140e kun ostamalla itse liput, se olisi maksanut kahdelta 53e. Liput eivät oikeuttaneet ohi jonojen vaan hisseille jonotettiin ehkä joku reilu puoli tuntia. Oppaat tulivat vain hissijonolle asti mukaan mutta sen jälkeen oli helppo pärjätä yksinkin. Menimme klo 17 ja vietimme aikaa tornissa melkein 4h ja näköalat olivat todella upeat. Ilta hämärtyi ja jos olisi ollut selkeää, auringonlaskun olisi nähnyt ja se olisi varmasti ollut upea. Valoshown näimme tornin "sisältä" sekä myöhemmin ulkoa. Show oli klo 20, 21 ja 22 ainakin. Ehkä vielä myöhemminkin. Sisällä oli riittävästi vessoja sekä ostoksille mahdollisuus. Myös nälkää sai sammutettua 2krs kahvilassa. Ylhäällä sai suolaiseen hintaan ostaa lasillisen kuoharia. Upea kokemus kaikkiaan! Suosittelen.

Oppaan kanssa piti yhdessä kävellä tornille, opas mahtava mutta ryhmässä hidastelijoita jotka opas hoiti kylläkin hienosti, nopeat turvatarkastusjonot klo 16:30 tourille, mahtavat näkymät ja valoshowt, huipulla ei sisätiloissa baaria vain muovipikariin tiskiltä myytävät shampanjat, hienoinen pettymys

Veneajelu oli todella mukava, näkyvät olivat hienoja. Henkilökunta oli todella ystävällistä ja ruoka erinomaista. Suosittelen!

Ihana risteily iltaisin. Hyvää ruokaa ja live musiikkia⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️