Lisää päivät

Els Quatre Gats

Els Quatre Gats: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Picasso-kävelykierros Barcelonassa ja Picasso-museo

1. Picasso-kävelykierros Barcelonassa ja Picasso-museo

Syvenny Picasson maailmaan samalla kun tutkit boheemia Barcelonaa tällä kahden tunnin kävelykierroksella. Tutki aluetta, missä Picasso eli ja kuvittele edellisen vuosisadan vaihde. Opi kuuluisan, erikoisen espanjalaisen taiteilijan elämästä samalla kun oppaasi kertoo tarinoita Picasson ystävistä ja tapahtumista, jotka vaikuttivat taiteilijan elämään ja uraan. Vieraile Els Quatre Gatsin ravintolassa, Picasson ajan intellektuellien tapaamispaikassa. Ihaile friisein koristeltua pylväikköä, Picasson ainoaa julkista työtä, Arkkitehtien säätiöllä. Näe Llotja de Mar, Picasson opinahjo ja museo, joka pitää sisällään tärkeintä kokoelmaa nuoruuden vuosien töistä. Kahden tunnin kierroksen aikana oppaasi johdattaa sinut museon läpi. Näe maailman tärkein kokoelma Picasson nuoruuden töitä. Voit havaita hänen tyylinsä muuttuvan klassisesta kohti kubismia, jonka luojana Picasso toimi. Historiallisessa huvilassa sijaitsevassa Picasso-museo sijaitsee lähellä Picasson viimeistä Barcelonan studiota. Museon kohokohdat sisältävät myös taiteilijan myöhäisempiä töitä, kuten tulkintoja Velázquezin Las Meninasista vuodelta 1957, sekä keramiikkaa ja kaiverruksia.

Barcelona: Barcelonan kirjallisuuskävelykierros: "The Shadow of the Wind".

2. Barcelona: Barcelonan kirjallisuuskävelykierros: "The Shadow of the Wind".

Espanjalaisen kirjailijan Carlos Ruiz Zafónin maailmanlaajuinen bestseller "The Shadow of the Wind" on kiehtonut tuhansia lukijoita ympäri maailmaa, ja tällä 3-tunnin kävelykierroksella voit astua sen sivuille ja tutustua Barcelonan osiin, jotka romaani on vanginnut niin elävästi. Kierros muuttaa fiktion todellisuudeksi, ja se alkaa kuuluisalta Ramblas Sta. Monicalta Arc del Teatre -kaarelta, minkä jälkeen matka jatkuu Placa Reialille ja Baixada de la Llibreteriaan. Vierailet paikoissa, jotka ovat yhä täynnä Barcelonan taikaa 1900-luvun alussa. Kävele läpi hämärän goottilaisen korttelin ja Riberan ja koe uudelleen Daniel Semperen, Julian Caraxin, Fermín Romero de Torresin ja muiden romaanin hahmojen kokemat tapahtumat. Tutustu mysteerien labyrinttiin, kun kierroksen osallistujista tulee Unohdettujen kirjojen hautausmaan ja Santa Maria del Marin hahmoja. Kulje pitkin Calle Montcadaa ja tutustu Santa Lucian turvapaikkaan, Xampanyet-tapasbaariin ja Els Quatre Gats -ravintolaan. Tutustu "Sempere ja poikien" taloon ja kirjakauppaan ja suuntaa Ateneu Barcelonès'n vanhan kirjaston ohi.

Intiimi Barcelonan eBike-kierros Gourmet Tapaksilla ja viinillä

3. Intiimi Barcelonan eBike-kierros Gourmet Tapaksilla ja viinillä

Tutustu Barcelonaan opastetulla sähköpyöräkierroksella ja näe enemmän lyhyemmässä ajassa sähkömoottorilla toimivan pyörän avulla. Liuku joistakin kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä piilotettuihin aarteisiin, mukaan lukien salaiset baarit ja kahvilat. Pidä tauko mukana tulevan viinin ja tapasten parissa. Goottilaisesta katedraalista alkaen oppaasi antaa sinulle lyhyen selostuksen pyöristä ja espanjalaisista pyöräilysäännöistä ennen kuin johdattaa sinut El Bornin alueelle. Ohita paikkoja, kuten Palau de la Música, El Fossar de les Moreres ja St. Maria del Marin merenkulkukirkko. Tutustu Barcelonetan entiseen kalastajakylään, joka on nyt yksi kaupungin tunnelmallisimmista kaupunginosista. Nauti kaupungin rantojen vilkkaasta elämästä. Aja jugend-arkkitehtuurin sekä vuosisadan alusta peräisin olevien kauppojen ja baarien ohi. Suuntaa Els Quatre Gats -ravintolaan, jossa kävivät usein Pablo Picasso ja Salvador Dalí. Maista tapaksia ja viinejä samalla kun arvostat tätä paikkaa, joka on täynnä historiaa ja kaikuja neroista, jotka joivat ja ruokasivat täällä menneinä aikoina, Pablo Picassosta Salvador Dalíin. Avaa aistisi runsaille espanjalaisille makuille ja lähde valokuvien ja muistojen kera mysteeristä, romantiikasta ja seikkailusta kiertueelle, joka sopii niin sähköpyörän ensikertalaisille kuin asiantuntijoillekin.

