Eiffel-tornin huippu

  • Opastetut kierrokset
  • Pääsyliput ja isäntä
  • Yhdistelmäkierrokset
  • Muut elämykset
  • Vesiaktiviteetit
27 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/2

Eiffel-tornin huippu: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Eiffel-tornin huippu? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Eiffel-tornin huippu : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 22 916 arvosteluun

Meillä oli vain 2 päivää aikaa kokea Pariisin nähtävyydet. Olimme huolissamme siitä, että pitkän jonon vuoksi pääsisimme näkemään vain 1 tai 2 nähtävyyttä. Tämän Pariisin 1 päivän matkan ansiosta onnistuimme mahtumaan Louvren Eiffel-tornin huippukokoukseen, mukaan lukien Mona Lisa, sekä erittäin rentouttava ja opettavainen matka Sienelle sekä enemmän kuin tarpeeksi aikaa viettää näissä kohteissa. Tämä jätti meille ylimääräisen päivän tutkiaksemme joitain vähemmän kiireisiä nähtävyyksiä. Sinulla on todellakin oltava rajoitettu aika. Varmista vain, että teet varauksen hyvissä ajoin, etenkin sesonkiaikana.

Tapaamispaikka on helppo löytää (katso kahvilan kulman taakse, älä edestä). Meidän piti ohittaa jono ja se oli nopea hissimatka huipulle asti! Näkymät olivat uskomattomat ja saimme upeita kuvia. Risteily oli myös erittäin mukava, mutta olisimme toivoneet, että olisimme tienneet tuoda kuulokkeet mukaan kuunnellaksesi ääniopasta (joka pääsee kenelle tahansa omalla puhelimella veneiden wifin kautta). Tämä kokemus oli loistava tapa aloittaa matkamme Pariisiin!

Tämä oli erittäin hyvin suunniteltu ja järjestetty kiertue, jossa nähtiin paljon Pariisia 6 tunnissa. Nautimme todella kävelyn, metron ja jokiveneen yhdistelmästä 1 tunnin ajan nuottalla. Janet erittäin ystävällinen ja hyvin informoitu ystävällinen oppaamme oli poikkeuksellinen, joten iloinen, että saimme hänet tänään! Kiitos jälleen upeasta kiertueesta yrityksestäsi Deb & Dave Australia

Upea tapa nousta aina Eiffel-tornin huipulle! Upeat ja romanttiset näkymät Pariisiin! Todella iloinen, että valitsin tämän!

Opas Sabrina Khan oli erittäin ammattimainen ja erinomainen.