Eiffel-tornin 1. kerros
Retket/kierrokset

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Retket/kierrokset: Suosikit / Eiffel-tornin 1. kerros

Peruuta aktiviteetti ilmaiseksi jopa 24 tuntia ennen kierroksesi alkua saadaksesi täyden hyvityksen.


Eiffel-tornin 1. kerros: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Eiffel-tornin 1. kerros? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Eiffel-tornin 1. kerros : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 9 863 arvosteluun

Se oli hieno tapahtuma ja ikimuistoinen päivä. Itse asiassa emme löydä löydettävää tapaamispaikkaa oikeiden lippujen saamiseksi, ja menimme suoraan Effile Toweriin ja linjalle päästäksemme sisälle näyttämällä painetut kopiokupongit. Mutta meitä ei sallita, koska meillä ei ole oikeita lippuja ja menetimme toivomme päästä sisälle. Onneksi sain puhelun Get your Guide -henkilöiltä ja kysyin missä olen ja lähetin sitten matkaoppaan ja annoin oikeat liput. En ole koskaan odottanut tällaista apua ja tukea. Jumala on hieno. Olemme todella tyytyväisiä Get Your Guide -palvelun erinomaisuuteen. Kiitti.

Opasmme Antoni oli hämmästyttävä! Hän puhui englantia ja espanjaa ja käytti aikaa varmistaakseen, että ryhmämme espanjan puhuja seurasi yksin (hän puhui hieman englantia, mutta me kaikki olimme kunnossa, kun hän käytti lisäaikaa kääntääkseen osan siitä espanjaksi hänelle) . Antoni nosti esiin kaikki tärkeimmät monumentit sekä vähemmän tunnetut museot. Toivon todella, että olisimme tehneet tämän kiertueen Antonin kanssa ensimmäiset 1-2 päiväämme, koska hän antoi meille niin monia hienoja vinkkejä minne mennä! Suosittelen Antonia lämpimästi ja tee se matkasi alussa! ❤️

Suosittelemme kaikille varaamaan opastetun kierroksen. Opas oli erittäin hyödyllinen. Kiertue tehtiin englanniksi, mutta olimme onnekkaita, että oppaamme syntyi Saksassa ja että hän selitti myös kysymykset saksaksi. Erittäin yksityiskohtainen selitys Eiffel-tornista ja muista näkyvissä olevista rakennuksista.

Oppaamme Marcel oli oikein pätevä, hän kertoi mielenkiintoisia faktoja Eiffel-tornista ja huolehti siitä, että ryhmämme pääsi mm hissiin hyville paikoille. Suosittelen!

Opas Valerie oli hauska ja erittäin ammattitaitoinen