Barcelona: Picasso-museon lipun kanssa

4. Barcelona: Picasso-museon lipun kanssa

Tutustu Picasson erityiseen suhteeseen Barcelonan kanssa ja näe, miten kaupunki muutti ja muokkasi hänen taidettaan. Opi kaupungista matkan varrella kävelyoppaasi kanssa ja nauti sitten omatoimisesta vierailusta Picasso-museossa.Aloita kävelykierros Els Quatre Gats -ravintolan edustalta, joka on modernistinen rakennus, joka toimi tavernana Picasson asuessa Barcelonassa. Näe taiteilijoiden kokoontumispaikka ja ensimmäinen paikka, jossa Picasso esitteli maalauksiaan.Jatka Picasso-opastusta Sala Parèsissa, Espanjan vanhimmassa galleriassa, jossa Picasso ensimmäisen kerran esitteli nerouttaan. Astu sisälle galleriaan, joka toimii yhä nykyäänkin, ja näe, miten se on muuttunut vuosien varrella. Seuraavaksi pysähdy Carrer d'Avinyó 44:ssä, jossa Picasso kävi aikoinaan sijaitsevassa bordellissa. Siellä työskennelleet naiset inspiroivat hänen kuuluisaa teostaan Les Demoiselles d'Avinyó, joka on nykyään yksi hienoimmista esimerkeistä hänen kubistisista teoksistaan.Kävelykierroksesi Picasson kanssa päättyy ohi La Llotjan, historiallisen rakennuksen, jossa toimi aikoinaan Kuvataideakatemia, jossa Picasso opiskeli, ja pääset sisään Picasso-museoon. Oppaasi kertoo sinulle, mitä sinun kannattaa etsiä itseopastetulla museovierailullasi.

Barcelona: Picasso Experience

5. Barcelona: Picasso Experience

Aloita Barcelonan seikkailusi tapaamalla informatiivinen ja ystävällinen oppaasi kaupungin nimetyllä tapaamispaikalla. Saavuttuasi perille tapaat ja tervehdit oppaasi lyhyesti ennen kuin lähdet matkallesi. Kierroksesi alkaa Porxos d'En Xifrestä, jossa Ruiz Picasson perhe majoittui ensimmäisen kerran Barcelonassa Pariisista saavuttuaan. Perhe asettui tänne 21. syyskuuta 1895, kun Pablo oli kolmetoistavuotias, ja tämä oli alkusysäys sille matkalle, josta tuli Picasson suuri taiteilija. Jatka tämän taiteilijan löytämistä tekemällä retki Picasso-museoon. Täällä voit nauttia jonon ohituslippujen mukavuudesta, kun kävelet kauniissa rakennuksessa ja ihailet 4 251 teosta, jotka muodostavat pysyvän kokoelman. Lisäksi vuonna 1963 avattu Picasso-museo paljastaa myös hänen syvän suhteensa Barcelonaan: intiimi, kiinteä suhde, joka muotoutui hänen nuoruudessaan ja nuoruudessaan ja jatkui hänen kuolemaansa asti. Museovierailun jälkeen sinulla on mahdollisuus tutustua Bornin kaupunginosaan, jota paikalliset pitävät yhtenä kaupungin boheemimpana alueena. Yksi kierroksen viimeisistä pysähdyspaikoista on Carrer Petritxolissa sijaitseva Sala Parés, jossa oli vuonna 1901 esillä Picasson yhdessä Ramon Casasin kanssa tekemä sarja pastellipiirroksia. Kierroksen päätteeksi voit nauttia herkullisen kahvin tai teen Els Quatre Gatsissa, Carrer Montsiólla, jossa voit keskustella oppaasi kanssa kaikesta Barcelonaan ja Picassoon liittyvästä.

Els Quatre Gats: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Els Quatre Gats? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.