Valitse päivämäärät

El Castillo

  • Opastetut kierrokset
  • Päiväretket
  • Vesiaktiviteetit
  • Kaupunkikortit
  • Yksityiskierrokset
23 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/2

El Castillo: suosituimmat nähtävyydet lähellä

El Castillo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa El Castillo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

El Castillo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 3 545 arvosteluun

Kiertue oli erittäin hyvin järjestetty ja oppaamme Frank oli loistava! Meillä oli hieno päivä ja kaikki sujui hyvin! Kuljettajamme Ephraim vei meidät turvallisesti paikasta toiseen. Aikaisen saapumisen, klo 5.00, ansiosta pystyimme välttämään ruuhkaisia ja pitkiä jonoja. Harmi vain, että meillä oli niin vähän vapaa-aikaa Chitzen Itzassa käydäksemme kaikessa rauhassa. Meillä oli 1,5 tuntia oppaamme Rodrigon kanssa, joka oli erittäin pätevä ja antoi meille paljon tietoa mayakulttuurista ja paikasta ja sitten 30 minuuttia omaan tutkimiseen, mikä ei riittänyt meille. Lounas ja cenote olivat mahtavia! Hieno kokemus. Voimme lämpimästi suositella kiertuetta!

Kiertue oli hieno! Oppaamme Super Frank oli hämmästyttävä opas erityisesti Chichén Itzássa. Hän tarjosi paljon todella mielenkiintoisia näkemyksiä mayojen kulttuurista ja heidän mytologiastaan. Muinaisesta historiasta kiinnostuneena oli todella siistiä oppia arkkitehtonisista suunnitelmista ja ainutlaatuisten esineiden, kuten aurinkokukulcan-käärmekuvion, toteutuksesta. Varhainen aamu oli ehdottomasti sen arvoinen, koska saimme ohittaa suurimman osan jonot ja välttää paljon asioita. Cenote oli myös erittäin siisti. Suositellaan perusteellisesti.

Yksi halvimmista matkoista Chichen itzaan. Nouto oli ajoissa ja noutoaika lähetettiin päivää aikaisemmin sähköpostitse. Vaikka kiertueella annettu kieli on espanja, he puhuvat myös englantia. Edwin oli todella hyvä. He eivät pysäyttäneet bussia Valladolidiin. Se on vain panoraamanäkymä kaupunkiin bussissa. Buffet-lounas tarjoiltiin klo 9.30. Se oli kiertueen ainoa haittapuoli, ja ruoka ei ollut niin hyvä. Kaiken kaikkiaan hyvä. Paras hinta 12 tunnin kiertueelle

Matkaoppaallamme Luis Pancholla on uskomatonta tietoa mayoista, jonka hän jakoi kanssamme suurella innolla ja intohimolla. Oli ilo kuunnella häntä! Jokaisella pysäkillä hänellä oli erittäin hyviä vinkkejä, mistä osastoista ostaa mitä ja mistä ei. Cenote oli mukava, mutta melko tungosta. Pystyi silti uida hyvin ja ruoka paikan päällä oli erinomaista. Valladolid oli myös erittäin mukava. Noutomme oli ajoissa ja vaivaton. Suosittelemme! A 10/10! :-)

Valitettavasti emme pysähdy Valladoidissa, erittäin viehättävässä siirtomaa-ajan kaupungissa. Liian vähän aikaa Cenotessa, harmi, koska todella poikkeuksellinen kokemus. Miinuksena liian paljon aikaa ruokailuun ja ostoksille. Mutta kiertue on todella mielenkiintoinen Maya-temppelin vierailulla.