Suosittelemamme elämykset kaupungissa El Calafate

El Calafate: Perito Morenon jäätikkö ja valinnainen veneristeily

1. El Calafate: Perito Morenon jäätikkö ja valinnainen veneristeily

Lähde hotellistasi El Calafatessa noin klo 10.30 ja lähde Perito Morenon jäätikölle, joka sijaitsee Los Glaciaresin kansallispuiston sisällä. Matkusta Magallanesin niemimaan länsipäähän ja nauti runsaasti aikaa tutkiaksesi tätä luonnollista jäämuodostusta. Aloita kierros kansallispuistossa kävelemällä 4 kilometrin pituista rantatieverkostoa pitkin. Ihaile jäätikköä useista eri näkökulmista, kun kiipeät eri tasoille ja parvekkeille. Vietä 2 tuntia kiitoratojen tutkimiseen ja käytä tämä aika lounaspakettien syömiseen tai pysähtymiseen jossakin ravintoloista. Lähde valinnaiselle 1 tunnin venematkalle jäätikön pohjoisseinän eteen. Kierroksen jälkeen palaa El Calafateen samaa reittiä ja saavu illalla.

El Calafate: Perito Morenon jäätikön vaellusretki ja risteily.

2. El Calafate: Perito Morenon jäätikön vaellusretki ja risteily.

Tutustu Patagoniaan tällä vaelluksella Los Glaciaresin kansallispuistossa. Tutustu puistoon kävellen ja vaella jäätiköillä jalansijoja käyttäen. Opi oppaaltasi kasvistosta ja eläimistöstä matkan varrella ja purjehdi jäätikön edessä Argentino-järvellä. Tämä ohittamaton elämys alkaa "Bajo de las Sombrasin" satamasta Los Glaciaresin kansallispuistossa. Nouse veneellä Brazo Ricon yli länsirannikolle. Ylityksen jälkeen voit pitää taukopaikan ja tavata oppaasi, jotka kertovat sinulle toiminnasta. Kiinnittäkää jalkanne ja vaeltaa jäätikköä pitkin lisensoitujen oppaidenne mukana. Näe ainutlaatuisia jäämuodostelmia ja opi lisää jäätikön repeämistä ja alueen luonnosta. Palaa Magellan-metsän läpi majapaikkaan, jossa voit nauttia lounaan (ei sisälly hintaan) ja nähdä Perito Morenon jäätikön. Palaa takaisin Argentino-järven Brazo Ricon kautta purjehtien jäätikön edustalla. Voit nauttia Perito Morenon näkymistä myös catwalkeilta: toinen tapa nähdä ja arvostaa sen valtavuutta.

El Calafatesta: Koko päivän kierros El Chalténiin

3. El Calafatesta: Koko päivän kierros El Chalténiin

Löydä vaelluksen kansallinen pääkaupunki yksityisellä tai yhteisellä opastetulla päiväretkellä El Calafatesta El Chalténiin. Anna tämän vuoristokaupungin hämmästyttää itseäsi, kun tutustut uskomattomiin maisemiin ja kävelet osan sen poluista. Aloita aamu noutamalla sinut hotellistasi El Calafatessa. Rentoudu matkalla El Chalténin kaupunkiin, joka sijaitsee 220 km:n päässä El Calafatesta. Ylitä Santa Cruz -joki ja tee muutaman minuutin taukopysähdys Estancia La Leonassa, jossa voit ostaa kotitekoisia leivonnaisia ja kuumaa juomaa.Hyvä. Jatka El Chalténiin, joka rajoittuu Viedma-järveen ja sen samannimiseen jäätikköön. Nauti kirkkaina päivinä upeista näkymistä Cerro Chalténille (tunnetaan myös nimellä Fitz Roy) ja Torrelle sekä Viedma-jäätikölle ja sen vaikuttaville jäävuorille. Saavuttuasi Chalténiin sinulla on 5 tuntia aikaa tutustua ja nauttia tästä pienestä vuoristokaupungista. Nauti 700 metrin opastetusta kävelyretkestä Mirador de Los Cóndoresin näköalapaikalle ja käy Chorrillo del Saltossa, jossa on 300 metrin kävelymatka tasaisessa maastossa. Paluuta varten tapaamme ennalta sovitussa tapaamispaikassa, josta ajamme takaisin El Calafateen, jonne saavumme noin klo 20.00.

