Eiffel, Tour de Eiffel

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Koe parhaimmat näkymät Eiffel-tornille

Eiffel-torni vasten kaunista ja romanttista Pariisin siluettia on kokemus, joka jää taatusti mieleesi Ranskan matkastasi. Kokoamastamme listasta löydät paikat, joissa voit ottaa henkeäsalpaavia valokuvia ja joista voit nähdä upeimmat Pariisin näkymät.

 • Trocadero

  1. Trocadero

  Trocadero on yksi Pariisin parhaimmista sijainneista, jolta voit nähdä Eiffel-tornin valoshow'n hämärän laskeuduttua. Voit vierailla Trocaderolla milloin haluat, sillä se on aina avoinna.

 • Arc de Triomphe

  2. Arc de Triomphe

  Kiipeä 284 askelmaa maailmankuulun Pariisin Riemukaaren huipulle, jossa sinua odottavat upeat näköalat kaupungista.

 • Montparnasse

  3. Montparnasse

  Tämä 210 metriä korkea pilvenpiirtäjä ei ole ehkä Pariisin kaunein rakennus, mutta näkymät sieltä ovat kokemisen arvoiset. Montparnassen tornissa sijaitsee Eiffel-tornin jälkeen kaupungin korkein näköalatasanne, joka tarjoaa upeat näkymät joka puolelle Pariisia.

 • Hotel Raphael

  4. Hotel Raphael

  Etsitkö romanttista treffipaikkaa? Varaa paikka tämän luksushotellin terassille. Ihaile upeaa näköalaa, siemaile samppanjaa ja katsele auringonlaskua hotellin huipulta.

 • Pont de Bir-Hakeim

  5. Pont de Bir-Hakeim

  Pont de Bir-Hakeim yhdistää Pariisin 15:nnen ja 16:nnen arrondissementin. Erityisesti valokuvaajien suosiosta nauttiva silta tarjoaa upeat näkymät Eiffel-tornille sekä Seine-joelle.

Suunnittele vierailusi

 • Vältä jonottaminen

  Kuten varmastikin tiedät, Pariisi on huippusuosittu lomakohde. Suunnitele matkasi etukäteen, mikäli haluat nähdä Eiffel-tornin useasta kulmasta. Hanki halutessasi lippusi etukäteen ja mene suoraan nähdävyyden huipulle. Jos haluat tutustua Pariisiin edullisesti, varaudu jonottamaan suosituimmilla nähtävyyksillä.

 • Pidä huoli tavaroistasi

  Moni matkustaja haluaa välillä rentoutua näköalapaikkojen läheisyydessä sijaitsevissa kahviloissa ja ravintoloissa. Suurin osa matkustajien suosiossa olevista alueista ovat turvallisia, mutta pidä kahvilassa asioidessasi silti tavaroitasi silmällä näpistelijöiden varalta.

 • Eiffel-tornin aukioloajat

  Eiffel-torni on avoinna vuoden jokaisena päivänä, jos haluat vierailla itse tornissa. Torni on avoinna kesäkuun puolesta välistä syyskuun alkuun klo 9.00-0.00 ja muina päivinä klo 9.30-11.00.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Eiffel-torni on avoinna ympäri vuoden!
 • Hinta
  Voit ihailla tornia ulkopuolelta ilmaiseksi. Lipun hinta huipulle riippuu kierroksen laajuudesta sekä kerroksista, joissa haluat vierailla.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Vain, jos itse niin haluat! Monet haluavat tutustua tornin historiaan ja arkkitehtuuriin oppaan johdolla. Ryhmäkierroksella voit myös usein ohittaa pitkät jonot lippupisteelle.
 • Kuinka päästä perille
  Lähimmät metropysäkit ovat Bir-Hakeim (linja 6) sekä Trocadero (linja 9).
 • Lisävinkkejä

  • Tämä nähtävyys on ilmainen alle neljävuotiaille lapsille.

  • Pidäthän henkilökohtaisia tavaroitasi silmällä.

Eiffel, Tour de Eiffel : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 30 238 arvosteluun

Vierailimme Eiffel -tornissa tammikuun 18. 2020. Kokemus oli oikein hyvä, Eiffel -torni hyvin vaikuttava ja maisemat luonnollisesti upeat. Opaskierros alkoi parin korttelin pääsä tornilta sijaitsevasta GetYourGuide -toimistolta, jossa varatut mobiililiput vaihdettiin varsinaisiin sisäänpääsylippuihin ja ryhmä kokoontui. Oppaan johdolla käveltiin reilun 5 minuutin matka tornille, jossa päästiin suoraan turvatarkastukseen ja ylösmeneville hisseille. Jonotusta ei ollut juuri laisinkaan.

Ainoa ongelma oli ettei ohjeessa oltu selvästi lippujen saantia.

Opas oli erinomainen. Retki kokonaisuudessaan oli onnistunut kolmen lapsen kanssa, mutta lippujen vaihtamispaikka oli kaukana eikä sitä oltu selkeästi ilmoitettu. On hyvä, että etukäteishommista kerrotaan, jouduimme muualla esim. Versaillesissa jonottamaan tuntikausia. Jonotusolosuhteet ovat kauheat: kuuma piha-alue ilman minkäänlaista suojaa tai juomamahdollisuutta.

Kannattaa käydä helpotti sisäänkäyntiä vaikka hinta korkeampi

Opas oli ystävällinen ja kertoi innostuneesti tornissa nähtävyyksistä muuten sai riittävästi katsella itsenäisesti. Huikea kokemus, kanttaa käydä. Löytää opas ennen sisään menoa tuntui aluksi hankalalta, mutta löytyi , oppaalla hyvä ja selkeäkyltti ja kaikki sujui hyvin.

Etukäteen ostettu lippu vähensi varmasti jonotusaikaa, mutta meillä meni kuitenkin erilaisissa jonoissa n. 40min. Etukäteen varattu aika ei pitänyt kutinsa! Varmaankin on myyty tietylle kellonajalle liikaa lippuja, joten aikaa meni kyllä odotellessa ihan liikaa!

Tapaamispaikka helposti löydettävissä. Siitä yhdessä oppaan kanssa hissijonoon ja hän lähti siitä pois. Ohi jonon oli ihan huippu juttu. Kakkosessa piti kyllä jonottaa muiden kanssa hissiin huipulle.