Lisää päivät

Elafonisi

Elafonisi: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Hania: Päiväkierros Elafonisin saarelle.

1. Hania: Päiväkierros Elafonisin saarelle.

Tämä hotellikuljetukset sisältävä elämys tutustuttaa sinut Kreetan lounaispuoleen. Haniasta alkava kierros vie sinut Elafonisin saarelle. Pulahda uimaan upeaan siniseen veteen, ihaile saaren maisemia ja rentoudu pinkillä rannalla. Elämyksesi alkaa, kun sinut noudetaan hotelliltasi. Ihaile vaikuttavaa vehreyttä matkalla kohti saarta. Näe paikalliset kylät ja Topolian rotko. Eloksen kylässä, joka tunnetaan sen kastanjapuista, voit pistäytyä tauolla nauttimassa aamiaista ja kahvia. Kun saavut Elafonisiin, vietä neljä tuntia nauttien vedestä ja rannan rentouttavasta tunnelmasta. Muista myös nauttia herkullinen lounas paikallisessa tavernaravintolassa. Lounas ei kuulu kierroksen hintaan. Aivan Kreetan saaren tuntumassa sijaitsevaan Elafonisiin pääset helposti kahlaamalla veden läpi. Luonnonsuojelualueenakin tunnettu saari ja ranta ovat todellinen luonnonkaunis ihme.

Heraklionista: Elafonisi Beach Day Tour kanssa Pickup

2. Heraklionista: Elafonisi Beach Day Tour kanssa Pickup

Vietä 4,5 tuntia nauttien Elafonisin saaresta. Älä unohda kameraa, sillä haluat varmasti ikuistaa tämän saaren vaaleanpunaiset hiekkarannat ja kirkkaat Egeanmeren aallot. Päivä alkaa noutamisella lomakohteesi lähellä sijaitsevasta tapaamispaikasta. Matkusta 4 tuntia Elafonisiin, ihastellen matkan varrella kanjoneita, laaksoja ja piilotettuja kyliä. Opi lisää Kreetasta ja sen historiasta paikalliselta oppaalta. Tee 20 minuutin pysähdyksen venytelläksesi jalkojasi tai napataksesi nopean aamiaisen ennen määränpäähän saapumista. Saarelle saavuttuaan vieraat voivat vapaasti uida kirkkaissa vesissä, ottaa aurinkoa hiekkarannalla tai rentoutua ja ottaa juotavaa välipalabaarissa. Vierailun päätteeksi tavataan bussissa paluumatkaa varten Heraklioniin. Matka kestää noin 4 tuntia, riippuen liikenteestä ja kyydistä poistumispaikasta.

Rethymnosta: Elafonissin vaaleanpunainen ranta -kierros

3. Rethymnosta: Elafonissin vaaleanpunainen ranta -kierros

Koe yksi maailman kauneimmista rannoista. Elafonissi on todellinen taivas maan päällä, jonka valkoinen ja vaaleanpunainen hiekka, kristallinkirkas vesi ja setripuu ulottuvat koko rannikolle. Se sijaitsee helposti saavutettavissa olevassa paikassa, Kreetan lounaisosassa. Sinut noudetaan hotelliltasi klo 8.00. Kierros käydään mukavassa pienryhmässä. Ensimmäinen etappi on Aghia Sofian luola, jossa voit viettää lyhyen tauon. Vieraile luolassa ja nauti halutessasi kahvia tai virvokkeita. Suuntaa seuraavaksi kohti Elafonissia. Matkalla voit nähdä pieniä kyliä ja katsella perinteistä välimerellistä maisemaa, sekä Topolian rotkon ympärillä olevaa karua maisemaa. Elafonississa voit viettää neljä tuntia nauttien auringosta sekä rannan tunnelmasta. Kierroksen päätteeksi sinut viedään takaisin majoituspaikkaasi Kreetaan.