El Calafate: Todo Glaciaresin veneretki

4. El Calafate: Todo Glaciaresin veneretki

Aloita retki noutamalla sinut hotellistasi El Calafatessa noin klo 7:00 aamulla, jotta pääset 47 kilometrin matkan Punta Banderan satamaan, josta laivasi lähtee klo 9:00 aamulla. Matkan alkuosa tapahtuu Argentino-järven pohjoisessa haarassa ennen kuin ylität Boca del Diablon, järven kapeimman osan.Matkan alkuosa tapahtuu Argentino-järven pohjoisessa haarassa ennen kuin ylität Boca del Diablon, järven kapeimman osan. Sitten siirrytään Upsalan ja Spegazzinin kanaviin, joissa voit katsella vastaavia jäätiköitä. Upsalan jäätikkö on Argentino-järven suurin, ja sen voi nähdä noin 20 kilometrin päästä. Spegazzini-jäätikkö on korkein, ja voit nähdä myös Dry-, Heim Sur- ja Peineta-jäätiköt.Hän voi myös nähdä Dry-, Heim Sur- ja Peineta-jäätiköt.Hän voi myös nähdä Peineta-jäätiköt. Spegazzini-kanavaan tulon jälkeen kuljetaan vaikeuksitta 300 metrin pituinen polku metsän halki järven rannikkoa pitkin pysähtyen näköalapaikoilla, joista avautuu näkymä koko jäätikkölahdelle. Saavumme Spegazzini Refugeen, jossa voit nauttia valinnaisen 3 ruokalajin lounaan juomineen, käydä kaupassa ja katsella maisemia terassilta. Kävelystä nauttiville vuoristopolku tarjoaa 700 metrin pituisen, keskivaikean vaelluksen metsäistä polkua pitkin, jonka varrella on luonnonkauniita näköalapaikkoja Spegazzinin jäätikölle ja joka päättyy laskeutumispaikalle. Palaa veneeseen ja suuntaa takaisin El Calafateen, josta sinut jätetään takaisin hotellillesi.

El Calafatesta: Calafate: Torres del Paine: Torres del Paine kokopäiväretki

5. El Calafatesta: Calafate: Torres del Paine: Torres del Paine kokopäiväretki

Lähde kiehtovalle retkelle Torres del Paineen, joka alkaa El Calafatesta. Vaella upeassa kansallispuistossa, jota ympäröivät jäätiköt, järvet ja vesiputoukset. Nauti lumoavista maisemista, tutustu erilaisiin luonnonnähtävyyksiin ja nauti hintaan sisältyvästä lounaasta.Hyvinvointilounas. Huoleudu hotellista ja lähde matkaan Chilen tasavallan rajanylityspaikalle. Tulli- ja maahantulomenettelyjen jälkeen tapaat oppaasi ja aloitat matkan viimeiset 80 kilometriä kansallispuistoon. Katsele Mirador del Lago Sarmiento de Gamboa, Saltos del Río Paine, Cerro Almirante Nieto/Cuernos del Painen ylempi näköalapaikka ja Laguna Amargan sisäänkäynti. Torres del Painen kansallispuiston sisällä sukellat erilaisille vaellusreiteille ja saat eväspakettisi. Seuraa polkua Salto Grandelta ja nauti matalan vaikeusasteen kävelystä kohti Mirador de Los Cuernos del Painea Nordenskjold-järven rannalla. Palaa sitten takaisin ajoneuvoon ja lähde ajamaan Pehoé-järvelle, viimeiselle näköalapaikalle, josta on näkymät Cuernos del Paine -vuorille ja Ranskan laaksoon. Jatka tutkimista ja tutustumista Chilen Patagonian eteläisimpään osaan. Tutustu sen kasvistoon ja eläimistöön palatessasi Calafateen.

