Eiffel-tornin huippu

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Eiffel-tornin huippu: Varaa liput ja kierrokset

Peruuta aktiviteetti ilmaiseksi jopa 24 tuntia ennen kierroksesi alkua saadaksesi täyden hyvityksen.


Eiffel-tornin huippu: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Eiffel-tornin huippu? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Eiffel-tornin huippu : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 11 050 arvosteluun

Se oli hieno tapahtuma ja ikimuistoinen päivä. Itse asiassa emme löydä löydettävää tapaamispaikkaa oikeiden lippujen saamiseksi, ja menimme suoraan Effile Toweriin ja linjalle päästäksemme sisälle näyttämällä painetut kopiokupongit. Mutta meitä ei sallita, koska meillä ei ole oikeita lippuja ja menetimme toivomme päästä sisälle. Onneksi sain puhelun Get your Guide -henkilöiltä ja kysyin missä olen ja lähetin sitten matkaoppaan ja annoin oikeat liput. En ole koskaan odottanut tällaista apua ja tukea. Jumala on hieno. Olemme todella tyytyväisiä Get Your Guide -palvelun erinomaisuuteen. Kiitti.

Kaikki meni hyvin. He vain unohtivat lähettää liput laivaan, mutta puhelinsoiton jälkeen he selvittivät asian heti.Meille tarjottiin pannukakkua itse. Varattu jo kahdesti kanssasi. Kaikki erittäin selkeää, ei pitkiä jonoja ja hienoa, että voit ottaa veneen milloin haluat. Suosittelen! Ei pitkiä selityksiä ja loistava opas esittelemään sinua, ja sitten voit jatkaa omatoimisesti!

Menin kihloihin huipulla, joten voin sanoa, että se oli suosikkikokemukseni IKINÄ! Kiitos lipuista, eiffel-torni oli loppuunmyyty virallisilla sivuilla, joten olin iloinen, että löysin sinut. Eiffel-torni itsessään on hämmästyttävä jopa korkeuksien pelossa. Opas oli myös erittäin mukava! :)

Ehdottomasti yksi matkan parhaista hetkistä. Etukäteisvaraus säästää paljon aikaa, kun joudut odottamaan lippuja päivällä. Opas oli ihana ja niin hyödyllinen .. selitti meille tarkalleen minne mennä ja mitä siellä oli nähdä jokaisessa kerroksessa. Haluaisin 100% suositella!

Tapaamispaikka helposti löydettävissä. Siitä yhdessä oppaan kanssa hissijonoon ja hän lähti siitä pois. Ohi jonon oli ihan huippu juttu. Kakkosessa piti kyllä jonottaa muiden kanssa hissiin huipulle.