Chania: Elafonisin ranta päiväretki Elosin pysähdyksen ja kuljetuksen kanssa

4. Chania: Elafonisin ranta päiväretki Elosin pysähdyksen ja kuljetuksen kanssa

Rentoutu Elafonisin rannalla, joka sijaitsee 76 kilometriä Hanian länsipuolella Kreetan lounaiskärjessä. Sinut haetaan Hanian majapaikastasi, nauti runsaasta vapaa-ajasta tutustua saareen ja palaa sitten turvallisesti takaisin. Pysähdy Elossa ostamaan lounasta ja tutustumaan paikalliseen keittiöön. Kun sinut on noudettu hotellistasi, aloita ajo Elafonisiin, ja matkan varrella on lyhyt kahvipysähdys. Perillä voit ihastella silmiinpistäviä dyynejä, joissa kasvaa hiekkaliljoja ja katajia. Tutustu niemen molemmin puolin sijaitseviin rantoihin, joista monilla on vaaleanpunaista hiekkaa tuhansien rikkoutuneiden simpukankuorien ansiosta. Jos otat pienet lapset mukaan, suuntaa niemen kärkeen, jossa on pieni matala laguuni. Ui ja ota aurinkoa rannan itäpuolella, laguunin edustalla, josta löydät aurinkovarjot, suihkut, hengenpelastajat, välipalabaarit ja pukuhuoneet. Paluumatkalla voit vierailla Elosin perinteisessä kylässä ja ostaa perinteisen lounaan, ennen kuin palaat takaisin Haniaan, jossa sinut jätetään hotellillesi.

Chania:Elafonisi bussimatka vapaa-aikaan ja pysähdys Elossa

5. Chania:Elafonisi bussimatka vapaa-aikaan ja pysähdys Elossa

Elafonisi tunnetaan vaaleanpunaisista hiekkarannoistaan ja kirkkaista vesistään, ja se on pysähdyspaikka, jota et halua jättää väliin. Tämä 76 km Hanian länsipuolella, Kreetan lounaiskärjessä sijaitseva niemi on osa suojelualuetta, ja se on uhanalaisen tukkikilpikonnan sekä muiden harvinaisten kasvien ja eläinten koti.Mitä? Päivä alkaa noutamisella tietyistä pisteistä Hanian alueella. Matkusta noin 40 minuuttia mukavassa, ilmastoidussa bussissa. Pysähdy noin 15 minuutin ajan paikassa, jossa on aitoja ja perinteisiä tuotteita. Rannalla sinulla on mahdollisuus tutustua alueeseen omatoimisesti. Vaeltele hiekkadyyneillä tai nauti vain rentouttavasta uimisesta. Lasten kanssa matkustavat nauttivat matalista laguuneista, jotka ovat täydellisiä kahlaamiseen ja tutkimiseen. Paluumatkalla pysähdy noin tunniksi perinteisessä tavernassa viehättävässä kylässä. Valitse ruokailupaikka useista ruokapaikoista tässä paikassa (omalla kustannuksellasi). Muista ottaa kamerasi mukaan, sillä haluat varmasti ottaa kuvan vaaleanpunaisesta hiekasta, jonka värin se saa miljoonista murskatuista simpukankuorista. Iltapäivän puolivälissä bussi lähtee paluumatkalle Elafonisiin.

Chania: Elafonisi & Falasarna Jaettu kiertoajelu välipalojen kanssa

6. Chania: Elafonisi & Falasarna Jaettu kiertoajelu välipalojen kanssa

Tutustu kolmeen Kreetan jumalaisimpaan ja halutuimpaan kohteeseen tällä koko päivän kestävällä yhteisellä kiertomatkalla. Nauti kätevästä nouto- ja jättöajelusta ilmastoidussa ajoneuvossa, jossa on täysin varustettu Wi-Fi-palvelu. Vieraile Kreikan kahdella suosituimmalla rannalla, Elafonisissa ja Falasarnassa, yhden päivän aikana.Aloita matkasi Elafonisista, rannalta, jonka ainutlaatuiset, vaaleanpunaiset hiekat erottuvat upeasti sinisestä vedestä. Jatka länteen Falasarnaan, häikäisevän valkoiselle hiekkarannalle, joka on kuuluisa silmiinpistävän turkoosista vedestään. Suuntaa sitten viimeiselle pysähdyspaikalle, Vouvesiin, jossa vierailet maailman vanhimmassa oliivipuussa ja oliivipuumuseossa.Nappaa lapset mukaan ja pulahda pienten, eksoottisten laguunien mataliin vesiin. Kaiken kaikkiaan nautit lähes 5 tuntia vapaa-ajasta uiden ja auringonottoa meren äärellä. Kuuntele, kun oppaasi kertoo sinulle kreetalaisista tavoista, ja maistele paikallista ruokaa valmiista välipalalaatikosta. Palaa hotellillesi jälleen kerran viileässä mukavuudessa laadukkaassa ajoneuvossa.

