Eixample

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Eixample : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 32 099 arvosteluun

Erinomainen perehdytys Katalonian ruokakulttuuriin ja elämäntapaan

Meillä oli loistava opas, joka näytti mukavia keskenään erilaisia (Katalonia /Baski) tapaspaikkoja ja opetti meidät valitsemaan itsellemme mieluisimpia syötäviä. Lisäksi opas tuli. Kertoneeksi muutaman tunnin ajan erittäin kiinnostavaa tietoa Barcelonan taiteesta, arkkitehtuurista ja muusta kulttuurihistoriasta.

Puisto oli hyvä, järjestäjästä olen toista mieltä.

Turhaan maksoin järjestäjäle, kun tapaamispaikka oli epämääräinen enkä löytänyt sitä, yht.nroon ei vastattu. Menimme keskenämme sisään ilman ohjausta. En tule käyttämään getyourguidea jatkossa. Myös se, pitääkö olla tulostettu kuitti, oli epämääräistä eikä mistään voi kysyä.

Todella kaunis puisto varsinkin monumenttialueelta.

Lipun aika kannattaa miettiä tarkkaan.. Huonoa oli että paikalle yli tunnin myöhässä tuleet pääsivät edelleen sisään,mutta me emme päässeet puolta tuntia tai minuuttiakaan aikaisemmin kuin lipussa luki. Jonotus tapahtui kuumassa auringonpaahteessa.

Hieno kohde, ehdottomasti kannattaa hankkia lippu ennakkoon.

Menimme puistoon ko 16:00 ja jos puistoon olisi mennyt ilman ennakkoon ostettua lippua, olisi jonotusaika ollut 3,5 h. Kannattaa ehdottomasti ostaa lippu ennakkoon.

Olis voinut olla liikenteessä huomioliivit, vaikka ryhmän värin mukaan, päällä !!!