Valitse päivämäärät

Eiffel-tornin 2. kerros

  • Opastetut kierrokset
  • Pääsyliput ja isäntä
  • Yhdistelmäkierrokset
  • Muut elämykset
  • Vesiaktiviteetit
31 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 31

Eiffel-tornin 2. kerros: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Eiffel-tornin 2. kerros? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Eiffel-tornin 2. kerros : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 34 748 arvosteluun

Risteilyn avulla voit nähdä Pariisin erilaisesta ja jännittävästä näkökulmasta. Siltojen alle meneminen on ainutlaatuinen kokemus ja välähdys myös joistakin Seinan tärkeimmistä muistomerkeistä. Kiipeily Eiffel -tornin huipulle on lipun täyden hinnan arvoinen, se on ainutlaatuinen ja unohtumaton kokemus! Sen tekemättä jättäminen olisi tyhmää. Varo tapaamisia paikallisen oppaan kanssa, muuten olet vaarassa menettää pääsyn Eiffel -torniin.

Upea johdanto torniin ja sen historiaan, ja sitten mahdollisuus nousta hissillä aina huipulle, minkä teimme. Kaiken kaikkiaan loistava nopea ja nautinnollinen kiertue. Oppaamme piti lippua tapaamispaikan yksityiskohtien mukaisesti, mutta jos se ei ollut oranssi lippu eikä hänellä ollut lainkaan opasmerkintöjäsi. Emme olleet varmoja siitä, missä olimme ja oliko oppaamme "laillinen" alussa.

Aida oli paras opas! Hän oli todella hauska ja hänen tarinansa oli poissa tästä maailmasta. Hän antoi meille paljon tietoa tornista hauskalla ja interaktiivisella tavalla. Uskomme, että hänen ottaminen oppaana teki todella positiivisen muutoksen.

Pitkä päivä, jonka aikana näki Pariisin tärkeimmät nähtävyydet

Mikäli aikaa ei ole ylimääräistä, tällaisena järjestettynä päivänä näkee päänähtävyydet. Ilman jonottamista asia ei suju, mutta joka tapauksessa helpommin kuin itsekseen koheltaessa. Fyysisesti päivä on rankka, ainakin mikäli on hellettä.