Haniasta: Falassarna & Elafonisi päiväretki w/ virvokkeet

7. Haniasta: Falassarna & Elafonisi päiväretki w/ virvokkeet

Pakene Falassarnan ja Elafonisin lumoavaan kauneuteen unohtumattomalla päiväretkellä. Huolellisesti laadittu aikataulu, joka lähtee Hanian ja Plataniaksen lentoasemilta, takaa, että koet näiden henkeäsalpaavien kohteiden parhaat puolet yhden päivän aikana. Rentoudu unohtumattomilla rannoilla, nauti herkullisia virvokkeita ja tee maagisia muistoja. Kun saavut Falasarnan rannalle klo 10:00, valmistaudu lumoutumaan sen koskemattomasta kultaisesta hiekasta ja kristallinkirkkaasta turkoosista vedestä. Vietä aamupäivä hemmottelemalla puhdasta rentoutumista tai tutkimalla rannan piilotettuja aarteita. Otitpa sitten mieluummin aurinkoa, rantakävelyä tai hiekkalinnojen rakentamista, jokaiselle löytyy jotakin. Kello 12.15 voit pitää tauon välipaloilla ja virkistävillä juomilla, jotka tyydyttävät mielihalusi ja antavat sinulle energiaa matkan seuraavaa etappia varten. Kun kello lyö 12:30, jätä hyvästit Falasarna Beachille ja lähde maisemalliselle matkalle Elafonisi Beachille. Saavut kello 14:00, ja huomaat astuvasi vertaansa vailla olevan kauneuden paratiisiin. Uppoudu pehmeän vaaleanpunaisen hiekan lämpimään syleilyyn ja upota aistisi laguunin lailla sinivalkoisten aaltojen rytmikkäisiin ääniin. Välimeren auringon alla loikoilusta lempeiden vuorovesien kahluuseen, ja aikasi Elafonisissa on yksinkertaisesti lumoava. Nauti klo 02:30-18:00 välillä valikoima tuoreita hedelmiä ja juomia, joiden avulla voit maistella alueen makuja samalla kun nautit henkeäsalpaavista rannikkonäkymistä. Niille, jotka etsivät ripausta eleganssia, tarjotaan valikoima viinejä, jotka täydentävät idyllistä tunnelmaa. Kello 18.00 hyvästele Elafonisi ja lähde paluumatkalle nauttien päivän aikana luomistasi muistoista. Kun saavut perille, kuljetat mukanasi Falassarnan ja Elafonisin olemusta, kahden rannikon helmen, jotka ovat jättäneet lähtemättömän jäljen sydämeesi. Osallistu tälle poikkeukselliselle päiväretkelle, ja pääset auringon suutelemien rantojen, luonnonihmeiden ja unohtumattomien hetkien maailmaan. Varaa seikkailusi nyt ja lähde matkalle, joka kaivertaa ikuiset muistot sieluusi.