El Calafatesta: Calafate: Laguna de los Tres Trekking Tour: Laguna de los Tres Trekking Tour

6. El Calafatesta: Calafate: Laguna de los Tres Trekking Tour: Laguna de los Tres Trekking Tour

Aloitamme aktiviteettimme noutamalla meidät hotelleista klo 06:00 alkaen. (Kesä- ja heinäkuun aikana noutoaikaa voidaan muuttaa.) Kierrä Patagonian maagisin vuori. Matkusta El Calafatesta El Chalténiin ja uskaltaudu tällä vaelluksella Laguna de los Tresiin, kuuluisan Fitz Roy -vuoren juurelle. Kyseessä on haastava vaellus Fitz Royn polkua pitkin, yhteensä 20 kilometriä. Vaelluksen kesto voi vaihdella kunkin henkilön vauhdin ja fyysisen kunnon mukaan, mutta yleensä se on arviolta 8-9 tuntia, mukaan lukien lyhyet tauot ja pysähdykset maisemien ihailuun, jotka hämmästyttävät sinua koko matkan ajan. Aktiviteetti alkaa noutamisella hotellista. Matkan aikana kuljette valtatie 40:tä, voitte varmasti havaita paikallista eläimistöä ja jos sää on hyvä, nähdä auringonnousun kukkuloiden yllä. Kun olet perillä, kerromme sinulle reitistä, annamme kävelysauvat ja kartan, ja vaellus alkaa. Ensimmäisen osuuden aikana kuljette metsän halki, kunnes saavutte Laguna Capriin, ensimmäiseen tekniseen pysähdykseen. Tulet yllättymään veden väristä ja tätä laguunia ympäröivästä luonnosta, lisäksi Fitz Royn näkymät ovat ohittamattomat. Palatessamme polulle ylitämme Río Blancon sillan, kunnes saavumme Camping Poincenotiin, joka on täysin villi leiri keskellä alkuperäistä metsää. Poincenotin ylittämällä saavumme Laguna de los Tresin nousun alkuun. Sen tarjoaman korkeuseron ja maasto-olosuhteiden vuoksi tämä viimeinen kilometri on reitin vaikein. Tämän nousun aikana maisemat ovat uskomattomia, ja pääset ihailemaan Äiti- ja Tytärlaguunia ylhäältä käsin. Kun näyttää siltä, että olet kohta perillä, sinua odottaa vielä 300 metrin nousu, mutta huipulla ollessasi kaikki ponnistelut olivat sen arvoisia. Olet yllättynyt valtavasta luonnosta ja veden väristä. Tunnetta on mahdotonta kuvailla sanoin. Saapuminen Chalténiin: 18:00. Saapuminen hotelliin El Calafatessa: 21:00.

El Calafate: Perito Moreno Glacier Big Ice Trek

7. El Calafate: Perito Moreno Glacier Big Ice Trek

Matka alkaa noudolla El Calafatesta ja kulkee 1 tunti ja 30 minuuttia Bajo de la Sombrasin satamaan. Purje täältä Ricon kanaalin yli ja laskeudu Patagonian lounaisrannikolle päästäksesi Perito Morenon jäätikölle. Saavuttuasi jäätikölle voit nauttia 1 tunnin ja 30 minuutin vaelluksesta vuoristooppaiden kanssa pitkin jäätikön vieressä olevaa polkua. Saavu upealle näköalapaikalle ja ihaile edessäsi ulottuvaa valtavaa jäätynyttä maisemaa. Kiinnitä täältä rautahampaat maahan ja aloita vaelluskävely jään yli. Vaeltaa jään yli noin 4 tuntia ja ihaile kiehtovia jäämuodostelmia alusta loppuun. Asiantuntevilta oppailtasi opit tässä ainutlaatuisessa ympäristössä viihtyvää kasvistoa ja eläimistöä sekä kuuntele mielenkiintoisia faktoja alueen jäätikologiasta ja erityisesti jäätikön repeämisen ilmiöstä. Lopuksi palaa Bajo de las Sombrasin satamaan katsomaan jäätikkönäkymää kävelyteiltä ja parvekkeilta ja palaa sitten El Calafaten kaupunkiin.

