Eiffel, Tour de Eiffel
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit
Suosikki

Eiffel, Tour de Eiffel: Varaa liput ja kierrokset

Eiffel, Tour de Eiffel: Kaikki retket ja aktiviteetit

Pariisi: huippunähtävyydet

Kaikki 759 lippua ja kierrosta

Koe parhaimmat näkymät Eiffel-tornille

Eiffel-torni vasten kaunista ja romanttista Pariisin siluettia on kokemus, joka jää taatusti mieleesi Ranskan matkastasi. Kokoamastamme listasta löydät paikat, joissa voit ottaa henkeäsalpaavia valokuvia ja joista voit nähdä upeimmat Pariisin näkymät.

Trocadero

Trocadero

Trocadero on yksi Pariisin parhaimmista sijainneista, jolta voit nähdä Eiffel-tornin valoshow'n hämärän laskeuduttua. Voit vierailla Trocaderolla milloin haluat, sillä se on aina avoinna.

Arc de Triomphe

Arc de Triomphe

Kiipeä 284 askelmaa maailmankuulun Pariisin Riemukaaren huipulle, jossa sinua odottavat upeat näköalat kaupungista.

Montparnasse

Montparnasse

Tämä 210 metriä korkea pilvenpiirtäjä ei ole ehkä Pariisin kaunein rakennus, mutta näkymät sieltä ovat kokemisen arvoiset. Montparnassen tornissa sijaitsee Eiffel-tornin jälkeen kaupungin korkein näköalatasanne, joka tarjoaa upeat näkymät joka puolelle Pariisia.

Hotel Raphael

Hotel Raphael

Etsitkö romanttista treffipaikkaa? Varaa paikka tämän luksushotellin terassille. Ihaile upeaa näköalaa, siemaile samppanjaa ja katsele auringonlaskua hotellin huipulta.

Pont de Bir-Hakeim

Pont de Bir-Hakeim

Pont de Bir-Hakeim yhdistää Pariisin 15:nnen ja 16:nnen arrondissementin. Erityisesti valokuvaajien suosiosta nauttiva silta tarjoaa upeat näkymät Eiffel-tornille sekä Seine-joelle.

Sisäpiirin vinkkimme

Vältä jonottaminen

Kuten varmastikin tiedät, Pariisi on huippusuosittu lomakohde. Suunnitele matkasi etukäteen, mikäli haluat nähdä Eiffel-tornin useasta kulmasta. Hanki halutessasi lippusi etukäteen ja mene suoraan nähdävyyden huipulle. Jos haluat tutustua Pariisiin edullisesti, varaudu jonottamaan suosituimmilla nähtävyyksillä.

Pidä huoli tavaroistasi

Moni matkustaja haluaa välillä rentoutua näköalapaikkojen läheisyydessä sijaitsevissa kahviloissa ja ravintoloissa. Suurin osa matkustajien suosiossa olevista alueista ovat turvallisia, mutta pidä kahvilassa asioidessasi silti tavaroitasi silmällä näpistelijöiden varalta.

Eiffel-tornin aukioloajat

Eiffel-torni on avoinna vuoden jokaisena päivänä, jos haluat vierailla itse tornissa. Torni on avoinna kesäkuun puolesta välistä syyskuun alkuun klo 9.00-0.00 ja muina päivinä klo 9.30-11.00.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Eiffel-torni on avoinna ympäri vuoden!
 • Hinta
  Voit ihailla tornia ulkopuolelta ilmaiseksi. Lipun hinta huipulle riippuu kierroksen laajuudesta sekä kerroksista, joissa haluat vierailla.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Vain, jos itse niin haluat! Monet haluavat tutustua tornin historiaan ja arkkitehtuuriin oppaan johdolla. Ryhmäkierroksella voit myös usein ohittaa pitkät jonot lippupisteelle.
 • Kuinka päästä perille
  Lähimmät metropysäkit ovat Bir-Hakeim (linja 6) sekä Trocadero (linja 9).
 • Lisävinkkejä

  • Tämä nähtävyys on ilmainen alle neljävuotiaille lapsille.

  • Pidäthän henkilökohtaisia tavaroitasi silmällä.

Eiffel, Tour de Eiffel : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana
4.4 / 5
perustuen 31 132 arvosteluun

Pääsimme hyvin tornin huipulle ja nautimme upeista maisemista.

Opas olisi voinut pitää kylttiä selvemmin esillä sovitussa paikassa kävelytien varrella. Emme aluksi huomanneet häntä kun hänellä oli kyltti kainalossa tai kirjoitusalustana. Jouduimme odottamaan kahta henkilöä aika kauan ja loppujen lopuksi he eivät tulleet ollenkaan. Odottaminen vähän harmitti, mutta toisaalta olimme lomalla ja muita kohteita ei oltu suunniteltu samalle illalle, joten ei vaikuttanut niin kovin aikatauluun.

Eiffel-torni: Suora pääsy toiseen kerrokseen Arvostelija:

Ainoa ongelma oli ettei ohjeessa oltu selvästi lippujen saantia.

Opas oli erinomainen. Retki kokonaisuudessaan oli onnistunut kolmen lapsen kanssa, mutta lippujen vaihtamispaikka oli kaukana eikä sitä oltu selkeästi ilmoitettu. On hyvä, että etukäteishommista kerrotaan, jouduimme muualla esim. Versaillesissa jonottamaan tuntikausia. Jonotusolosuhteet ovat kauheat: kuuma piha-alue ilman minkäänlaista suojaa tai juomamahdollisuutta.

Eiffel-torni: Suora pääsy toiseen kerrokseen Arvostelija:

Oikein kätevä tapa ostaa liput valmiiksi.

Odottelimme oikealla sisäänkäynnillä että toimiston nainen toi meille liput. Kaikki ajallaan ja näppärästi. Saimme myös lisäinfoa ja liput olikin yllätykseksi myös kolmannelle tasanteelle asti. Saimme samalla jokiristeilyn liput ja Eiffel-tornin jälkeen kävelimme rantaan ja nautimme rauhallisesta risteilystä sekä maisemista.

Kannattaa käydä helpotti sisäänkäyntiä vaikka hinta korkeampi

Opas oli ystävällinen ja kertoi innostuneesti tornissa nähtävyyksistä muuten sai riittävästi katsella itsenäisesti. Huikea kokemus, kanttaa käydä. Löytää opas ennen sisään menoa tuntui aluksi hankalalta, mutta löytyi , oppaalla hyvä ja selkeäkyltti ja kaikki sujui hyvin.

Eiffel-torni: Suora pääsy toiseen kerrokseen Arvostelija:

Toimiva juttu, pääsi jonon ohi ja sai vielä erinomaisen opaskierroksen

Ensin hieman arvelin, että toimiiko juttu, mutta toimi. Tapaamispaikka oli helppo löytää, jonon ohi pääsi sujuvasti torniin ja pisteenä i päälle opas oli erinomainen. Eiffelin lisäksi kuuli tärkeimmät asiat koko Pariisin nähtävyyksistä mukaansatempaavasti esitettynä:)