Rethymnonista: Kokopäiväretki Elafonisin saarelle

8. Rethymnonista: Kokopäiväretki Elafonisin saarelle

Bussinoudon jälkeen matka jatkuu Kreetan lounasosaan, missä vietät rentouttavan päivän pienen Elafonisin saaren vaaleanpunaisilla hiekkarannoilla. Matkalla näyttävän Topolian rotkon halki voit ihailla saaren vehreitä maisemia - samalla ohitat myös monia vanhoja ja perinteisiä kyliä. Pysähdy kahville ja aamiaiselle hasselpähkinäpuistaan tunnettuun Elosin. Kun saavut Elafonisiin, sinulla on neljä tuntia aikaa rentoutua ja uida kristallinkirkkaissa vesissä. Rentoudu auringossa tai vaeltele vaaleanpunaisella hiekkarannalla. Rannan kioskeista voit ostaa vettä ja välipalaa, jotta virkistyt ja nostat energiatasoja. Aivan Kreetan rannikon lähellä sijaitsevaan Elafonisiin pääsee helposti veden läpi kävellen. Sekä ranta että saari ovat harvinaisen kauneuden luonnonsuojelualueita. Bussi Rethymnoniin lähtee takaisin klo 16.00, saavut takaisin hotellillesi noin klo 18.30.

Réthymnosta ja Chaniásta: Elafonísin saaren kierros bussilla

9. Réthymnosta ja Chaniásta: Elafonísin saaren kierros bussilla

Matkusta mukavalla bussilla pienten perinteisten kylien ja tyypillisen välimerellisen maiseman halki. Näe karu maasto Topolian ja Gorgeandin ympärillä ja pysähdy matkalla kahville sekä virvokkeille.  Saavut Elafonissin rannalle. Perillä sinulla on neljä tuntia vapaa-aikaa, jolloin voit ihmetellä kaunista, valkean ja vaaleanpunaisen hiekan ja turkoosin veden värittämää maisemaa. Rannan ihmeiden lisäksi pääset tutkimaan pientä saarta. Saavutat saaren kahlaamalla veden läpi, sillä se sijaitsee aivan rannan lähellä. Sekä ranta että saari ovat harvinaisen kauniita luonnonsuojelukohteita - molemmat kuuluvat Natura 2000 luonnonsuojeluohjelmaan. 

Heraklionin alue: Elafonisin saari

10. Heraklionin alue: Elafonisin saari

Aloita löytöpäiväsi noutopalvelulla. Heti sen jälkeen, kun olet noussut mukavaan, ilmastoituun bussiin, matkustat Kreetan lounaiskulmaan viettämään rentouttavan päivän Elafonisin pienen saaren vaaleanpunaisilla hiekkarannoilla. Nauti matkalla saarelle vehreästä maisemasta, kun matkustat vaikuttavan Topolian rotkon läpi ja ohitat tämän retken, jota et halua jättää väliin! Saaren lounaisimpaan pisteeseen, yhteen saaren upeimmista ja yllättävimmistä paikoista. saarella, jossa vietämme päivän. Elafonisi on poikkeuksellisen luonnonkaunis paikka, jotakin saaren ja niemen väliltä, sillä sinun on mentävä kävellä meren läpi päästäkseen sinne. Aikoinaan merirosvojen miehittämä, nykyään se on erittäin suosittu kohde päiväretkeilijöille, jotka tulvivat sinne kaukaiselle laguunille, samalla kun he viettävät Välimeren-lomaa. Elafonisi on maanpäällinen paratiisi - vertaansa vailla olevan kauneuden taivas. Se on hiekkadyynien, matalien puiden ja pensaiden peittämä, hiekkaliljoja ja katajia. Pääset sinne kävellen rannalta kulkemalla matalien akvamariinin ja turkoosin väristen vesiä. Tuhansista rikkinäisistä simpukankuorista koostuva valkoinen ja vaaleanpunainen hiekka, kirkkaat sinivihreät vedet, pienet poukamat ja syrjäiset pikkurannat muistuttavat matkailijoita kadonneesta paratiisista. Ui lämpimissä trooppisissa vesissä ja rentoudu kuuman kesäauringon alla! 11:00 Saapuminen Elafonisiin 15:30 Lähtö Elafonisista 19:30 Saapuminen Iraklioniin 540 km Kesto: n. 15 tuntia Majoittuminen Elafonisi: n. 4 ½ tuntia