El Calafate: Calafate: Safari Azul Los Glaciares Trekking Tour: Safari Azul Los Glaciares Trekking Tour

8. El Calafate: Calafate: Safari Azul Los Glaciares Trekking Tour: Safari Azul Los Glaciares Trekking Tour

Lähde jäiseen seikkailuun Patagonian Los Glaciaresin kansallispuiston halki opastetulla vaellusretkellä. Purjehdi Perito Morenon jäätikön edustalla ja pysähdy hiekkarannoilla, jotta voit tuntea massiivisen jäätikön ainutlaatuisen värin ja rakenteen. Aloita matka El Calafatesta ja matkusta Los Glaciaresin kansallispuistoon. Kun olet Bajo Las Sombrasin satamassa, vain 7 km:n päässä kävelysilloista, hyppää veneeseen ja risteile Lago Ricon poikki. Nouse maihin 20 minuutin matkan jälkeen vastarannalla.Hyvä on, että olet päässyt aluksesta. Kävele 30 minuutin ajan aina jäätikön eteläisen seinämän näköpiirissä. Kulje hiekasta ja kivistä koostuvan luonnollisen maaston, jossa on joitakin rinteitä ja portaita, pitkin järven rantaa ja läpi rehevän metsän. Osaa jääseinämä ja käytä tilaisuutesi koskettaa sen pintaa. Ihaile jään voimakkaita ja vaihtelevia sinisiä ja valkoisia sävyjä sekä sen omituisia muotoja. Nappaa muutama kuva ennen kuin palaat veneeseen. Satamasta pääset bussilla kävelysilloille, ja sinulla on 2 tuntia aikaa syödä eväspakettisi ja nauttia panoraamanäkymistä jääpuistoon. Bussilla takaisin El Calafateen, ihaile näkymiä Patagonian aroille.

Gourmet Glacier Cruise & Perito Morenon kävelysillat

9. Gourmet Glacier Cruise & Perito Morenon kävelysillat

Nauti koko päivän kokemuksesta María Turquesa -risteilyllä, joka matkustaa vaikuttavimmille jäätiköille purjehtien korkeimmalla mukavuudella. Aloita kuljetuksella hotellistasi Private Port La Soledadiin. Kun olet matkustanut 47 km, astu kansallispuistoon ja nouse veneeseen. Ylitä "Boca del Diablo" -niminen niemimaat päästäksesi järven pohjoiseen haaraan. Navigoi jäävuorten välillä Upsalan kanavan läpi, jossa voit tarkkailla Upsalan jäätikköä noin 10 km:n päässä. Mene Spegazzini-kanavalle nähdäksesi riippuvia jäätiköitä, kuten Dry Glacier, Heim Sur, Peinetta ja poistu Las Vacas Postilla, jossa teet 30 minuutin kävelymatkan kauniin metsän läpi. Jatka kansallispuiston korkeimman jäätikön, Spegazzini-jäätikön, eteen (135 metriä järven pinnan yläpuolella / 440 jalkaa järven pinnan yläpuolella). Hyödynnä aika, ota kuvia ja mieti hiljaisuudessa ympäröivää luonnon kauneutta. Suuntaa lopulliseen määränpäähäsi Perito Morenon jäätikölle, jossa poistut kävelyteillä huipentumaan taikuutta ja yllätyksiä täynnä olevaan päivään. Lopuksi ota bussi, jolla palaat hotellillesi El Calafateen päivän päätteeksi.

El Calafate: Morenon jäätikkö Opastettu päiväretki ja purjehdus.

10. El Calafate: Morenon jäätikkö Opastettu päiväretki ja purjehdus.

Vietä upea päivä Perito Morenon jäätikön luona päiväretkellä El Calafatesta. Purjehdi Argentino-järvellä ja saat upeat näkymät jäätikölle. Lähde aikaisin aamulla El Calafatesta Perito Morenon jäätikölle. Aamupäivän aikana sinulla on aikaa kävellä kävelyreittejä pitkin tutustuaksesi erilaisiin näkymiin jäätiköltä. Nauti seuraavaksi tunnin mittaisesta purjehdusretkestä Argentino-järven Rich Branch -haaralla. Purjehtiessasi voit nauttia näkymistä jäätikölle ja järvelle.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
El Calafate

Kaikki aktiviteetit

44 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Immersiivisiä elämyksiä

El Calafate: Koe enemmän

Näytä kaikki

El Calafate: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen El Calafate parhaat nähtävyydet?

Kohteen El Calafate parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta El Calafate?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta El Calafate ovat

Perito Moreno -jäätikkö

El Calafate: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa El Calafate? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.