Valitse päivämäärät

Ellis Island

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Vesiaktiviteetit
  • Kaupunkikortit
  • Seikkailut
47 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 47

Ellis Island: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Ellis Island? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Ellis Island : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 12 342 arvosteluun

Verrattuamme kaikkia saatavilla olevia New York -lippuja, päätimme käyttää vetovoimaa ja aikaperusteista lippua. Go City Pass oli meille juuri sopiva, koska se kattaa kaikki tunnetut nähtävyydet ja olimme erittäin joustavia lunastaessamme sen. Lunastaminen paikan päällä onnistui ilman ongelmia, nähtävyyksillä olevat työntekijät tiesivät aina heti.

Vain 1 viikko etukäteen ostin NYpassin getyouguiden kautta, en kadu sen tekemistä, onnistuin vierailemaan tärkeimmissä nähtävyyksissä 2 päivässä, lisäksi oppaasi opasti minut missä ja missä käydä passin käytön jälkeen . Parhaat 5 päivää, jotka olen voinut viettää NY:ssä.

Se on sen arvoista. Silmä!!! Jos haluat mennä jäätelömuseoon, et voi ostaa lippua tiistaille, koska se on suljettu ja jos et käytä sitä sinä päivänä, menetät lipun!! Mutta kaikki muu oli super! Brega 100% ja säästät enemmän kuin ostaessasi samasta museosta

Sain Explorer Passin toisen kerran. Tällä kertaa 5 nähtävyyttä. Olin New Yorkissa äitini ja siskoni kanssa, se kannatti taas. Minusta on hienoa, että voit itse päättää, mitä haluat tehdä. Riippuen mielialastasi ja säästä.

Mukava risteily jolla näkee kaupungin nähtävyydet hyvin. Valokuvaus helppoa laivalta.