Saatavilla olevat aktiviteetit

31 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:
Sivu 1 / 2

Elafonisi: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Elafonisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Elafonisi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 1 922 arvosteluun

Rakastimme sitä ehdottomasti. Varsinkin kuinka kiertue oli hyvin järjestetty ja ajoissa. Myös kuljettajamme Kostas oli erittäin mukava ja hänen bussinsa oli erittäin puhdas ja mukava, ja ilmastointi oli hyvin asetettu, jotta se oli tarpeeksi viileä, mutta meillä ei myöskään ollut kylmä. Koimme sekä Balos- että Elafonissi-rantaretkiä Markidis-matkalla ja olisimme valinneet ne uudelleen. Arvostamme suuresti sitä, että kiertuetta säädettiin hieman ja menimme suoraan rannalle ja välttelimme tungosta rantaa. Mitä tulee itse retkiin, jos sinulla ei ole tarpeeksi aikaa ja haluat kokea jotain uutta, mene Balos-kiertueelle. Jos haluat mieluummin mukavan hiekkarannan, mene Elafonissin kanssa. Elafonissin ranta on erittäin kaunis, mutta se on vähän "tylsää" - mukava hiekkaranta aurinkotuoleineen ja -varjoineen. Sinun on myös etsittävä vaaleanpunaista hiekkaa, joten voit ottaa sen haasteena. Paluumatkalla menimme katsomaan luolaa, joka oli erittäin mielenkiintoinen, koska luolaa käytetti

Oli mukava päivä Elafonisin rannalla. Meidät haettiin täsmällisesti klo 8.35 majoituksellamme ja pysähdyimme matkalla Agia Sofian luolaan. Siellä voit päättää syödä aamiaista tai katsoa luolaa. Se oli erittäin vaikuttava ja ehdottomasti pysähtymisen arvoinen. Matkalla opas kertoi monia mielenkiintoisia faktoja Kreetan historiasta ja luonnosta. Meillä oli 4 tuntia rannalla, mikä oli enemmän kuin tarpeeksi. Paluumatkalla pysähdyimme tavernaan syömään jotain (ruoka ei ollut todella hyvää, mutta se hillitsi nälän). Elafonisi on pakko nähdä, ja tämä kiertue on erinomainen vaihtoehto ihmisille, jotka ovat Kreikassa ilman autoa, ja se on paljon vähemmän monimutkainen kuin säännöllinen bussiyhteys.

Pysymällä Haniassa otimme tämän kiertueen ja suosittelemme sitä. Lähtö klo 8 meille, koska bussi poimii osallistujat matkallaan. Saapuminen klo 11 "aamiaistaukolla" tien päällä. Paikan päällä 4 tuntia nauttia rannasta ja sen laguunista. Sepä ihanaa !! Paluumatkalla pysähdy tavernaan lounaalle. Siinä on pieni haittapuoli: kaikki bussit pysähtyvät samassa paikassa: paljon ihmisiä ja nopea ateria. Kiitos Simonalle, oppaallemme, joka antoi meille paljon selityksiä koko matkan varrella. Iso KIITOS kuljettajallemme, koska tie on välillä hyvin kapea.

Upea kiertue - Anastasia ja kuljettaja Kostas olivat mahtavia. Ajon aikana kuului tietoa alueesta ja historiasta sekä erilaista musiikkia, mikä sai ajon kulumaan suhteellisen nopeasti. Olimme ensimmäinen bussi aivan upealla rannalla ja pystyimme siksi varmistamaan mukavan paikan. Myöhemmin pysähdyimme pieneen luolaan ja söimme siellä jotain ennen kuin palasimme hotellille. Upea matka - voimme suositella sitä ehdoitta. Aivan mahtavaa.

Kiertue oli erittäin mukava. Matkaopas Anastasia ja bussikuski Kostas olivat täydellinen joukkue ja erittäin ystävällisiä. Et ole vieraillut vain rannalla, vaan myös vuoren luolassa ja lopulta klassisessa kreikkalaisessa tavernassa. Päivä oli mahtava monien uusien vaikutelmien kera, kiertue on ehdottomasti suositeltavaa!